8 decembrie 2008

Arca lui Noe

O sa mai zabovim o vreme la acelasi nivel. Totusi trebuie de urgenta sa stii urmatoarele 3 lucruri care ti-ar putea salva viata in cazul in care Nibiru vine si tot el a provocat potopul si scufundarea Atlantidei: 1. trebuie sa pregatesti provizii pentru cel putin un an de zile 2. iti trebuie un loc cat mai sus in munti 3.iti trebuie un grup cat mai de nadejde si cat mai mare. Imagineaza-ti ca o sa cada tot, electricitate, gaze, apa potabila. Intelegand ce si cum vine, miliarde de oameni vor alerga spre munti. Vezi Matei 24,16 si Apoc. 6,15. O sa analizam in detaliu mai tarziu fiecare din punctele de mai sus, pana atunci mediteaza si tu asupra lor si cauta solutii si lucruri care crezi ca iti sunt necesare in asemenea situatii. Proviziile includ in primul rand hrana, apa(aici sa nu uiti de filtre de apa) si medicamente. Apoi, vezi Mat 24,20 , lemne, multe lemne. Dupa cum vezi nu mai avem timp prea mult de pierdut daca vrem sa prindem si partea a doua a spectacolului care o sa aiba loc exclusiv pentru cei ramasi in viata bineinteles.

Referitor la loc, pot sa-ti spun ca celebra arca s-ar afla intre 2000 si 4000 de metri altitudine; 2400 se pare, pe muntele Ararat. In acest moment nu pot sa-ti explic si sa-mi explic cum s-ar putea ridica apele cu peste 2000 de metri peste nivelul marii dar studiez fenomenul si sper ca Dumnezeu sa ne limpezeasca aceasta problema. Pentru ca se spune ca daca cei doi poli s-ar topi nivelul apei ar creste cu cel mult 100 de metri(80). Deci cat ar trebui sa ploaua pe intreg pamantul ?

Grupul ideal este grupul spiritual, cu fiinte daruite lui Dumnezeu care pun pe celalalt mai presus decat pe ele insele, dar daca nu gasesti un astfel de grup incerci sa supravietuiesti cu cine poti, rude , prieteni sau alti "nebuni" care alearga dupa stele si in curand prin munti dupa locuri sigure.

Acum lasa-ti imaginatia sa zboara si gandeste-te ce ti-ar mai trebui in astfel de cazuri extreme. Fa o lista si noteaza tot acolo. Strangeti prietenii... brainstormingul este foarte eficient in astfel de cazuri, iar daca te mai si rogi zilnic pentru ca Dumnezeu sa ne ajute sa"biruim"; apropo de asta arunca-ti din nou ochii peste Apocalipsa si o sa vezi de cate ori este folosit verbul "a birui". Va fi o lupta deci, o lupta pentru supravietuire cum n-ai vazut decat in filme. Pregateste- te deci, nu-ti fa probleme, nu esti singurul care proiecteaza si chiar organizeaza grupuri de supravietuire. Curaj, o cabana la peste 2000 de metri altitudine nu-ti poate aduce decat satisfactii, macar sa ramana mostenire nepotilor tai. Nu uita de bocanci, saci de dormit ce rezista la minus 30 de grade si chiar mai mult ... Esti inteligent, nu astepta haosul , colapsul, prabusirea economiei, devastarea depozitelor si resurselor... Sunt previziuni sumbre, multi sfinti au avut revelatii in legatura cu sfarsitul. Am gasit o minunata pagina cu astfel de profetii, defapt un radio ce n-ar strica sa-l asculti si tu ...

Sper ca Dumnezeu ne va ajuta sa ne organizam in timp util. Desigur unde sunt eu acolo sunt si prietenii mei daca nu cumva ei insisi organizeaza tabere de supravietuire in munti mai inalti decat Carpatii... Iar daca o sa ai posibilitatea sa-ti construiesti o arca precum acest minunat olandez nu -ti ramane decat sa primesti si binecuvantarea lui Dumnezeu pentru ca fara El nu are nimeni nici o sansa.

Ai un filmulet mai jos care te va inveseli putin... :) smile, and if you are going to die ask about Jesus, pray to him no matter what will happend, no matter where you will be. Say to everyone Jesus is our Saviour and we are going to Him, let's pray together, let's ask Him to come to us.

38 de comentarii:

  1. Dumnezeu sa cva ajute si ,ce spui este corect. multumim de lucrarea dvs.

    www.nouagalilee.blogspot.com

    Diacon Cazacu Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, in curand Dumnezeu ne va revela in intregime misterul Apocalipsei si al intoarcerii Sale. Pentru ca abia acum este pregatit Pamantul, "copt" cum spune El pentru a intelege aceasta revelatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de cele transmise , Frate in Domnul. Esti cel raspunzator in Adevar. Multumesc .Amin.

    Diacon Gh. Cazacu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumim din Suflet si va rugam ! sa mai comentati si in celelalte Materiale . Sunteti cu Adevarat multumesc Mult. Email : cazacu152001@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  5. Da Adevarat este Frate in domnul.
    __________________________________
    Va rog sa ma contactati....

    ____________+ + +____________


    Domnul Te va Binecuvanta
    _______________________________
    frumoase Pagini ati construit va multumim din suflet Ingerul Meu.
    __________________________________
    Domnul sa va intareasca.
    MESAJ:
    __________________________________
    Iti Doresc ca norocul vietii sa-ti viie lin .
    In el sa se odihneasca cel mai frumos destin,
    Durerea omeneasca nici cand sa nu te ajunga,
    Sati fie scurt necazul,iar fericirea lunga.
    Cand oamenii si soarta vor ,sa te loveasca ,
    speranta si rabdarea sa nu te paraseasca.
    __________________
    Doamne Ajuta

    ___________________________________
    cazacu152001@yahoo.it

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos,multumesc; orice vom cere vom primi, orice vom cauta vom gasi...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru administrator: videoclipul despre arca lui Noe, este o satira neinspirata la adresa lui DUMNEZEU, in care cuvintele LUI sunt batjocorite, puse in glumele noastre murdare in cadrul unui show de comedie american, deci in cazul in care nu ai obsdervat asta te rog din respect fata de EL si mai important din IUBIRE scoate mizeria asta din blog!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, nu este o satira la adresa lui Dumnezeu ci mai degraba la adresa celor care au fost luati de ape. In inima celui care a facut si interpreteaza "gluma" este dragoste pentru Dumnezeu. Si apoi Iubirea aceea ingaduie aceasta gluma, pozitiva dealtfel. Rostul acestui blog este exclusiv de a aduce vesti. Daca cei care ajung aici inteleg ca Nibiru s-ar putea sa existe si sa se apropie, la fel si altceva mai greu decat potopul si mai apoi chiar El, este mai mult decat suficient. Iar daca sunteti atat de aproape de Dumnezeu incat mesajul blogului vi se pare a fi pe o frecventa prea joasa cu atat mai bine pentru dumneavoastra si cei din jurul dumneavoastra , sunteti salvati. Multumesc pentru sfat si am sa aleg in viitor filme si mesaje cat mai potrivite posibilor cititori care intr-adevar sunt romani, nu americani si mai ales orgolios de ortodocsi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Paginile Dvs sunt de nespus de frumoase si cuie nui Place sa nu le Judece ca noi suntem cu totii ,Pacatosi nu e bine sa Judecam Pe nimeni .Ca vom fi Judecati . Sa ne scoatem gunoiul Personal din ochiul nostru apoi sa spun de Arca Lui Noe.
    ________________________________

    Paginile aceste sunt construite cu multa osteneala ,si cu Truda .
    ___________________________________

    Domnul sa va intareasca si sa mai construiti in Continuare.
    ________________________________
    Diacon GH.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da prietene, ce poate fi mai minunat decat sa intalnesti fiinte in inima carora Iisus este viu si lucreaza. Am intalnit cateva astfel de fiinte si in lumea virtuala a blogurilor si pot sa spun ca imi tresare inima de multumire, bucurie si iubire ca astfel de fiinte exista. Si salut cu dragoste pe Dumnezeu care si-a construit templu in inima lor. Maret lucru intr-adevar!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pt inger: nu orgoliul sau nationalitatea a fost o cauza pentru care ti am lasat acel mesaj, ci sa i spunem un sentiment din sinele divin din interiorul meu, inainte de orice explicatie imi cer scuze daca am parut fanatic, dar puneti va intrebarea asta stand fata in fata cu Iisus te ar mai rabda inima sa mai faci glume ( sa presupunem nevinovate si cu cele mai bune intentii) sau ai fii cuprins de cea mai pura veneratie, respect si iubire divina, nu spun ca EL ne condamna pt acel gen de videoclip, suntem toti copii Lui si ne apreciaza orice forma de creativitate, dar intreaba te in discretie in sinea ta oare cel care a facut acel videoclip Il venera Il iubea Il respecta pe Dumnezeu cand a facut videoclipul, sau ar mai fi fost in stare sa il faca daca ar fi avut O STARE DE CONSTIINTA SUFICIENT DE INALTA INCAT SA IL PERCEAPA?
    pt dl diacon cazacu gheorghe: nu am comentat nimic despre arca lui noe si nici macar nu am judecat aratand cu degetul spre cineva ( intr un mod prea nerusinat ) ci doar am semnalat originea si nuanta nu tocmai inalta a acelui videoclip, in rest intotdeuna e binevenit un indemn care ne face sa mentinem o stare permanenta de atentie asupra responsabilitatii ce tre sa o avem pt propiile actiuni, multumesc:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru Elis
    ___________________________________
    Diacon Cazacu Gheorghe

    ___________________________________
    Un semn ca ati recunoscut de acel mesaj si ca aveti Frica De dumnezeu, Sa fiti binecuvantat . Amin Amin Amin

    RăspundețiȘtergere
  13. ___________________________________

    Hotararea Fata de Iisus.
    ______________________________
    Publicatie de :Diacon Cazacu Gheorghe.
    Doctrina Teoretica.
    Viaţa pe pământ este un test – o pregătire pentru ceea ce va veni. Pentru cei credincioşi, aceasta înseamnă viaţa veşnică în prezenţa apropiată a lui Dumnezeu. Dar cum suntem noi făcuţi drepţi şi astfel să primim viaţa veşnică? Există o singură cale – prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Iisus a spus: **Eu sunt învierea şi viaţa vesnica in pururea** Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată,(Ioan 11:25-26).
    darul vieţii veşnice este disponibil tuturor, însă pentru a-l primi, trebuie să renunţăm la plăcerile lumeşti şi să ne dăruim pe noi înşine lui Dumnezeu. *Cine crede în Fiul, are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul, nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumneze va rămâne peste el* (Ioan 3:36). Nu ni se va oferi posibilitatea de a ne pocăi pentru păcatele noastre după ce vom muri, pentru că odată ce ne vom întâlni faţă în faţă cu Dumnezeu, nu vom avea altă alegere decăt să credem în El. El doreşte ca noi să ne întoarcem chiar acum către El în credinţă şi dragoste. Dacă acceptăm moartea lui Iisus Hristos ca plată pentru răzvrătirea noastră plină de păcat împotriva lui Dumnezeu, ni se garantează nu numai o viaţă plină de sens pe pământ, dar şi viaţa veşnică în prezenţa lui Hristos Fiul Lui David.
    -Dacă doreşti să Il accepţi pe Iisus Hristos ca Mântuitor personal, iată o rugăciune simplă care te va ajuta. Totuşi ţine minte: rostirea acestei rugăciuni sau a oricărei alte rugăciuni nu te va mântui. Numai credinţa în Hristos te poate mântui de păcate. Această rugăciune este numai o modalitate de a-ţi exprima către Dumnezeu credinţa ta în El şi de a Îi mulţumi pentru că ţi-a dăruit mântuirea.*Doamne, ştiu că am păcătuit împotriva Ta şi că merit pedeapsa, Insă Iisus Hristos a luat pedeapsa pe care o meritam eu astfel ca eu să pot fi mântuit prin credinţa în El. Mă întorc acum de la păcatele mele şi îmi pun întreaga mea credinţă în Tine pentru mântuire. Îţi mulţumesc pentru harul Tău minunat şi pentru iertarea de păcate – darul vieţii veşnice! Admin.
    Viaţa pe pământ este un test – o pregătire pentru ceea ce va veni. Pentru cei credincioşi, aceasta înseamnă viaţa veşnică în prezenţa apropiată a lui Dumnezeu. Dar cum suntem noi făcuţi drepţi şi astfel să primim viaţa veşnică? Există o singură cale – prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Iisus a spus: “Eu sunt învierea şi viaţa. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi. Şi oricine trăieşte, şi crede în Mine, nu va muri niciodată. (Ioan 11:25-26).+
    + .Darul vieţii veşnice este disponibil tuturor, însă pentru a-l primi, trebuie să renunţăm la plăcerile lumeşti şi să ne dăruim pe noi înşine lui Dumnezeu. (Cine crede în Fiul, are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul, nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumneze va rămâne peste el) (Ioan 3:36). Nu ni se va oferi posibilitatea de a ne pocăi pentru păcatele noastre după ce vom muri, pentru că odată ce ne vom întâlni faţă în faţă cu Dumnezeu, nu vom avea altă alegere decăt să credem în El. El doreşte ca noi să ne întoarcem chiar acum către El în credinţă şi dragoste. Dacă acceptăm moartea lui Iisus Hristos ca plată pentru răzvrătirea noastră plină de păcat împotriva lui Dumnezeu, ni se garantează nu numai o viaţă plină de sens pe pământ, dar şi viaţa veşnică în prezenţa lui Hristos.
    -Dacă doreşti să Il accepţi pe Iisus Hristos ca Mântuitor personal, iată o rugăciune simplă care te va ajuta. Totuşi ţine minte: rostirea acestei rugăciuni sau a oricărei alte rugăciuni nu te va mântui.* Numai credinţa în Hristos te poate mântui de păcate. Această rugăciune este numai o modalitate de a-ţi exprima către Dumnezeu credinţa ta în El şi de a Îi mulţumi pentru că ţi-a dăruit mântuirea. *Doamne, ştiu că am păcătuit împotriva Ta şi că merit pedeapsa. Însă Iisus Hristos a luat pedeapsa pe care o meritam eu astfel ca eu să pot fi mântuit prin credinţa în El. **Ma întorc acum de la păcatele mele şi îmi pun întreaga mea credinţă în Tine pentru mântuire. *Iţi mulţumesc pentru harul Tău minunat şi pentru iertarea de păcate – darul vieţii veşnice! Admin

    ___________________________________

    RăspundețiȘtergere
  14. Elis, este foarte frumos si adevarat ce spui. Cand am vazut acel film si am ascultat gluma , mi-au placut foarte mult. Gluma este celebra, cunoscuta , f multi copii o repeta, exersandu-si calitatile de actori sa zicem, jucand aceasta mini sceneta. Am vazut ca ea genereaza iubire in inimile oamenilor atat pentru Noe cat si pentru Dumnezeu, si este un mod chiar daca un pic ilar de a se simti in apropierea personajelor si momentelor biblice. Nu stiu daca ma intelegi dar foarte multe fiinte se simt foarte aproape de Noe, contemporan cu el, alergand dupa acele animale, si cel mai important se vad stand de vorba asemeni lui cu Dumnezeu si asta este foarte important, iar modul acesta relaxant poate fi o abordare cat se poate de pozitiva , chiar daca evident exista si alte metode mai profunde.
    Iar pt prietenul Diacon Cazacu Gheorghe, ce spui este adevarat si spiritual. Totusi sansa de a ne indrepta o avem si in lumea cealalta, cat inca suntem , aici sau dincolo, mai avem o sansa, de a-l striga pe Dumnezeu, de a-L chema si a-I marturisi micimea existentei noastre in absenta Lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. ai dreptate dar tine cont, timpurile astea sunt unicat, si vietile prezente sunt cele care conteaza pentru ca aceste vieti ar putea fi privite in contextul ( nibiru, 2012, etc )deci e f important ca mantuirea in planul acesta fizic acum e cea mai valoroasa pentru ca in planu acesta, acum sunt cele mai grele incercari, pe masura incercarii si rasplata, asa ca mai bine nu ne mai lasam furati de peisaj ( videoclipuri, si alte chestii din acestea ) si incep sa ne urmam calea spre EL. P.S. acesta este ultimul mesaj pe care il voi lasa, incapatanarea si simtul de superioritate nu au facut niciodata pereche cu DUMNEZEU. numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ok, thanks I appreciate your comments. You are welcome!

    Si apoi ma bucur ca esti un asa cunoscator si apropiat de Dumnezeu incat raspunsurile mele ti-au dat senzatia unei superioritati(nu conteaza a cui). Este foarte important pentru fiintele care sunt aproape de Dumnezeu dar totusi nu sunt la unison, sa descopere posibila contradictie sau eroare. Dar aici nu a fost nici o contradictie, ci punerea fata in fata a doua puncte de vedere care se raporteaza la nivele diferite de profunzime in atitudinea fata de Dumnezeu. Si nici eu nu o sa mai am ultimul cuvant de spus, de acum inante(iata rezultatul pozitiv al dialogului), in discutiile cu fratii mei spirituali, decat daca nu cumva ei se afla in eroare.

    RăspundețiȘtergere
  17. Îngeri păzitori de oameni buni
    şi Isus şi Tu să mă îndrumi,
    să-mi pui paşii tot spre bine,
    să am o sfântă viaţă-n mine.
    __________________________________
    S-ajut şi eu la rându-mi oameni,
    necăjiţi, ce nu sunt zdraveni,
    să-şi lase necazul jos,
    să le-arăt drumul frumos.
    ___________________________________
    Îngeri dulci, suave flori,
    zburdând deasupră-mi şi în zori,
    ai lui Isus buni slujitori…
    ai binelui sfinţi iubitori!
    ___________________________________
    Doamne! Ce n-aş da din viaţă,
    ca trezit din somn… de dimineaţă,
    îngerii să-i văd deasupră-mi
    zburdând voioşi şi-n urmă-mi.

    ___________________________________
    Şi pe-al meu iubit Isus,
    cu ochii mei să-l văd pe sus,
    cu aceea faţă blândă, senină,
    fericită…de sfănta lumina.
    ___________________________________
    Diacon . Gh .C.

    RăspundețiȘtergere
  18. I
    _________________________________
    Să ţineţi credinţa pe care aţi supt-o de la piepturile maicilor voastre ! Să ţineţi credinţa pe care o avem de două mii de ani ! Nu vă luaţi după slugile satanei, care vin din Apus cu milioane de dolari. Ei cumpără pe cei proşti şi nelămuriţi în credinţă, să rupă unitatea şi sufletul poporului român şi vor să facă cele mai mari erezii şi nebunii în ţara asta. Păziţi-vă de nebunii aceştia ! Au case de rugăciuni, dar acolo-i casa satanei. Unde nu sunt preoţi şi arhierei, nu este Hristos. Că Mântuitorul a spus aşa la Apostoli : « Luaţi Duh Sfânt ! Cărora le veţi ierta păcatele, iertate vor fi. Iar cărora le veţi ţine, ţinute vor fi » . Nu la sectari le-a spus acestea, ci la Apostoli, la episcopi şi la preoţi. Căci Apostolii, prin punerea mâinilor şi prin succesiunea apostolică, au dat darul Duhului Sfânt la toti preoţii din lume, prin hirotonii. Deci, băgaţi de seamă, că sectarii nu au ierarhie canonică; n-au pe Duhul Sfânt în ei; n-au cele şapte Sfinte Taine, nu cinstesc pe Maica Domnului şi Sfânta Cruce şi nu au mântuire. Auzi ce spune Apostolul Pavel ? « Luaţi aminte de voi şi de turma voastră, întru care v-a pus pe voi Duhul Sfânt păstori », zice la preoţi şi la arhierei.
    Parintele Diacon Gh.

    II.
    ___________________________________
    Celor doisprezece Apostoli, pe care i-a ales Hristos, când S-a înălţat la cer, le-a spus : « Staţi în Ierusalim până vă veţi îmbrăca cu putere de sus ! » Şi la Duminica Mare, după zece zile, a venit peste ei Duhul Sfânt de sus, în chip de limbi de foc. Pe urmă, vorbeau toate limbile de sub cer. Şi după ce i-a îmbrăcat cu putere de sus, i-a trimis, zicând : « Mergând, propovăduiţi Evanghelia la toată lumea, botezându-i pe ei în numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Cel ce va crede şi se va boteza, se va mântui, iar cine nu, se va osândi » . Deci, Biserica lui Hristos are ierarhie canonică, Duhul Sfânt este în Biserică şi cap al Bisericii este Hristos. Toţi sectarii care s-au rupt de Hristos şi nu merg la Biserică, sunt fiii lui Antihrist şi înaintemergătorii satanei. Să nu vă luaţi după ei ! Să nu spuneţi că nu v-am arătat adevărul ! Amin .
    ___________________________________

    RăspundețiȘtergere
  19. Poezia este foarte frumoasa...
    Toti care cred ca Iisus este Mantuitor si Dumnezeu si raman in iubirea si Cuvantul Lui sunt frati si sunt cu El. Restul sunt orgolii si cuvinte ...

    RăspundețiȘtergere
  20. sORA /// iti multumesc ,te rog mai intervii in paginile mele . Sarbatorii ,fericite,si un calduros la multi ani. cu ocazia sfintelor Liturghii , si sfintelor vicernii ,de iarna. ORICUM STIU CA SUNTETI DEPARTE dar ce sa va fac va roc comunicatima.. in email oricand vreti dvs. Doamne ajuta mie dor de tara si de dvs.

    RăspundețiȘtergere
  21. continuu pentru a ti arata ca nu tin sa am ultimul cuvant , de fapt insasi ideea e prea egotica si nesuferita incat sa o iau in considerare, as vrea sa stiu, bineinteles daca doresti sa mi spui, care este parerea ta despre cursurile yoga MISA, despre oraganizatie, meembri, tot, :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Si nici eu nu o sa mai am ultimul cuvant de spus, de acum inante(iata rezultatul pozitiv al dialogului), in discutiile cu fratii mei spirituali, decat daca nu cumva ei se afla in eroare. te rog sa imi comunici ce eroare crezi ca am comis.

    RăspundețiȘtergere
  23. :) Nici o eroare, era asa un deziderat pentru viitor. In general am o parere foarte buna despre oricine il cauta pe Dumnezeu. Poate , tot in viitor, am sa scriu ceva despre cei care m-ai intrebat.Totusi este bine ca o scoala asa mare a existat in Romania, ma intelegi, erorile de acolo sunt dovada ca exista si mult spirit, pentru ca Lucifer nu se incurca cu cei mici si fara aspiratie. Se poate scrie o carte despre ce rau si ce e bun acolo. Poate, tot in viitor am sa le spun ce trebuie sa faca pentru a se putea mantui, asa yoghini cum sunt :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Regret ca pe un site care ar trebui sa gasim citate si ganduri bune , sentimente cu adevarat divine pe care numai dumnzeu le ar trezi in noi , gasesc dispute personale , egotice ,nu cred ca cineva e mai presus decat alta persoana , nu cred ca unii fac mai mult decat altii, cred ca sunt momente unice in care ne sunt transmise mesaje , care aprind in noi iubirea divina si atunci nu ar fi normal sa incetam prin a spune "eu voi arata lumii ce sa faca?!", nu ar fi minunat sa incetam a ne impune parerile? si sa incepem doar sa punem sentimente si ganduri exact unde ne este usor sa le aratam? adica aici pe un site ca acesta?......oare cei care au scris la indemnul LUI au spus eu fac si eu te invat?!!!.....Dumnezeu e totul si e frumusete ...asa doresc sa L gasesc chiar si aici de acum inainte ....iubesc sa citesc si sa ascult minunata lui creatie dar sa fie mana lui divina nu a noastra personala ....de comentat putem cu totii a comenta mai ales daca am ajuns mici filozofi dar de simtit adevarul divin doar spiritul pur si luminos din noi o poate face . Va doresc numai implinire spirituala si bunatate sufleteasca , intelegere si iubire fara margini ....pe curand

    RăspundețiȘtergere
  25. Parerea mea este asa:

    Fratii care vor sa inteleaga cuvantul lui Dumnezeu ,e de lucru mult , Apoi trebuie sa Luptam pentru a afla Adevarata Credinta! Si nui nimeni fara pacat pe acest Pamant! Sa nu Judecam ca vom Fi Judecatii! Suntem niste bieti oameni cu care ar trebui sa fim solidari,si sa ne Atentionam unu pe altul , nu e bine fratiilor. E bine sa ne invatam unul de la altul ; Caci omul din grreseli se invata si intelege totul cei bun. Mai precizez ca mia placut cum au comentat Fratii Nostri :
    Ingerul tau, si Cornelia .
    Multumim pentru Sfaturi Si Tot ce va doriti sa va Ajute Dumnezeu Amin.
    ______________________________
    Nevrednicul Diacon Cazacu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Daca Am Gresit Va rog sa ma Iertati ,si corectatima.

    Gandul inalt,
    Si inima curata, multumim.
    ______________________________

    RăspundețiȘtergere
  27. Da, sunteti foarte frumosi si foarte inspirati. Asa ca sper ca veti accepta sa va numesc frati si iubirea si binecuvantarea mea."Că unde sunt doi sau trei, adunaţi în numele Meu, acolo sunt şi Eu în mijlocul lor." Mat 18, 20
    Ma bucur de prezenta voastra si mai ales de prezenta Lui in mijlocul nostru; sa ramanem asadar in iubire si mai ales in iubirea Lui. Amin

    RăspundețiȘtergere
  28. Amin dar intra in emailul meu te rog!...

    RăspundețiȘtergere
  29. Stiu ca ma Iubesti Ingerul meu ca suntem Ingeri cu care ne intalnim todeauna si nu te indepartezi de zborul meu , Eu te vad ce aripi luminoase ai si vii spre mine .Vino ca te imbratisez,cu mare iubire de Duhul Sfant. Ah, cat de mult te iubesc ca stiu ca esti in cer, si esti intre noi ,fiar unul fiar doi ,esti tu.

    RăspundețiȘtergere
  30. Am vazut Doamne ca sunt nimic si ca numai Tu esti Cel care esti , in eternitate. Ajuta-ma Doamne sa nu uit asta niciodata!

    RăspundețiȘtergere
  31. Va multumim din Suflet ca existati si doar vroiam sa va dau inca o pozie, similar cuvantului adevarul.
    ___________________________________
    In veci Scriptura Sfanta
    Eu nu voi parasi,
    In ea gasesc eu pace
    Si numai bucurii.

    In ea-ntalnesc iubirea
    Parintelui Ceresc,
    In Iisus Salvatorul,
    Mielul Dumnezeiesc.

    Cand am ispite grele
    Si ochii cand imi plang,
    Alerg la ea intruna,
    Cu ea toate inving.

    Cand pierd a mea carare,
    De lume inselat,
    La Iisus ea ma-dreapta
    Si iarasi sunt scapat.

    Ea e a mea lumina,
    Dreptate si comoara,
    Ca ea nu e nici una
    Chiar lumea de-nconjori.

    In ea ma-ncred intr-una,
    Izvor de viata e,
    Cu ea eu voi ajunge
    In a mea patrie.
    ___________________________________
    Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Nici o legatura cu yoga MISA, despre oraganizatie, meembri, tot, :)
    nu stiu si nu ma intereseaza. acest articol multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Iisus s-a nascut si lumea intreaga s-a intors din drumul ei...

    RăspundețiȘtergere
  34. NASTEREA DOMNULUI
    __________________________________
    Iisus ,ne aduce bucurie in sufletele noastre si Toata Suflarea simte ca a venit mesia pe pamant si-l Lauda pe Mantuitorul.
    *
    În pruncul dumnezeiesc pe care-l întâlnim şi-l admirăm în ieslea din Betleem, născut din Fecioara Maria, înconjurat de dreptul Iosif, de păstorii de lângă Betleem şi de ceilalţi martori ai istoricului eveniment, Biserica dintotdeauna ca şi toţi creştinii de pe pământ l-au recunoscut şi-l recunosc pe însuşi Fiul lui Dumnezeu, Cuvântul Tatălui, care s-a făcut om şi a locuit între noi. Este adevărul fundamental al creştinismului.
    *
    Acesta este Isus venit în lume, care se naşte într-o iesle săracă dintr-o mamă curată şi sfântă, adumbrită de puterea Duhului Sfânt, în Betleemul Iudeii, care vine şi se întrupează în pruncul plăpând şi se manifestă ca om şi Dumnezeu prin cuvintele sale.
    *
    Pentru aceasta s-au minunat Maria şi Iosif, s-a auzit glasul îngerilor; păstorii au alergat în grabă şi l-au găsit înfăşat în scutece, plăpând şi sărac, oferindu-i daruri cu toată iubirea; magii de la răsărit au alergat urmând steaua ca să-l adore şi să-i aducă preţuirea şi onorul lor: aur, tămâie şi smirnă, simboluri ale regalităţii, divinităţii şi slujirii sale.
    ___________________________________
    Scris Nevrednicul Diacon Gh.

    RăspundețiȘtergere
  35. Va vorbesc,(chiar si prin aceste rinduri). De ce ne vorbeste Dumezeu ?
    __________________________________
    Stim din proprie experienta, ca si oameni, ca nu vorbim oricui, si ca ori de cite ori vorbim cuiva avem motivele noastre, bine determinate, pentru care o facem. Dar care oare sint motivele lui Dumnezeu?
    __________________________________
    Ce il determina pe El sa comunice cu noi?

    Ce Il determina pe El sa ne vorbeasca noua, oamenilor?
    In cartea lui Iov in cap33, versetul ,11 si versetul, 18 ne sint aratate doua din motivele pentru care Dumnezeu ne vorbeste noua oamenilor; -ca sa abata pe om de la rau.”Ca sa-i pazeasca sufletul de groapa”. In Romani 6:23 gasim scris: “Plata pacatului este moartea”. Dumnezeu insa nu doreste moartea pacatosului, ci doreste ca omul sa se intoarca din greselile si pacatele lui si sa asculte de El, si astfel sa aiba parte de binele si binecuvintarile pe care El le are pregatite pentru noi. El este Parintele nostru, si ne doreste binele, asa cum noi dorim binele pentru copiii nostri. -Dumnezeu ne vorbeste pentru ca ne iubeste. In Evanghelia dupa Ioan, cap. 3:16 scrie: “Fiindca atit de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe Singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica”. Dumnezeu ne iubeste asa de mult pe noi oamenii pacatosi, incit a dat pe Unicul Sau Fiu, pe Domnul Iisus Hristos, sa vina in lumea noastra si sa primeasca El, Sfintul lui Dumnezeu, El Cel fara de pacat, sa primeasca pedeapsa (moartea), pentru pacatele noastre; astfel in loc sa ajungem noi in iad, in pedeapsa vesnica, sa putem fi salvati, si sa putem ajunge pentru vesnicie in raiul lui Dumnezeu, in fericire si bucurie vesnica. Ce iubire mare! Care dintre noi am face asa ceva? Sa dai la moarte pe unicul tau fiu, nu pentru niste oameni deosebiti, sfinti, ci pentru oameni care au comis pacate, poate dintre cele mai grele si urite, si care te injura si pe tine, cel care-ti dai fiul pentru ei? Pentru orice parinte adevarat, copilul sau copiii lui valoreaza mult mai mult decit toate bogatiile pe care le-ar putea avea. Tot asa si Dumnezeu, are multe lucruri deosebite in acest univers creat de El, are ingeri fara numar care-L servesc, dar ceea ce are El cel mai de pret in univers este Fiul Sau, Domnul Iisus Hristos, pe care .”Dumnezeu L-a inaltat nespus de mult, si I-a dat Numele care este mai presus de orice nume, pentru ca in Numele lui Iisus sa se plece orice genunchi.(vezi Filipeni 2:9-10). Iata cit de mult ne iubeste Dumnezeu! -Un alt motiv pentru care Dumnezeu ne vorbeste, este pentru ca El doreste partasie vesnica cu omul. Asa cum parintii doresc sa fie cu copiii lor, si Dumnezeu ne doreste in rai cu El, pentru ca sintem creiaturile Lui, si El ne-a creiat nu pentru pedeapsa vesnica, ci pentru rai, pentru fericire vesnica, ca sa aiba partasie cu noi si dupa ce trecem dincolo in vesnicie.
    Diacon Gheorghe Cazacu, [spune]Asculta. Acel ce-ti vorbeste, - prin visuri, prin bolta senina - e glasul ce-n veci porunceste: Sa fie lumina ! [in sufletele voastre]] Caci Tatal atit v-a iubit c-a dat Fiul Sau sub ocara, ca oricine crede in El sa nu piara ! Asculta. El vine curind sa cheme pe nume pe-ai Sai. O, cum vei privi tremurind albastrele cai ? Asculta. Caci vremea s-a dus si nu-ti mai ramine prea multa. Dar vino acum la Isus ! .Si-asculta de cuvintele lui Dumnezeu, din Sfanta scriptura , Iisus zice:

    Eu vin in Curand! amin.
    ___________________________________

    RăspundețiȘtergere
  36. Da, asa este, nu exista binecuvantare mai mare decat aceasta ca noi il cunoastem pe El. Nu ne uita Domane si apleaca-ti inima si ne mantuieste !

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnul sa va intareasca si sa va sfinteasca in veci amin.

    RăspundețiȘtergere