20 decembrie 2020

Lista motive pentru care vine sfarsitul lumii ; Sfaturi pentru liderii Lumii

 

Lista motive pentru care vine sfarsitul lumii ; Sfaturi pentru liderii Lumii

Sfarsit ce din luna septembrie a acestui an a devenit inevitabil.

1.Pe primul loc si cel mai important este faptul ca Lumea este desprinsa de Dumnezeu. Lumea se aseamana cu un surdo-mut orb care nu stie pe unde trebuie sa mearga si nici ajutor nu poate sa primeasca. Nimeni si nimic nu mai poate intoarce Lumea de pe marginea prapastiei. Ea alearga inspre hau…  

As spune ca atunci cand s-a hotarat sa se inlocuiasca profetii cu regii… acolo este intersectia unde s-a gresit directia.

Toate Lumile civilizate si spirituale sunt conduse de… profeti… De fiinte care il vad si aud pe Dumnezeu…

Iar aceasta Lume este condusa de Satana spre distrugere.

2.Karma sau pacatele istorice. Toate faptele noastre ne insotesc , raman cu noi.  Si la un moment dat trebuie sa se intoarca la noi.

Lumea de secole face numai prostii si acum a fost  ultima clipa cand s-ar mai fi putut evita macar partial intoarcerea faptelor sau arderea sau Judecata.

3.Lumea si in prezent greseste, neurmand pe cei alesi care aud pe Dumnezeu.

Ma uit si ma mir de prostia voastra.  Cand in istorie cei care au facut faptele voastre au sfarsit bine?

Neascultarea de Dumnezeu din prezent insotita de nicio posibilitate de intoarcere la Dumnezeu condamna lumea la o Judecata ce nu mai poate fi evitata.

4.Nu exista nicio forma de ascultare organizata. Lumea nu asculta nici de Dumnezeu , nici de Noul Popor Ales, nici de profetii triumisi de Dumnezeu.

Se incalca cu inconstienta toate Poruncile lui Dumnezeu. Tara Aleasa este persecutata la ea acasa si amenintata in fel si chip. Profetii sunt ignorati si vor fi ucisi asemenea politicienilor romani ce au fost ucisi sau arestati pt ca au incercat sa faca ceva bun pt tara.

In aceste conditii Sfarsitul Lumii nu mai poate fi nicicum evitat.

5. Pe langa Dumnezeu, popor ales, profeti, si Extraterestrii sunt persecutati si ucisi pe acest Pamant…   Oamenilor le este interzis contactul cu Extraterestrii.

6. Nu doar ca Poruncile si Cuvantul lui Dumnezeu nu sunt respectate dar nu sunt nici macar cunoscute.

Nu exista niciun stat in Lumea aceasta care sa respecte oficial vreuna din Poruncile lui Dumnezeu. Nici macar unul!

Cu exceptia catorva state islamice care isi imagineaza ca Biblia trebuie interzisa deoarece este  “corupta” si toti crestinii convertiti la Islam, niciun alt stat nu ia macar in calcul respectarea Poruncilor lui Dumnezeu ca forma de  evolutie si prosperitate. Sau de “securitate”. Toate statele visezaza “securitate” in timp ce ele danseaza pe marginea prapastiei.

Pe scurt: KARMA + neascultarea din prezent ne duc pe toti la pieire. 

Suportul statelor este exclusiv Dumnezeu. Nu dezvoltarea economica si nici armata si nici orice altceva.  

PS: Si am mai observat ceva : statele se asteapta ca profetii sa le vorbeasca de bine. Ca si cand profetii ar fi un fel de soli trimisi de alt stat ce trebuie sa se plece la picioarele regelui la care sunt trimisi.

Ascultati deci prostilor ce ati ajuns la putere in acest moment tocmai ca sa se aleaga praful de ceea ce conduceti, indiferent de intentiile voastre: profetii sau trimisii lui Dumnezeu sunt adevaratii regi ai lumii si voi ar trebui sa cadeti la picioarele lor implorand mila pentru popoarele voastre, caci acestia le vor judeca.

Iata va dau exemplu potrivit de atitudine: cand Iisus a zis ca painea nu este pentru caini, femeia inteleapta a raspuns ca defapt cainii se vor multumi si cu frimiturile de la masa domnilor…

Iar voi sunteti cainii, fara absolut nici o exceptie!

Si cine nu se va considera caine nu va putea sa scoata un procent peste 50% in distrugerea ce vine.

Si daca nu va considerati caini spuneti-mi care este profetul de care ascultati voi. Prin cine vine mesajul lui Dumnezeu la voi.

Aratati-mi care lider al lumii se afla in ascultare de vreo fiinta spirituala.

Si atunci cine trebuie sa asculte de cine?  Nici macar nu ati intrat invreo forma de ascultare si ati vrea sa fiti maguliti si laudati, inca de cine? Tocmai de cei trimisi de Dumnezeu sa va salveze.

Scrasnirea dintilor este pentru voi…

Totusi, pentru ca veti fi martori la cele despre care vorbim va invit sa cereti de la profeti si Dumnezeu lucruri drepte. 

Profetii si Dumnezeu vor tine seama de cererile pe care le vor auzi…  Si cand vor ajunge in lumea de dincolo le vor implini…

Indrazniti deci.

Vai de cei care cred ca isi vor asigura “securitatea” prin intelepciunea lor lumeasca!   

Oricine poate sa ceara!  Dar evident tinand cont de indicatiile deja primite.  

Au fost aici expuse indicatii esentiale pentru tot ce este mare si important pe Pamant: toate religiile mari, toate statele mari, chiar si pentru liderii importanti.  

Am explicat cum cei care ucid nu pot scapa de Judecata nici macar pe alte planete daca isi vor face nave cosmice: oriunde va veti duce, faptele voastre va vor insoti! 

Amin 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu