14 ianuarie 2021

Propolisul sau cum sa iasa testul Covid negativ…

 

Propolisul sau cum sa iasa testul Covid negativ…

Iata o veste buna: daca veti folosi zilnic Sprayul cu propolis in interiorul cavitatii bucale se pare ca vom avea parte de o purificare a cailor respiratorii in intregime si atat de mare incat testul Covid, care se ia din nas, va iesi 100% negativ.

Din cate stiu, propolisul se poate si mesteca daca il avem sub forma solida.

Si probabil ca daca am fi folosit dinainte Propolisul pentru intarirea sistemului imunitar am fi avut un scut peste care niciun virus nu ar fi trecut.

Spre rusinea tuturor celor care s-au ocupat de pandemie, niciunul, chiar si fariseii care se numesc doctori, nu a recomandat metode naturale de intarire a imunitatii.

Deci nu va bucurati ca popoarele se vaccineaza: aceste vaccinuri va vor urmarii mii de ani de acum inainte, in Iadul unde veti merge, si nu veti iesi de acolo pana nu il veti primi si pe ultimul…

Sa iesim mai puternici din aceasta incercare si sa ne ocupam pe viitor mai cu staruinta de sanatatea si sistemul nostru imunitar.  

Si inca, nu uitati: acest vaccin se afla in faza de test. Cei care s-au vaccinat sunt cobaii... 

Sa ne rugam si pentru ei deoarece unii spun ca pot aparea efecte secundare chiar si dupa un an sau doi... 

Nu este tarziu sa se discute in amanunt despre componentele Vaccinului pentru ca sigur sunt cetateni care nu ar trebui sa interactioneze cu anumite componente.

Si sa nu uitam ca organismul nostru este cu mult mai intelept si inteligent decat orice doctor care prepara Vaccinuri... 

Nu este recomandat sa ne injectam substante necunoscute in corp mergand pe increderea in corporatiile farmaciste mai ales ca Vaccinul nu este tratament.

Atata vreme cat exista medicamente sigure si foarte eficiente in tratarea Covid, Vaccinul este inutil si periculos.

Sa ne amintim ca doctorul Raul din Franta i-a vindecat pe toti de Covid cu Clorochina sau Hidroxiclorochina. 

https://saccsiv.wordpress.com/2021/01/08/un-asistent-din-constanta-vaccinat-anti-covid-luni-a-murit-in-noaptea-de-marti-spre-miercuri/

https://saccsiv.wordpress.com/2021/01/14/video-convulsii-dupa-vaccin/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu