19 septembrie 2022

Taiwan trebuie sa se uneasca armonios cu China

 

Taiwan trebuie sa se uneasca armonios cu China

Taiwanezii sunt chinezi. Deci este de datoria lor ca banii si munca lor sa apartina intregului popor chinez si nu doar insulei.

Trebuie gasita o modalitate de unire cu pastrarea unei indepedente locale simbolice. Este important ca banii produsi de Taiwan sa ajunga la cei multi si mai putin privilegiati de pe intinsa China.

Asa doreste Dumnezeu.

Atentie, America nu va iubeste ci vrea sa va distruga.  Sunteti pentru America concurenti si dusmani, la fel ca si Europa.

Nu fiti deci prosti.

Uniti-va pentru chinezii cei multi si sarmani inca!

Negociati desigur aceasta unire.

Unirea economica si fiscala are rolul acesta.

Deasemenea este bun in fata lui Dumnezeu daca manifestarile cu steguletele curcubeului vor inceta in insula voastra. Deci, ascultati de China si in aceasta privinta.

Desigur aveti dreptul sa va protejati de injectarea fortata sau alte nebunii pe care China le impune pe teritoriul ei.

Deci este bine sa va uniti si sa va pastrati anumite libertati sociale.

Nu va faceti iluzia ca America e acolo sa va protejeze de ceva.

America are interesul ca China sa va bombardeze pana la tarana fabricile si industria. Si dupa ce China va distruge pe voi, eventual ei sa distruga China, caci aici e problema lor: un stat puternic necontrolat de ei, mai puternic decat ei… Aceasta e marea lor problema: nu sunt dispusi sa isi faca operatii estetice si sa pretinda, asa cum fac la noi, ca sunt de o nationalitate cu voi, si ca li se cuvine lor sa va falimeteze si stearga de pe fata pamantului.

Luati deci aminte , uniti-va si negociati timp de cativa ani spre exemplu aceasta unire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu