11 decembrie 2008

NIBIRU la CODUL LUI ORESTE

        Vineri 19 decembrie ora 22, pe B1 TV, Oreste are invitati de seama la emisiunea lui saptamanala . Anunta si tu din vreme natiunea, sa nu piarda nimeni emisiunea.  Cand o sa vina Nibiru, ce se va intampla, cum trebuie sa te pregatesti, care sunt sansele de supravietuire, de ce tac autoritatile si alte lucruri interesante ce ar fi bine sa le auzi si sa le stii.

         Este un bun prilej de a propaga stirea, anunta-ti prietenii, vorbeste cu colegii, cu vecinii, orice om informat are sanse mult mai mari de supravietuire in momentul in care marele dans o sa inceapa.

         Acum sa nu te gandesti ca El este un salvator al trupurilor, nu, sufletele Il intereseaza in primul rand, salvarea spirituala. Dar tine cont ca daca Nibiru apare, acesta este momentul mult asteptat al intoarcerii lui Iisus, o sa detaliem mai tarziu subiectul. Deci tu trebuie sa rezisti pana la sfarsit, trebuie sa"birui" dragul meu. Iti spun ca se vor ivi ocazii neasteptate ca tu sa te remarci , ca tu sa-l marturisesti pe Dmnezeu, ca tu sa salvezi vieti, ca tu sa devii chiar un... martir. Nu te dezice de Dumnezeu orice ar fi. Marturiseste-l pe Iisus oricare ar fi pretul. Nu-ti fa griji, nu-ti fa probleme, citeste "Invitatie la ridicol" a lui Mircea Eliade. Atata vreme cat tu strigi ca vine Iisus , ca El este Tatal tau, atat timp cat inima ta arde de dragoste pentru El nu trebuie sa-ti mai faci alta probleme, fa ceea ce inima te indeamna si vei face bine...

          Nu lasa pe nimeni in urma ta, anunta-i pe toti, nu forta pe nimeni si aminteste-ti: "Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena." Mat 10, 28 

          Acum ai posibilitatea sa arati cat de mare este sufletul tau, acum tu poti sa salvezi lumea, daruieste-ti acum viata lui Dumnezeu si celor de langa tine, acum tu poti sa descoperi marele adevar prin tine insuti, Iisus  este mai mare decat crezi tu ca este, El este mai perfect decat ti-ai putea tu imagina, El este mai bun decat poti tu sa crezi. Imagineaza-ti prietenul perfect, fiinta ideala, ingerul cel mai frumos, omul arhetipal, iti spun ca Iisus este cu mult mai mult decat atat; El este Tatal tau, El este Mama ta, El este iubirea pe care o primesti de la iubitul(iubita) ta, El este  in tot ce ti se intampla bun si frumos, El este in lacrimile tale de iubire, El este incantarea, extazul, implinirea si mai ales Salvarea ta.  Daca esti fata, femeie, iubeste-L cu dragoste mare, Imbratiseaza-L zilnic in inima ta, nu te dezlipi de la pieptul Lui divin(ce izvor fantastic se afla acolo...). Daca esti baiat , barbat, El este fratele tau de cruce, este prietenul tau cel mai bun alaturi de care tu vei cuceri lumea; vorbeste zilnic cu El, daruieste-i Lui dragoste si suferinta ta; daca te-ai indragosti, imparte cu El iubirea, multumeste-i, saluta-L , spunei Lui cat de fericit esti, spune-i Lui cat de frumoasa este femeia pe care o iubesti; iti spun ca El este cel care a creat acea frumusete, coapsele acelea care te tulbura, ochii aceia care te hipnotizeaza, sanii care te scot din minti, da, daruieste-i lui toate pacatele si greselile tale, ramai in iubire, incearca sa vezi sufletul ei si nu trupul, nu te atinge de trupul ei pana n-o iubesti ca un nebun iar daca esti atat de puternic incat ai renuntat cu totul la aceasta lume si te-ai retras din ea atunci, glorie tie, iti spun ca oricine a renuntat la viata pentru Dumnezeu va trai vesnic . Iata ca oriunde ai fi, oricum ai fi, oricat de pacatos sau de bun ai sansa ta, unica, n-o pierde , citeste de azi Noul Testament si Apocalipsa, cauta acum in ultima clipa, nu conteaza de unde pornesti in cautarea Adevarului, important e sa pornesti.

             Daca Iisus vine acum, in timpul vietii noastre, daca acum este momentul cand apocalipsa va incepe, nu sunt cuvinte si imagini si ganduri pentru a intelege gloria momentului.

            Dar tu descopera singur ce se intampla , cine este Iisus. Poate imaginea lui Iisus din mintea calugarului nu este potrivita pentru tine. Poate imaginea caruia i se inchina preotul nu este cea care te atrage. Iti spun ca chiar in aceasta secunda El te priveste si este gata sa-ti devina frate si prieten. El este asa cum iti doresti tu sa fie. Descopera te rog asta.

           Nu exista intrebare fara raspuns. Tot ce este rau si stramb in lumea asta este deoarece Dumnezeu respecta cu sfintenie una dintre cele mai importante reguli ale creatiei: LIBERUL ARBITRU !  EL VREA CA TU SA FII VIU SI LIBER,  SUFERINTA ESTE SEMNUL CA TU ESTI LIBER DAR DEPARTE DE EL !

             CURAND VA FI ATAT DE EVIDENT CA EL SE INTOARCE INCAT NUMAI PIETRELE COPACII SI ANIMALELE NU VOR STRIGA HALELUIA!   ;)

Un comentariu:

  1. Domnul sa vas intareasca in Lucrarea dvs.
    ___________________________________

    Diacon Gh. Cazacu

    RăspundețiȘtergere