3 iulie 2020

5 popoare alese


5 popoare alese
Este normal sa avem un grup de popoare alese pe langa cel unic ales care sa conlucreze pentru instaurarea ordinii divine pe Pamant.
Astfel , tinand cont ca Occindetul va fi sever judecat si nu stim ce va mai ramane din el si pana atunci neintrezarind nicio revenire in mase a spiritualitatii, nu voi numi tari occidentale.
Dealtfel trebuie sa intelegem ca pana nu se depaseste la nivel de mase procentul de 66% credinciosi nicicum nu putem nominaliza vreun popor printre cele alese.
Astfel avem Grecia, Polonia si Slovacia din Europa si India din Asia.
Rusia dupa ce va reveni in mainile rusilor crestini. Atragem atentia ca atat America cat si Rusia au cazut datorita Karmei in mainile diavolului. Atatea nenorociri si inrobiri si dezastre au produs pana sa devina mari incat lectia divina este pe deplin meritata. 
Cine inrobeste trebuie sa fie inrobit...  
Ungaria doar daca si numai daca va intra in ascultare deplina de Romania si vor avea numai cuvinte de lauda la adresa noului popor ales de Dumnezeu sa conduca Lumea…
Imi pare rau ca il subestimati pe Dumnezeu si nu vreti sa realizati voi Noua Ordine Mondiala Spirituala dorita de Dumnezeu si asteptati Judecata Lui pentru a va supune.
Israelul numai dupa ce va deveni in proportie de minim 66% crestin va putea sa se incadreze iarasi in categoria popoarelor alese.  Deocamdata nu avem nici macar 6% evrei crestini.
China si Japonia am vazut ca sunt alese pentru a instaura o normalitate pe Pamant si se vor incadra si ele in topul popoarelor spiritual alese in masura in care vor trece pragul de 66% populatie credincioasa, spirituala.  
 Totusi chiar si cele mentionate vor ramane in acest grup numai daca se vor face ascultatoare si vor urma planul divin revelat.
Grecia trebuie sa inteleaga ca este pe picior de egalitate cu India si am sa explic despre spiritualitatea universala la care suntem chemati.  
Trebuie sa mentionez ca déjà pe Pamant avem fiinte trimise de Dumnezeu pentru a aduce Lumea la ascultare…
Cei care isi imagineaza ca mai au vreun viitor pana ce nu se vor supune Cuvantului lui Dumnezeu revelat din/prin Romania sunt naivi…
Am aratat de asemenea ca Islamul trebuie sa acorde libertate deplina Crestinismului daca vor sa iasa din Judecata.
Toti care il tineti pe Hristos in catuse sunteti candidati la stergerea de pe harta!
Deasemenea toti care in ascuns veti continua sa sabotati Noul Popor Ales veti fi sever judecati indiferent de marimea si puterea pe care o aveti in prezent. Cum ati facut asa vi se va face! Cu dobanda!  
Trebuie sa mai mentionez ca in cadrul Grupului de Popoare Alese  nu exista conflict interreligios…
Daca va ridicati impotriva fratilor crestini din alte biserici veti fi scosi automat din acest grup de popoare alese.
Avertizez Grecia in acest sens!  Faceti cum spun eu!
Eu sunt un mesager pentru toate popoarele si religiile.
Si daca Dumnezeu nu m-ar fi pregatit la cele mai inalte scoli spirituale de pe Pamant nu as putea evident sa fiu un hindus care sa ii calauzeasca pe ceilalti hindusi, un musulman care sa fie lumina Islamului si un crestin luminat care sa il cunoasca personal pe Hristos si alte personaje ceresti din ierarhia crestina…
Este extrem de important sa intram in ascultare deplina mai ales noi cei alesi.
Veti fi luminati in toate privintele si unii si altii.   
Orice popor care doreste sa se numere printre cele alese sa ceara asta si sa intre in ascultare de cei trimisi de Dumnezeu pe Pamant sa calauzeasca.
Pt ca de acum vor fi in Eternitate astfel de calauze.
Mai aveti trei secunde sa evitati Judecata ce vine sa indrepte lucrurile pe care voi nu vreti sa le indreptati.  

PS: Daca Ingerii din ceruri cad cand ies din ascultarea fata de Dumnezeu, cu atat mai mult popoarele de pe Pamant!  Suntem deci cu totii alesi in masura in care facem voia lui Dumnezeu! 
Tot ce este de la Dumnezeu va ramane! 


PS: Religia Ingerilor este Dumnezeu cel Viu cu care devin tot mai mult Una asemenea lui Iisus Hristos si altora care s-au unit cu Dumnezeirea chiar de pe Pamant! 
Amin 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu