1 ianuarie 2020

Misterul dezvaluit al Tarii Bascilor


Misterul dezvaluit al Tarii Bascilor
Sa uram La multi ani tuturor Europenilor si sa ne bucuram ca Europa este creuzetul Crestinismului, iata tara Celui care s-a intrupat, iar Europenii Copiii Lui dragi.
Cu totii ne tragem din Parintele nostru Adam dar avem si unele influente pre-adamice mai mici sau mai mari in functie de traseele avute de grupurile adamice.
La fel se intampla si cu minunatii Basci care, daca analizam un pic miturile lor ancestrale vom gasi cateva simboluri care sa confirme destinul intregii umanitati.
Avem intalnirea dintre omul urias adamic si ceva mai micul om pre-adamic care a supravietuit Potopului in muntii ce despart Franta de Spania.
Exact din aceeasi zona s-a desprins si insula Britanica precum si insula Corsica apropos de asemanarile ce s-au gasit intre Basci si locuitorii acestor insule.
De asemenea avem si alte simboluri pre si indoeuropene cum este si zeita MA-RI. Nume de zeita hindusa , ca sa nu mai vorbim de un faimos sarpe ce apare in imagini alaturi de ea.
Asadar, impartasim cu totii acelasi destin si aceleasi origini.
Ii sfatuiesc pe minunatii Basci sa ia in considerare mesajul divin al Iubirii si sa nu descopere niciodata cu adevarat care etnie este mai importanta: cea Basca sau cea Spaniola.
Acelasi mesaj al Iubirii este adresat si faimosilor Catalunezi, frati latini de sange care au neasemuitul privilegiu de a face parte din glorioasa Spanie!
Minunat trebuie sa fie sa fii Catalunez dar incomparabil este sa fii si Spaniol!
Cata binecuvantare peste noi, cat de iubiti trebuie sa fim de Dumnezeu daca ne-a pus in mijlocul si la rascrucea unor neamuri asa de minunate!
Frumoasa este Europa dar va rog pe toti si mai ales pe lideri sa va ridicati la inaltimea invatamintelor dumnezeiesti care sunt cuprinse in faimoasa Scriptura ce ne-a daruit-o Dumnezeu si care se cheama Biblie.
Va rog sa incetati degraba cu hotiile si talhariile de orice fel in care prea multe guverne europene sunt implicate!
Sa ne pocaim si sa fim niste oameni pe placul lui Dumnezeu!
Amin



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu