15 februarie 2023

Cum va fi judecata Rusia?

 

Cum va fi judecata Rusia?

Rusia trebuie sa fie judecata direct proportional cu judecata Americii in asa fel ca echilibrul planetar sa fie pastrat.

Probabil ca Rusia europeana va deveni un arhipelag, Campia Siberiei o mare, si Kazahstanul  un tarm al acestei mari…

Iar Estul nu va mai putea fi recuperat  in timp si astfel profetiile se vor indeplini, adica Estul va fi pierdut.  Rusii vor deveni si ei un popor normal, ca si Englezii…

Veleitatile imperialiste vor fi uitate si pierdute.

Judecata lui Dumnezeu este dreapta si putem intelege  aceasta judecata.

Pana cand Dumnezeu va tine partea celor nedrepti si nelegiuiti? Pana cand Dumnezeu va fi de partea satrapilor si dictatorilor care nu stiu decat sa vada binele lor si al neamului lor distrugand si niveland tot in jurul lor?

Probabil ca Rusii din Est vor avea soarta bastinasilor acelor locuri… Vor deveni ei insisi deportati si exilati in propriul lor pamant… Totul se intoarce constant de unde a plecat...

Ce bine a facut Rusia lumii ca Dumnezeu sa o pastreze? Cine poate marturisi ca Rusia nu trebuie sa fie judecata asemenea Americii?

Insa , pentru ca Rusii de astazi au plecat in cautarea mostenirii Ecaterinei, acesta trebuie sa fie un semn pentru ei.

Pentru ca intr-adevar orasul Ecaterinei le-ar putea fi un loc sigur de refugiu si scapare.

Dealtfel cred ca le-a mai atras cineva atentia asupra acestui lucru…

Probabil ca toate orasele lor de campie si tarm, de la Volvograd la Sankt Petersburg, vor fi scufundate si pustiite. 

Dumnezeu in mania si dreptatea Lui trebuie sa elibereze planeta si sa o scape de nebuni.

Iata ca planeta va fi libera si nu vor mai fi amenintari de niciun un fel: nici de rusificare, nici de lgbitizare , nici de maghiarizare, nici de nuclearizare sau Harpizare, nici  de Comunism si Antichristianism. Nimeni nu va mai falimenta pe nimeni. 

Nimeni nu va mai falimenta pe nimeni si supravituitorii asta vor fi si vor face doar: vor cauta sa supravietuiasca…  

PS: Vom intreba pe Dumnezeu de soarta mai precisa a Moscovei insa nu este un secret ca Dumnezeu a  declarat razboi tuturor oraselor mari si mai ales capitalelor…

Dumnezeu vrea sa zdrobeasca toate capitalele lumii si niciuna sa nu ramana in picioare: este vreuna care I se inchina Lui si ii aduce ofrande placute Lui?

De acolo vine raul lumii, acolo se fac proiectele de subjugare si exploatare a omului de catre om… Si Dumnezeu vrea ca aceasta sa inceteze.

Asadar cred ca Dumnezeu va pune un baraj natural intre noi si Rusia ca aceasta sa inteleaga odata pana unde poate sa se extinda.

O apa suficient de mare ca sa li se para Rusilor ca e capatul lumii... Ei fiind un popor de uscat cand dau de apa li se pare ca intr-adevar pana acolo li se cuvine sa se intinda si sa stapaneasca...

Dumnezeu a vazut asta si le va pune aceasta granita naturala ca sa inteleaga ca nu li se cuvine mai mult...

Va fi intr-adevar o noua ordine mondiala si Dumnezeus e va asigura ca vom avea cu totii parte de un start corect. Adica nimeni sa nu fure startul, in special cei care destul au necajit si afectat pe cei mai mici, fara imperii la start... de niciun fel... 

Da, cred ca Dumnezeu va pune o bariera de apa intre noi si Rusi, de la Marea Barens si Marea Alba care se vor uni cu cea Baltica si pana la cea Neagra. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu