5 iulie 2022

Mai are Zelenski vreo autoritate?


Mai are Zelenski vreo autoritate?

Am stat de vorba cu un ucrainian si, spre surprinderea mea, l-a numit pe eroul  nostru un ‘clown smintit’. 😊

Nu putem tine poporul cu forta in razboi. Avem aceasta responsabilitate ca in cazul in care poporul nu mai doreste razboiul sa ii oferim o noua conducere.

Cred ca vor iesi la iveala noi si noi informatii despre complotul atragerii Ucrainei in razboi si nu vad cum actuala putere ar mai putea continua.

Ucraina ar putea chiar acuza America pentru ce se intampla.

S-ar putea face chiar un referendum pentru a vedea care este vointa poporului.

Se dovedeste a fi un razboi fara nicio persepctiva pentru Ucraina.

Trebuie vazut daca nu cumva un armistitiu cu noi granite stabilite ar fi mai avantajos si ar ajuta la o regrupare si o noua strategie.

Daca se face armistitiu si Rusia ataca, ar putea exista mai multe motive pentru interventia celorlalti in ajutorul Ucrainei.

Daca se cedeaza teritoriul deja ocupat, Donetk, Lugansk, Harkov si ce este deasupra Marii Negre pana la Odessa, Rusia poate considera asta prada bogata si restul lumii nu o mai poate scuza pentru un nou atac…

Apoi , actuala putere a aratat ca nu are respect pentru minoritati de aceea nu vad cum intr-o Ucraina mai mica sa decida pentru minoritati cei care nu le-au putut respecta in Ucraina mare.

Poate faptul ca nu e pregatita de razboi e chiar norocul Europei.

Cred ca ar trebui minim 5 ani pentru o pregatire, inarmare si propaganda facuta de oameni responsabili, nu alogenii care injecteaza populatia.

Daca Rusia ia toata Ucraina si nu ne da inapoi ce e al nostru am avea si motiv de razboi.  

Exista si varianta sa elibereze pentru noi teritoriile furate  tot de ea si apoi sa devenim prieteni buni si sa ridicam statui lui Putin in Estul Europei… 

PS: Daca Rusia are de gand sa cucureasca toata Ucraina si sa doneze teritoriile furate tot de ea in trecut, Dumnezeu ii va ingadui asta...  Ba chiar va primi binecuvantare pentru asta deoarece repara raul facut in trecut.

Si ca bonus va ramane cu restul Ucrainei... 

Cine a intemeiat Odesa?


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu