26 decembrie 2022

O veste buna de la evrei…

 

O veste buna de la evrei…

Desi e veche de cativa ani, trebuie subliniata deoarece aceasta e calea cea corecta.

Nu spun ca asta ii va scapa de judecata sau ca ii va salva. Asa cum sunt multe natiuni crestine numai cu numele, dar care in prezent nici macar in proportie de 50% nu mai sunt crestine, si vor fi judecate, asa si cu evreii.

Judecata vine la lipsa de credinta si la faptele rele. Insa cadrul corect si civilizat care trebuie promovat,  acesta este: Iisus a fost evreu si trebuie integrat in cultura evreiasca ca si personaj pozitiv.

Este de admirat ca exista astfel de minti luminate si iarasi trebuie sa atragem atentia: America are nevoie urgenta de aceasta lumina… Nebunii de acolo pretind ca sunt calauziti pe caile satanice pe care merg, de anumiti… rabini…

America se auto-distruge… Nu i-ar strica ceva lumina…

Nici nu mai amintim ca ne distruge si pe noi intre timp, ca face prapad in mijlocul Ortodoxiei crestine…  

Farisei puteti fi insa nu si absurzi… 

Muhamad se pretinde profet biblic si nu prea este, iar Iisus care ii depaseste pe toti si le este Tata… nu este recunoscut nici macar ca simplu profet de Iudaism.

Deci nu este superior Islamul care il recunoaste ca simplu profet? Este!

Incapatanarea si indaratnicia evreiasca au dus la astfel de situatii absurde.

Dumnezeu e pace, iubire, lumina. Nu incrancenare in absurditati si respingerea realitatilor istorice.

Dumnzeu nu vrea de la voi sa deveniti sfinti peste noapte si apologeti ai lui Iisus.  Vrea insa sa creati un cadru realist, sa aveti o atitudine normala fata de realitatile istorice, sa asigurati libertate si civilizatie.

Acelasi lucru il vrea si de la Islam: libertate pentru Crestinism! Daca continuati sa ii ucideti pe cei care propovaduiesc Crestinismul sau sa ii intampinati cu pietre la Ierusalim…  asta e barbarie, nu civilizatie, si trebuie sanctionata chiar de Dumnezeu: mergeti spre judecata si distrugere, astfel de nebuni nu pot fi ingaduiti si inca la putere…

Tarile unde Hristos nu e liber, unde Crestinismul este interzis, vor fi sterse de pe fata Pamantului!  Amin

Sunteti datori fata de Dumnezeu sa asigurati libertate celei mai mari religii a lumii. Populatia poate decide in libertate daca vrea sa isi schimbe religia sau doar vrea sa se imbogateasca cultural cu informatii despre alta religie.

Insa voi sunteti datori sa asigurati acest cadru al libertatii religioase.

Nimeni nu face exceptie de la aceasta cerinta divina: nici Somalia si niciun alt stat. Nici macar Afganistan: inteleg ca talibanii iar incep sa faca acolo pe nebunii: veti fi stersi de pe fata Pamantului daca nu asigurati oamenilor libertatea necesara.

Nu zice Coranul ca religia nu poate fi impusa? Si ca omul trebuie sa fie liber si in cunostinta de cauza atunci cand adera la o comunitate religioasa sau alta?

Chiar daca aceia care propovaduiesc o religie sau alta nu sunt sfinti sau desavarsiti, este necesar sa li se asigure dreptul si libertatea de a predica.

Adolescentii care arunca cu pietre in crestinii ce merg in pelerinaj in Israel sunt un semn al prostiei parintilor lor si al lipsei de civilizatie si cultura care bantuie locul si comunitatea de acolo.

La fel cu orice altfel de persecutie religioasa.

Nu are rost sa amintim de Pakistan.

Daca prin tara ta curge Indusul, tu ce dracu, Doamne iarta-ma,  etnie ai putea sa ai?

Daca ai o religie care nu suporta pe altcineva in mijlocul sau in apropierea ei, crede-ma pe cuvant: aia nu e religie, e o forma de barbarie, este ceva scapat din Iad…

Orice religie care nu predica Iubirea de Dumnezeu si aproape  si despre Karma, nu e religie…

Si veti vedea in curand ca veti fi stersi de pe fata Pamantului.

Nu stiu daca mai e timp sa mai schimbati ceva, dar macar straduiti-va. Dumnezeu vede, si orice efort spre civilizarea si luminarea popoarelor va fi apreciat de Dumnezeu si rasplatit.  

Daca ati auzit aceste lucruri si nu le puneti in practica, buni sunteti de judecata, caci ati auzit Cuvantul lui Dumnezeu.

Pricepeti ca Dumnezeu nu vrea dictatura, nici cu microcipuri si 6G, nici religioasa, nici politica, de niciun fel.

DUMNEZEU VREA CA OMUL SA FIE LIBER! Tot omul, nu doar miliardarii si liderii. 

Iar daca este vreun popor care doreste dictatura religioasa din pricina urii si intunericului care il bantuie, acel popor va fi judecat si nimicit…

Luptati deci pentru civilizatie si lumina!

Asa de civilizata e America si liderii ei actuali ca iata se afla in razboi cu statele ortodoxe, le duce spre faliment si extinctie...

Cum ati lasat sa scape la putere astfel de barbari care produc genocid iata planetar? Ce scuze aveti ca astfel de monstri sa se ridice la putere in orice colt al lumii?

Lucrati deci si ameliorati lucrurile cat inca mai e timp si mai sunteti pe Pamant.

Altfel riscati ca maine sa fiti transferati direct in Iad... 

PS: Personal nu ma intereseaza cine sunteti si ce religie aveti: cu totii puteti fi adusi la vointa lui Dumnezeu si la punerea in practica a cuvantului Lui care este LUMINA, PACE, LIBERTATE, IUBIRE! 

https://saccsiv.wordpress.com/2022/12/25/israel-today-rabinii-il-aduc-pe-iisus-acasa-de-craciun/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu