1 noiembrie 2019

O femeie soldat, ultima sansa pt America


O femeie soldat, ultima sansa pt America
Am vazut acest articol  in care aceasta Tulsi doreste sa candideze.
Exact ca in filmele lor ar fi o ultima sansa ca bomba sa fie dezamorsata in ultimele secunde.
Trump a ignorant faptul ca nu mai au nicio putere. In schimb a facut gesturi disperate ca sa demonstreze ca intr-adevar au pierdut tot: precum arestarile acelor oameni lipsiti de aparare, un barbat déjà inchis si o femeie ce calatorea pur si simplu cu avionul.
Asteptam cele 3 fete sa se intoarca in tara pt a lua in considerare un al doilea mandat.
Intr-adevar America ar mai putea fi salvata de oameni care sunt dispusi sa-si dea viata pt ea, asemenea familiei Kennedy care a devenit un simbol planetar in lupta pentru Libertate si in lupta impotriva caracatitei horror numita Antichrist.
Si dealtfel, daca cele 2 fete plus Sorina nu se intorc, se demonstreaza ca Trump este un violator lipsit de scrupule, un baiat de cartier(evreiesc) prost care inca mai crede ca neamul lui mai are ceva de spus pe Pamant.
Evreii buni au avut o sanasa si iata ca au irosit-o.
Vai de noi daca vom mai ajunge la mana lor, buni sau rai, antichristi sau atei.
Vai de oricine daca nu va fi condus de un crestin autentic, indiferent de etnia lui.
Sa fie macar crestin, mai mult nu putem cere.
Pt ca ORICUM DEPARTAMENTUL GENERAL E IN ALTA PARTE.
Si acolo va ramane pt mii de ani.
Dar eu mi-am facut datoria si am vrut sa va instiintez si salvez pe toti: oameni sau viermi, diavoli sau credinciosi, atei sau comunisti.
Daca nu faceti cum spun si nu veti iesi la lupta impotriva hoardelor de diavoli antichristi care isi bat joc de planeta, veti pieri si ca indivizi si ca natiuni.
Crestinii sa se elibereze de Antichrist, musulmanii de Islam, iar ceilalti sa faca cum spun pt ca toti dusmanii natiunii din mijlocul careia vorbesc vor fi spulberati aproape definitiv.
Trebuie sa luptam chiar daca in aparenta nu avem sanse.
In cel mai rau caz sangele nostru va cantari mai greu decat cele mai sofisticate arme ale lor…
Ridicati-va si nu regretati nimic caci este o lupta glorioasa impotriva unor diavoli inconstienti care distrug lumea si pana la urma se vor distruge si pe ei insisi.  

PS: Haide Tulsi, tu poti face mai mult decat toti acesti barbati antichristi idioti care isi inchipuiesc ca puterea sta in mainile lor si in creierele lor lipsite de orice binecuvantare de la Dumnezeu. 
Este un razboi cumplit declansat impotriva umanitatii si numai soldatii autentici mai pot face ceva! 
Noi avem coiful, sabia si armura de care Pavel vorbeste si astfel suntem comandanti destoinci, ceilalti sa lupte cu ce au caci altfel vor iesi din istorie si vor fi stersi de pe harta.
Dati-i acum in ultima clipa motive lui Dumnezeu sa salveze macar o parte din voi ca sa nu pieriti cu totul.
Si nu uitati ca Dumnezeu va conduce de aici iar armele voastre sunt bete de chibrit. Daca nu intrati degraba in ascultare veti fi cu adevarat spulberati!
Sa nu ziceti ca nu v-am spus! Cine e atat de stupid sa se increada in arme si ziduri in locul puterii lui Dumnezeu? 
PS: Acest GA, elefantul lui Dumnezeu care darama tot ce are in cale pt a salva ce se mai poate...  
Pt ca antichristii buni n-au reusit sa faca nimic,  doar miscari de glezne, doar au incercat sa ne pacaleasca, vai de ei toti va fi! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu