21 decembrie 2008

Judecata II - pt Oreste

         Draga Oreste, am asteptat cu nerabdare emisiunea ta; ma gandeam ca va fi un inceput , ca vei sparge gheata si tu vei fi primul din Romania care va vorbi despre Nibiru, sfarsitul lumii si chiar intoarcerea lui Iisus.

         Dar a trebuit sa fiu dezamagit, nici macar n-ati pronuntat numele planetei; a incercat minunata invitata sa aduca vorba despre o "trecere", despre evenimente unice care se apropie, dar voi ati tinut cu incapatanare discutia la un nivel care mai degraba ar putea aminti de cenzura si de emisiuni ce se faceau cu peste 19 ani in urma.

          Acuma fi atent, tu sti, asa cum si eu stiu, ca invitatul tau a vorbit in emisiuni televizate locale despre Nibiru, despre criza economica , despre marea criza mondiala care o sa survina prin 2010, despre faptul ca ziua s-a scurtat foarte mult desi ceasurile noastre continua sa masoare 24 de ore, despre dezastre, migratii, guverne militare...

          Bunaoara a vorbit si despre faptul ca acest mare buncar din Norvegia , pe care ti l-am prezentat intr-o postare anterioara, este sponzorizat de Bill Gates si Rockefeller.Inca odata urmariti pe CNN . Apropo, tot in Semnele timpului II (urmareste cu atentie toate linkurile din text)  gasesti mai multe televiziuni care au abordat subiectul. Dar nu a venit poate inca momentul in Romania... Nu este Oreste curajosul care sa faca acest pas.

           Am vazut Oreste ca tu crezi in Dumnezeu, in Iisus. Cum vrei tu sa-i trezesti (sau poate emisiunea ta nu are acest rost)? Spunandu-le metafore pe care nu le inteleg? Crezi tu ca vine Dumnezeu numai pentru universitari si intelectuali care sa sesizeze intelesul figurilor voastre de stil?

          Omul in curand isi va vedea sfarsitul cu ochii. Mai bine pentru tine Oreste sa strigi ca un apucat ca vine sfarsitul lumii si chiar Iisus Hristos, sa te considere astia nebun si sa nu mai poti face emisiuni decat cu Dan Diaconescu, dar sa afle o tara intreaga cum si de ce a innebunit Oreste si astfel sa fie pregatita pentru momentele grele care vin si tu sa devii un erou spiritual decat sa faci emisiuni cu masoni si reclama masoneriei iar cand in sfarsit ai posibilitatea sa faci o mare dezvaluire sa vorbesti pe langa si in parabole. Oricum din emisiunea ta , n-a inteles nimeni nimic, decat cei care deja stiau au inteles ca voi vorbiti acolo in parabole.

            Dar vremea parabolelor a trecut. Numai groaza si moartea il mai poate intorce pe cel ratacit inapoi. Pentru ca nu pentru cei care cred si care vor sesiza imediat sau pe parcurs ca e sfarsitul acestei lumi, si ca Dumnezeu e mai aproape ca niciodata, are loc judecata. Ci pentru cei rai, care ar putea sa priceapa ca aceste vremuri au fost anuntate cu 2000 de ani in urma si astfel sa se intorca spre Dumnezeu, pentru criminalii care au lansat boli din laboratoare, pentru cei care au distrus tari si economii, pentru cei care planuiesc in secret moartea celor multi, pentru ratacitii care au trait precum animalele, pentru ignorantii care isi chinuiesc aproapele si distrug aceasta lume cu fiecare zi.  

             Pentru ei, ingerii judecatii vor striga rand pe rand, pentru salvarea lor. Si numai dupa ce Dumnezeu se va asigura ca au primit mesajul Sau de mai multe ori, va scutura El planeta asta cum n-a mai facut-o. Numai dupa si cel mai rau dintre criminali va spune "Nu" inca odata luminii si gratiei divine chiar si in ultima clipa, va dezlantui El Judecata.

            Oreste, in curand vor muri miliarde de oameni(pentru ca nicicum nu vor sa asculte de Dumnezeu si sa-si schimbe vietile infernale), majoritatea in chinuri, iar tu vorbesti suav ca o madona si ocultezi si cenzurezi adevarul in loc sa-l strigi in gura mare... Mai gandeste-te.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu