28 noiembrie 2021

Ii vom primi cu flori pe rusi?

 

Ii vom primi cu flori pe rusi?

Ne vom considera salvati de Sputnik? Care desi ne va trimite direct pe orbita, poate ca ne va aduce si inapoi? Ceea ce nu putem spune despre injectiile inventate de fauci si Gates…

O alta intrebare este , unde se va opri Rusia?  La granita numita occidentala? Se va multumi cu refacerea fostelor granite comuniste, sau va merge pana in Spania?

Americanii nu par capabili sa cucereasca Rusia, insa Rusia pare in stare sa cucereasca Europa. Cel putin jumatate din ea.

Pe fondul haosului creat in America invazia devine tot mai posibila.

Si apoi se pare ca nu a vrut nimeni sa intareasca aceasta zona. In afara de scutul aruncat la Deveselu s-ar putea spune ca s-a dus o politica de slabire a zonei.

Adica americanii nu mai stiu ce vor. Manuitorii compasului se razgandesc de la o zi la alta si se pare ca invazia galbena profetita de Biblie este tot mai apropiata. Noroc ca se afla pe alt continent, altfel intre doza 5 si 6 ar fi primit si o injectie euro-asiatica. 

Desigur Grecia stim in ce uniune se va integra, doar si ei sunt pravoslavnici ca si noi, dreptcredinciosi am vrut sa zic.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu