13 decembrie 2008

JACOB LORBER - MARELE PROFET

Aceasta postare este marturia mea in legatura cu fiinta si opera marelui profet Jacob Lorber.

Nu numai ca Lorber este cel mai mare profet crestin din toate timpurile, dar el este cel mai mare profet al tuturor timpurilor deoarece nici un singur cuvant nu vine de la el ci chiar de la Domnul etern, Iisus Hristos. Litera cu litera, cuvant dupa cuvant, aceasta revelatie este un dar sublim din partea Celui Etern. 

Daca ti-ai dorit vreodata sa citesti o carte scrisa chiar de Iisus Hristos, ai acum posibilitatea sa-ti indeplinesti aceasta dorinta. Daca ai vrut mereu sa stii mai multe despre multele minuni facute de Iisus Hristos si care nu au putut fi cuprinse in Evanghelii, ai acum fericita ocazie sa aflii.

Dar cititul, inclusiv al Bibliei nu are importanta in sine ci important e in ce masura randurile citite reverbereaza in sufletul tau. Eu stiu ca inima ta vie va recunoaste cuvantul lui Iisus, iar daca ea nu este vie in zadar citesti orice carte sfanta, nu vei intelege mare lucru. Pentru ca Isus este cu tine si tu esti in El doar daca este in inima ta.

             Spune tuturor aceasta veste mare: Cuvantul Domnului este la indemana tuturor intr-o forma noua si mult mai completa, prin acest cuvant putem fi si mai aproape de El traind marile revelatii asemenea apostolilor si celor care l-au urmat. Nu este absolut nici o contradictie cu mesajul biblic, ba dimpotriva o fericita si perfecta completare.

            Fericiti sunt cei care Il vor recunoaste pe El in opera lui Lorber , fericiti si valorosi pentru ca in acele fiinte Dumnezeu este viu si actioneaza(nu numai, evident), ele fiind ghidate de chiar spiritul etern prin iubire, nu de dogme si de mintea oarba care nu poate cuprinde in veci pe Dumnezeu.

            Daca L-ai gasit cu adevarat , iti spun ca Il vei recunoaste oriunde se afla s-au se "ascunde". Il vei recunoaste in fiintele care sunt cu El, in cartile , in noile profetii, in evenimentele ce au loc in jurul tau , in viata ta. Este inceputul unei calatorii fara sfarsit. Iti spun ca daca vederea ta s-a deschis cu adevarat, nu va putea nimeni sa te pacaleasca in veci. Iar daca nu trebuie sa te bazezi pe ce iti spune inima.

            Cartile lui Lorber sunt de o importanta spirituala extrem de mare. Este revelat spre exemplu ce se intampla pas cu pas cu sufletul omului dupa moarte. Vei intelege foarte exact de ce mesajul lui Hristos nu este numai pentru aceasta lume ci pentru intreaga creatie. Vei intelege care este rostul si rolul tau in lumea de dincolo, bineinteles dupa ce il vei fi intalnit pe El. Multe alte minuni si maretii pentru care vei fi mereu recunoscator lui Dumnezeu.

              O sa aveti satisfactii sublime, direct proportional cu iubirea voastra fata de Iisus. 

              Site-ul oficial este acesta si exista si o varianta in romana o gasesti acolo sub steagul Romaniei. Citeste tot ce gasesti si da mai departe, nici un cautator adevarat nu ar trebui sa rateze intalnirea cu Lorber. 

              Sunt mai multe edituri care au tradus si scos pe piata o parte din opera marelui profet, cumpara tot ce gasesti si vei avea un Craciun cum nu ai mai avut...

          Spunele-le copiilor, si spunele tuturor, de orice religie ar fi - catolici, protestanti, evrei, musulmani, hindusi, sau chiar atei - acest lucru care pe scurt, ii priveste pe toti : exista numai o singura biserica adevarata pe Pamant, iar aceea este iubirea pentru Mine, daruita prin Fiul Meu si prin Duhul Sfant, manifestat prin cuvantul meu viu. Iar acest Cuvant este Fiul, si Fiul este Iubirea din Mine. Eu si Fiul una suntem. Asa ca, Eu fiind in voi, in sufletul vostru - caci inima voastra este locuinta Mea - singura biserica adevarata de pe Pamant este sufletul. Numai in suflet este viata eterna si numai sufletul este biserica datatoare de beatitudine .

                                                                                                                 Casa Domnului, vol I

11 comentarii:

  1. Dragul meu am citit post-ul tau si pot observa faptul ca ai fost exaltat de aceasta carte. Si eu am citit multe carti care m-au exaltat insa te rog fii cu bagare de seama! DOAR BIBLIA este SINGURUL cuvant al lui Dumnezeu! Daca Lorber (sau cum il cheama) ar fi scris ceva asa cum spui tu Dumnezeu l-ar fi pus si pe el in Biblie. Insa nu a facut-o!BIBLIA ESTE SINGURUL CUVANT ADEVARAT AL LUI DUMNEZEU! SE SPUNE IN BIBLIE CA CINE VA ADAUGA SAU VA SCOATE LA CUVINTELE BIBLIEI DUMNEZEU II VA ADAUGA TOATE URGIILE DESCRISE IN BIBLIE SI II VA SCOATE NUMELE DIN CARTEA VIETII!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Nu numai ca Lorber este cel mai mare profet crestin din toate timpurile, dar el este cel mai mare profet al tuturor timpurilor deoarece nici un singur cuvant nu vine de la el ci chiar de la Domnul etern, Iisus Hristos. Literea cu litera, cuvant dupa cuvant, aceasta revelatie este un dar sublim din partea Celui Etern."
    INCA ODATA TE ROG AI GRIJA CU AFIRMATIILE TALE. PENTRU CA PROFETII SUNT PROFETI. NU ESTE UNUL MAI MARE SI UNUL MAI MIC. CE SA MAI SPUNEM DE IOAN CU APOCALIPSA SAU ISAIA SAU IEREMIA. DUMNEZEU NU FACE O CLASIFICARE A PROFETILOR! DE ASEMENEA NU POTI SPUNE CA ORICE CUVANT CE IESE DIN GURA ACELUI OM ESTE DE LA DUMNEZEU PENTRU CA ISUS A SPUS: ORICE CUVANT ROSTIT DE DUMNEZEU ESTE PAINE SI APA. ORI EU NU CRED CA POTI TRAI CU CUVINTELE OMULUI ACELA. SUBLINIEZ: ESTE OM! OMUL GRESESTE PENTRU CA ASA E NATURA LUI! NU FII ASA SIGUR DECAT DOAR PE BIBLIE! PENTRU CA DOAR BIBLIA A FOST INSUFLATA DE DUHUL SFANT SI ESTE DE NATURA DIVINA! NU CARTILE SCRISE DE OAMENI! (IARTA-MA DACA SUNT DRASTIC INSA DIN DRAGOSTE FRATEASCA TREBUIE SA ITI SPUN ADEVARUL PENTRU CA TE VREAU SALVAT, MANTUIT SI IERTAT!)

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc pentru comentarii, nu sunt drastice, sunt din inima. Te rog sa citesti si sa analizezi intai, in principiu tu ai dreptate. Numai ca multe lucruri au fost scoase si adugate in Biblie de-a lungul timpului, mai mult scoase. N-am spus ca orice cuvant iesit din gura lui este de la Dumnezeu, ci orice cuvant scris de el este de la Dumnezeu. Te rog sa-mi citezi exact cu ghilimele si cu sursa tot ce citezi, mai ales despre Iisus ca sa pot verifica repede si sa pot comenta. Eu nu vorbesc de carti scrise de oameni, te rog sa analizezi cum "a scris " Jacob Lorber si o sa vezi ca nu de la el scria ci chiar de la Iisus Hristos.
    Si tocmai de acea am spus : marturisesc si eu ca tot ce a scris Jacob Lorber este cuvantul lui Iisus Hristos, pentru ca sa certati si voi si sa va convingeti. Tu spui ca valoare cuvintelor din Biblie este data tocmai de faptul ca ar fi integrate in Biblie. Iti spun ca valoarea Bibliei este data de cuvintele din ea si nu invers. Aceasta polemica o continui cu placere dar peste cateva saptamani , timp in care vei avea posibilitatea sa vezi cine a fost si ce a scris Jacob Lorber. Pace ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fratilor, rataciti groaznic ! Cum sa fie asta cel mai mare profet al tutuor timpurilor ? Dar Ioan Botezatorul ce mai e ? Aduceti-va aminte cum l-a laudat Hristos, zicand ca el cel ma imare om nascut din femeie !

    RăspundețiȘtergere
  5. Prietene, intentia ta este buna, dar nu ratacim atat vreme cat Hristos ramane cu noi.
    Lorber este un scrib, adica el scrie ce aude in inima lui de la Iisus.
    Poate ca ar fi mai bine spus Cel mai mare mesager al lui Hristos. Dar titlul de cel mai mare profet foloseste la fel de bine Adevarului, deoarece opera acestui mare mesager trebuie in primul rand citita si apoi comentata.
    Prin Lorber se reveleaza cele mai multe lucruri de la facerea lumii chiar.Deci putem sa ii spunem mai bine profet decat scrib sau revelator.
    In realitate este un simplu scrib iar Cuvantul lui Iisus este revelatia in sine si avem revelati astfel inclusiv cei trei ani ai lui Iisus, pas cu pas, cu toate minunile nestiute in numai putin de 11 volume(Marea Evanghelie a lui Ioan), inclusiv copilaria lui Iisus cu toate minunile in 2 volume (Copilaria lui Iisus), inclusiv amamunte si minuni cu totul extarordinare din perioada dintre Adam si Noe(Casa Domnului), inclusiv actiunile lui Iisus in lumile de dincolo in mai multe volume si multe altele...
    Asadar avem de a face cu cea mai mare revelatie a tuturor timpurilor pe care o face Iisus prin Jacob Lorber.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest om a ADAUGAT la Cuvantul lui Dumnezeu, deci vine de la satan. Dupa completarea Scripturii, metodele (vindecari miraculoase, viziuni, voci, miracole)nu mai sunt valabile astazi, astfel, orice cuvant venit prin aceste metode trebuie scris si introdus in Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tu esti cretin si nu esti bun nici macar de a veni in numele satanei.
    Din pacate prostia ta e valabila si astazi...

    RăspundețiȘtergere
  8. sa-ti schimbi numele ca un inger nu vorbeste in felul asta :

    Ingerul tau spunea...
    Tu esti cretin si nu esti bun nici macar de a veni in numele satanei.
    Din pacate prostia ta e valabila si astazi...

    daca nu ai idee ce nume t-i s-ar potrivii sa-mi ceri ajutorul :X:X:X :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Tu tomavasi ai venit de la inceput manat de cel care uraste pe Hristos tu esti orb si nu vezi nici aceasta energie care te mana si nici faptul ca Iisus se manifesta aici mai mult decat in orice templu exterior.
    Deci mergi de unde ai venit altfel vei fi judecat iremediabil si moartea spre care te indrepti va deveni o certitudine.
    Nu-l mai sabota pe Hristos altfel o sa cunosti mania si judecata Lui.
    Natura ta este antichristica… mediteaza si scoate acest rau din tine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Confirm natura divina revelata a textelor semnate Jacob lorber. Bineinteles ca a trebuit sa citesc 'Copilaria lui IIsus' 2 volume si cateva evanghelii, precum si "Casa Domnului" ca sa-mi pot exprima o parere ... Nu exista nici un scriitor pe aceasta planeta, oricat de prolific ar fi, sa scrie macar pe jumatate cat a scris domnul Jacob Lorber. Sunt carti scrise in viteza ca si cum i s-ar fi dictat. Omul nu a avut timp sa 'gandeasca' aceste carti minunate. Ele practic 's-au scris' cu ajutorul lui, prin el. Tuturor celor care vor avea deschiderea de a se apleca asupra acestor texte sacre, care citeaza cuvant cu cuvant spusele Domnului nostru IIsus Cristos, le spun ca vor trai stari de profunda iluminare spirituala, pace launtrica, iubire si recunostinta pentru ca, intr-adevar, ne aflam in fata unor mistere revelate si a unor raspunsuri la cele mai importante intrebari ale omenirii...Dumnezeu sa va binecuvanteze! Multumesc <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Jacob. LORBER aeste cel mai mare profet al tuturor timpurilor , așa cum la numit Isus scriitorul Sau, trebuie să înțelegeți, să vă treziți din lucrurile învechite și să știți că Umnezeu a vorbit pămîntean Ilie prin diferiți profeți, și vorbește chiar și azi prin diferiți profeți, bătrîni, copii, laici, și mai puțin prin slujitorii Lui (oameni biserici) , pt că aceștia l-au dezamăgit pe Isus, pierzindu-se in bogățiile lumii acesteia, deci în apocalipsa Domnul spune că va trimite profeți de care sa ascultam pt salvarea noastră Amin

    RăspundețiȘtergere