15 ianuarie 2009

Falsi crestini

Sectele si multele culte crestine nu sunt decat o dovada ca religie crestina este vie, ca din trunchiul originar au crescut tot felul de mladite.

Cum sa-i deosebesti pe cei buni de cei rai? Nu esti istoric al religiilor, nu ai timp sa studiezi contextul desprinderii sau aparitiei spontane a zeci de de biserici.

Mai mult decat atat exista organizatii crestine special infiintate pentru a sabota si destabiliza alte organizatii. Pe de alta parte oriunde apare o comunitate crestina puternica ce sfideaza si demasca falsitatea sistemului sau a religiilor oficiale sunt trimisi agenti special pentru a fi discreditata, pentru a strica imaginea liderilor si a crea dezbinari in interiorul ei...

In acest sens am constatat cu uimire, chiar stupoare, ca exista crestini care nici macar nu vorbesc de Iisus Hristos. Foarte curios, unii au ajuns chiar in inalte functii ale diferitelor ierarhii bisericesti.

Orice "crestin" care nu crede ca Iisus este Tatal si Mesia, care nu il iubeste din tot sufletul marturisindu-l cat se poate de des este un fals crestin, fie deliberat, fie inconstient.

Priveste-i cu atentie, iti vorbesc despre orice altceva, despre biserica, despre cruci si diverse rituri, despre Biblie, despre Duhul Sfant si chiar despre Dumnezeu, dar evita sa-l marturiseasca pe Iisus.

Nu exista crestinism in afara lui Iisus. Suntem crestini direct proportional cu apropierea noastra de Iisus. Fiti atenti sunt culte intitulate "crestine" dar care la fel de bine s-ar putea numi oricum altfel deoarece unele nici macar nu cred ca Iisus Hristos este VIU, nu cred ca El este atotputernic si omniscient, batand la usa inimii noastre zilnic...

Cat de singur trebuie sa fii , daca te numesti crestin, dar nu poti chiar in aceasta clipa sa vorbesti cu Domnul Eternitatii cu fascinantul si minunatul Domn Iisus Hristos. Cat de singur trebuie sa fii daca te-ai lasat pacalit de tot felul de teorii si nu poti sa vorbesti cu Iisus chiar acum, daca El nu este fratele si calauzitorul tau.

Cat de singur esti daca nu ai pornit in cautarea Adevarului, daca religia ta este numai o eticheta si nu o mare revelatie interioara pe care sa o fi descoperit in urma unei cautari sincere...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu