1 mai 2020

Sfantul Nichifor Leprosul recomanda Biserica si … Cimbrul pentru a invinge Virusul…


Sfantul Nichifor Leprosul recomanda Biserica si … Cimbrul pentru a invinge Virusul…
Biserica este inchisa asa ca nu va ramane decat contactul direct cu Dumnezeu si… Cimbrul.
Cum astazi este la mare moda folosirea uleiurilor esentiale cred ca am putea cu totii sa folosim Uleiul Esential de Cimbru.
Salutand interventia sfantului care se datoreaza in parte si efortului unui hagiograf din Bulgaria de a-i dedica o carte, nu ne ramane decat sa ii punem in practica sfaturile.
Cerul nu se limiteaza la actiunea intre zidurile fizice ale unei biserici asa ca, cu atat mai mult trebuie sa fie invocat spre ajutor acum cand este atata nevoie.   
Fiecare sa ridice rugaciuni zilnice cui crede: Duhului Sfant, Dumnezeului Tata, Fiului sau Mariei sau unui sfant de care se simte apropiat.

O Doamne care ti-ai aratat Gloria in cei mai neasteptati sfinti, lucreaza prin alesul tau Nichifor Leprosul si binecuvanteaza-ne pe toti cu salvarea de Virus si mai ales de cei care pretind ca ne scapa de el…
Sfant minunat si iubit de Dumnezeu binecuvanteaza-ne pe noi si ajuta-ne sa iesim din acest impas spre a fi mai aproape de Dumnezeu si spre a deveni slujitori mai buni ai Acestuia!
Fie ca tu sa devii un prieten al nostru caci pacatele noastre cele multe fac din noi leprosi mult mai mari inaintea lui Dumnezeu decat cei ce au suferit de aceasta boala.

Sa glorificam pe Dumnezeu pentru semnele Sale ce nu inceteaza niciodata, pentru incurajari, pentru mila si iertare!

PS: Doamne iti multumim ca ne-ai trimis spre ajutor un sfant cu un nume atat de glorios, specific modului Tau preasfant de a actiona si promova pe cei care merita! 
Amin




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu