21 noiembrie 2019

Pe cine va pune STS Presedinte?


Pe cine va pune STS Presedinte?
Trebuie sa observam ca PSD ul post Dragnea s-a dus cu plocon la liderii locali, schimband bugetul si daruindu-le mari sume de bani, bani ce vor fi folositi desigur pentru protectia mai buna a retelelor de trafic precum cea de la Caracal-Deveselu.
Este regretabil ca s-a intamplat un asemenea accident si cat pe aici sa fie expusi cei mai mari oameni in stat de prostii de unde s-a rasturnat caruta cu ei…
Si tot ca parte din ploconul de dinainte de alegeri face parte abandonul cautarii fetelor de la Caracal…
Sigur, doua mucioase nu fac cat tot aparatul de politisti , procurori si politicieni implicati in terapia de ralaxare a aparatorilor Europei si lumii intregi
Cine sa ii prinda pe cei care trebuie sa prinda?
Deci nu se stie, nu se stie, in ultima clipa se pot razgandi si pot lasa alegerile libere…
Noul PSD se arata foarte obedient si apoi nu e usor sa se auda in toata lumea ca in tara Nato si Ue exista mafia care traficheaza copii si fete poate chiar si organe, mafie care mai conduce si tari…
Nu e usor deloc…
Deja Europa se arata reticenta la orice prezenta Americana…
Asta mai lipsea, niste mucoase sa incerce sa scape si sa-i expuna pe capii di tutii capii…
E greu, foarte greu sa iei asemenea decizii.
E regretabil. Acesti mari lideri se bucurau si ei intre doua mari misiuni de aparare a planetei impotriva EuroAsiei si iata unde s-a ajuns.
Toti stau acum cu firca in san. Noroc cu sarma Gabrielei Firea si cu administrarea de mercur ministrei mediului caci astfel acesti psd-isti s-ar fi lansat pe urmele mafiei care abia s-a instalat la putere si jefuieste tara de acum fara emotii prea mari.  
Nimic mai firesc decat sa cauti si gasesti fete frumoase pt acesti mari aparatori ai statului de drept si democratiei in acest colt al Europei.
Da, uneori trebuie sa dai foc tinerilor de la Colectiv ca sa aperi toate aceste valori ale civilizatiei zis si vestice.
Trebuie facut orice pentru apararea acestor mari valori cucerite in milenii.
Nu ne putem da inapoi de la nimic. Chiar si vieti se cer. Si nu doar de politicieni.
Suntem chemati cu totii sa facem mari sacrificii pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale pe intreaga planeta.
Da de ce intarziati asa de mult cu acele microcipuri?
Pentru Dumnezeu, Grecia a fost ingenuncheata, Muntele Atos nu se mai aude, Ortodoxia se lupta intern, este momentul sa fie implantati macar lucratorii din multinationale.

3 comentarii:

  1. Si uite asa suntem dezamagiti de toti , iar noi, trebuie sa alegem intre doi candidati care nu ne reprezinta pe noi ci pe ticalosii care vor distrugerea acestui popor si a acestei tari . Eu i-as vota pe toti cu mitraliera .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. Nu exista Ryana, tu care esti o crestina autentica, cum poti sa gandesti astfel? :)

      Ștergere
  2. STS-ul si SRI-ul il vor pune presedinte pe "hotul de case" si traficantul de copii "Von Snitzel-7 case".Se stie aceasta inca din primavara...

    RăspundețiȘtergere