14 ianuarie 2009

Poveste

          A fost odata un tata ce avea 5 copii. Unul singur il cunoastea cu adevarat si fusese crescut de el pana la o anumita varsta, beneficiind chiar de prezenta fizica a tatalui. Ceilalti fie il considerau pe adevaratul tata un fel de unchi, fie o altfel de ruda. 

          Toti copiii isi iubeau tatal si doreau sa il cunoasca si sa fie alaturi de el. Numai doi stiau si asteptau cu adevarat intoarcerea lui. Numai unul stia ca cel care se intoarce este tatal.

         Daca esti acel copil nu le spune fratilor tai ca sunt orfani si rataciti, nu-i dispretui si certa considerandu-i inferiori ci mai degraba iubeste-i si imbratiseaza-i chiar daca ii spun tatalui unchi, chiar daca nici macar n-au auzit ca tatal lor a fost pe pamant. 

          Daca vor recunoaste in tine fratele lor bun, atunci cand le vei spune ca il cunosti pe tatal si ca ii vei conduce la el, te vor imbratisa si iti vor cere sa faci acest lucru cat mai repede.

           Asa ca tine aproape(de Dumnezeu), nimeni in vecii vecilor nu il va gasi pe Tatal decat aceia care il iubesc.  Adam este mantuit, la fel toti patriarhii, inclusiv Cain, asa ca atunci cand ti-am spus ca religia lui Adam este aceea care ne va mantui, am vrut sa spun ca Dumnezeu a revelat Cuvantul si invatatura Lui inca de la inceputuri, ca El a fost si este mereu la dispozitia copiilor sai, singura conditie(pentru mantuire) fiind ca acestia sa-l iubeasca mai presus de orice.

        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu