2 ianuarie 2009

Intoarcerea lui Iisus Hristos

Multi cred ca Intoarcerea lui Hristos va fi precum o dulce adiere a vantului de seara care ii va determina sa se mute din veranda unde contemplau asfintitul, in fotoliul unde isi vor continua lectura romanului.

Omule, Intoarcerea este cel mai zguduitor lucru din istoria umanitatii. "Caci va fi atunci stamtoare mare , cum n-a fost de la inceputul lumii pana acum si nici nu va mai fi." Mat 24,21

"Vai de cele insarcinate si de cele ce vor alapta in zilele acelea!" Mat 24,19

Cum poti sa spui draga Marius ca El nu vrea sa ne preocupam de timpul cand va veni cand evidentele arata exact contrariul. Iti spun ca cei care se preocupa sunt de doua ori mai zelosi in inimile lor decat cei care nu o fac. Daca ar fi vrut sa nu stim nu ar mai fi revelat Apocalipsa, nu ar mai fi lasat nici un avertisment.

Iti spun cu toata credinta ca daca toti ar fi preocupati de Intoarcerea Lui , ar fi o mare bucurie pentru El. Cea mai mare dorinta a Tatalui este ca fii Lui sa fie preocupati de iubirea si Intoarcerea Lui. Daca toti ar cauta cu dragoste de dimineata pana seara semnele profetite si i-ar inchina rugaciuni si poeme, daca iubirea lor s-ar inteti cu fiecare zi datorita bucuriei Intoarcerii, cat de fericit ar fi Tatal nostru, ce dar minunat ar fi pentru El aceasta atitudine cu adevarat spirituala.

Asculta-ma, daca ei nu l-au recunoscut pe Tatal ceresc care a mutat muntii literalmente, care a inviat mortii si a inviat El insusi si nu numai ca nu l-au recunoscut, dar chiar l-au rastignit, cum poti sa fi atat de naiv sa crezi ca vor recunoaste profetii Lui. Iti spun ca eu insumi ti-am aratat un mare profet si nici macar nu te-ai sinchisit sa cauti sa vezi daca e adevarat ce iti spun, si atunci cum crezi ca ceilalti care nu sunt nici pe sfert preocupati ca tine de cele spirituale vor recunoaste ceva?

Cine nu il gaseste pe Tatal in inima Lui, nu il va gasi nicaieri chiar daca ar trai o vesnicie. Cine nu il iubeste mai presus de orice nu va avea parte de El oricat s-ar stradui iar cine este multumit cu ceea ce ii ofera aceasta lume si nici nu vrea sa auda de Dumnezeu, de iubire si viata vesnica este deja mort, luati-va adio de la astfel de creaturi care sunt inferioare animalelor, copacilor si chiar pietrelor si isi vor primi in curand locul pe care il merita in ierarhia creatiei.

Esti tu gata sa primesti vreo profetie, cati oameni care vorbesc cu ingerii, care sunt clarvazatori sau macar bioenergeticieni ai consultat?

Tine aproape si ai rabdare si daca anul acesta nu iti va aduce semnele pe care le astepti, nu ti le va aduce nici un alt an oricat de mult vei trai. Amin

12 comentarii:

  1. Dragul meu... dupa cum am mai spus nu vreau sa intru in polemici.. vorba multa saracia omului.. eu am spus ceea ce m-a indemnat constiinta calauzita de Duhul Sfant. De acum inainte e doar problema ta personala, eu doar ma voi ruga pentru tine

    Nu am nevoie sa vorbesc cu ingerii cand vorbesc zilnic cu Tatal meu, Dumnezeu. Asa-zisii clarvazatori nu-si au nici ei rostul (din pct. meu de vedere) pentru ca in Biblie vad totul foarte clar. Iar bioenergeticienii nici ei nu-mi sunt de folos cand Duhul Sfant ma umple de putere si imi da energie, pace si bucurie in suflet si in inima.

    Vad ca am rascolit putin sufletul tau... te rog inca odata sa ma ierti daca prin vreun fel te-am jignit sau am fost o pricina de poticnire pentru tine. Sper ca atunci cand vei intelege mesajul meu sa nu fie prea tarziu..

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, este bine atunci, inteleg ca astepti sa vezi semne mai clare pentru ca sa nu te faci de ras strigand Tatal vine.
    Dar spune-mi nu crezi ca Tatalui ii vor fi mai dragi acei copii care se fac de ras in ochii lumii asteptandu-l cu dragoste chiar atunci cand nu vine decat cei care vor sa stie cu precizie, daca se poate chiar un inger sa le vesteasca intai, inante de a spune tuturor Iisus vine?
    Tu in interiorul tau sti ca suntem aproape de acele timpuri dar astepti un semn concret de care sa te poti agata, pentru ca nu poti sa le spui oamenilor Duhul Sfant mi-a aratat.
    Am spus eu ca Iisus este in alta parte decat in inimile celor care il iubesc? Crezi ca ar putea sa pacatuiasca cineva vestindu-L?
    Iti spun si spun tuturor vestiti venirea Lui si astfel veti ajuta si salva multe suflete.

    RăspundețiȘtergere
  3. In fine, va imbratisez pe toti cu dragoste si pe toti aceia care il iubesc pe Iisus mai presus de orice si cred ca El este Mesia si Tatal ii declar fratii mei de dragi. Doamne ajuta-ne si tine-ne in iubire ! Amin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Te rog citeste cu atentie urmatorul pasaj:
    Matei 28:18 Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei, şi le-a zis: "Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.
    Matei 28:19 Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.
    Matei 28:20 Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.
    Daca pierzi vremea doar asteptand nu faci nimic. El ne-a poruncit clar ce sa facem. Eu nu astept nici un semn, nimic de ce sa ma pot agata. Cand vor fi anumite semne voi sti doar ca sfarsitul este aproape si ma voi pregati mai mult si imi voi cerceta viata mai mult sa vad daca este in randuiala. Daca vestesti venirea Lui nu vei salva suflete. Prima lui venire a fost vestita si nu a salvat macar un suflet. Dimpotriva a adus moarte si nenorocire. Vestind venirea Lui nu faci decat sa bagi teama in sufletele celor care nu le au inca impietrite de tot si sunt constienti ca sunt pacatosi. Trebuie sa vestesti despre dragostea Lui, despre ce a facut el si cum se poate dobandi viata vesnica.
    Oamenii trebuie sa stie cum pot sa-l gaseasca si de ce trebuie sa-l accepte pe Isus ca domn si mantuitor personal al sufletelor lor.
    La ultima cina pe care a avut-o cu ucenicii sai lea poruncit CLAR sa ia cina caci prin aceasta VESTESC MOARTEA SI INVIEREA LUI.. nu zice nimic de venirea Lui.
    1 Corinteni 11:23 Căci am primit de la Domnul ce v-am învăţat; şi anume că, Domnul Isus, în noaptea în care a fost vândut, a luat o pâine.
    1 Corinteni 11:24 Şi, după ce a mulţumit lui Dumnezeu, a frânt-o, şi a zis: "Luaţi, mâncaţi; acesta este trupul Meu, care se frânge pentru voi; să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea."
    1 Corinteni 11:25 Tot astfel, după cină, a luat paharul, şi a zis: "Acest pahar este legământul cel nou în sângele Meu; să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de câte ori veţi bea din el."
    1 Corinteni 11:26 Pentru că, ori de câte ori mâncaţi din pâinea aceasta şi beţi din paharul acesta, vestiţi moartea Domnului, până va veni El.
    1 Corinteni 11:27 De aceea, oricine mănâncă pâinea aceasta sau bea paharul Domnului în chip nevrednic, va fi vinovat de trupul şi sângele Domnului.
    In interiorul meu doar eu si Dumnezeu stim ce este, insa iti spun ca nu sunt preocupat de venirea Lui (ca timp) ci de cum ma va gasi la venirea Lui. As vrea sa te intreb.. daca se intamppla ca astazi sa gusti moartea (nu iti doresc asta, departe de mine gandul acesta), dar asa ipotetic.. ce crezi ca iti va spune Dumnezeu? Rai sau Iad? pentru ca vei da socoteala pentru fiecare cuvant, gand sau fapta de orice fel. Ce crezi? Unde vei fi? Nu e nevoie sa-mi raspunzi mie, tie trebuie sa-ti raspunzi. Si daca poti sa-ti raspunzi afirmativ atunci e bine. Daca nu inseamna ca ai o problema, si trebuie rezolvata cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe ansamblu ai dreptate si atitudinea ta este justa. Dar sunt 3 erori in ceea ce spui care nu pot fi trecute cu vederea:
    1."Prima lui venire a fost vestita si nu a salvat macar un suflet. Dimpotriva a adus moarte si nenorocire." Nu stiu cum sa comentez asta pentru ca probabil nu inteleg ce ai vrut sa spui.
    2." Vestind venirea Lui nu faci decat sa bagi teama in sufletele celor care nu le au inca impietrite de tot si sunt constienti ca sunt pacatosi." Da , teama poate fi un inceput, un imbold pentru a fugi si scapa de moarte. Dar am spus mereu ca El este un salvator si El vine sa salveze si sa mantuiasca.
    Tot ce spui tu li s-a spus mereu si mereu de 2000 de ani incoace si nu prea le atrage atentia. A venit momentul sa stie foarte sigur ca El vine acum, foarte curand in timpul vietii lor si sa se preocupe de salvare mai presus de orice. Adica nu poate fi nicicum o greseala vestirea Domnului si ideal ar fi ca toti sa fac asta si daca tu si eu nu o facem si tinem secret ar fi o mare eroare.
    Totusi ceea ce ai spus este mult mai frumos si mai viu decat ce am gasit pe blogul ce mi l-ai recomandat.
    Chiar crezi ca merita cineva raiul? Eu cred ca nici macar cei alesi nu merita dar este gratia si iubirea divina care ii salveaza totusi.
    3. "De aceea si voi fiti gata, ca in ceasul in care nu ganditi Fiul Omului va veni" Mat 24,44 Cum sa fie gata daca tu nu vrei sa le spui ca vine ca sa nu-i sperii? Si nu e limpede ca este voia Domnului sa tremure toti pana in maduva oaselor pentru ca sa inteleaga cat mai bine moartea din care ne salveaza? Da, este adevarat toti care il iubesc cu adevarat si vor fi una cu El vor sari in sus de bucurie la fiecare semn pentru ca vor sti ca Tatal este si mai aproape. Dar vom fi cutremurati cum n-am mai fost , este adevarat asta ar putea fi schimbat, dar cum crezi ca ii vei convinge mai usor pe oameni sa-i ceara ajutorul si sa se salveze? Cutremurandu-i pana inteleg ca au devenit una cu moartea care a venit sa-i ia sau spunandu-le ca Tatal a urcat pe cruce pentru ei?
    Cand vor vedea ca moartea secera in jurul si infernul si-a deschis filiala mare aici si cand vor intelege ca profetia lui Ioan nu este poveste ci doar relatarea viitorului creat zi de zi de ei insisi, poate se vor trezi. N-a spus Ioan ca oamenii vor cauta moartea si nu o vor gasi?
    Dar fi tu un vestitor mai bun si pregateste calea si trezeste copiii la iubirea pentru Tatal lor. Iti spun ca degetele de la o mana iti vor fi suficiente pentru a-i numara pe cei pe care i-ai convins. Dar o sa vezi ca dupa primul cutremur major, vor cauta toti cu disperare Biblia sa vada ce mai urmeaza...

    RăspundețiȘtergere
  6. 1."Prima lui venire a fost vestita si nu a salvat macar un suflet. Dimpotriva a adus moarte si nenorocire." Nu stiu cum sa comentez asta pentru ca probabil nu inteleg ce ai vrut sa spui.

    Se pare care ca ai citit alte carti mai mult decat Biblia..
    Matei 2:16 Atunci Irod, când a văzut că fusese înşelat de magi, s-a mâniat foarte tare, şi a trimis să omoare pe toţi pruncii de parte bărbătească, de la doi ani în jos, care erau în Betleem şi în toate împrejurimile lui, potrivit cu vremea, pe care o aflase întocmai de la magi.
    Matei 2:17 Atunci s-a împlinit ce fusese vestit prin proorocul Ieremia, care zice:

    Matei 2:18 "Un ţipăt s-a auzit în Rama, plângere, şi bocet mult: Rahela îşi jelea copiii, şi nu voia să fie mângâiată, pentru că nu mai erau."

    Oricum un suflet NU POATE fi mantuit de FRICA! Ca sa fii mantuit trebuie sa-l iubesti pe Dumnezeu mai mult decat pe tine insuti. Lucrurile facute din frica nu dainuiesc. Insa iubirea este vesnica.
    DACA AI FI CITIT APOCALIPSA CU ATENTIE SI IN SPECIAL URMATORUL FRAGMENT:
    Apocalipsa 9:20 Ceilalţi oameni, care n-au fost ucişi de aceste urgii, nu s-au pocăit de faptele mâinilor lor, ca să nu se închine dracilor şi idolilor de aur, de argint, de aramă, de piatră şi de lemn, care nu pot nici să vadă, nici să audă, nici să umble.
    Apocalipsa 9:21 Şi nu s-au pocăit de uciderile lor, nici de vrăjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtişagurile lor.

    AI VEDEA CA ACEASTA SE VA INTAMPLA DUPA O SERIE DE FAPTE SI MINUNI VIZIBILE PENTRU TOTI. SI DACA ATUNCI CAND VOR VEDEA SFARSITUL CU OCHII LOR NU SE VOR POCAI CREZI CA O VOR FACE ACUM?!? TE INSELI AMARNIC...

    NU MAI ARE ROST SA MAI COMENTEZ AICI PENTRU CA STARUIESTI IN GRESEALA. NU VOI MAI INTRA PE BLOG SA CITESC CUM STARUIESTI IN GRESEALA. A GRESI E OMENESTE... INSA A STARUI IN GRESEALA... NU STIU.. SCRIE IN BIBLIE CA MULTI SUNT CHEMATI PUTINI SUNT ALESI, SI CHIAR UNEORI DUMNEZEU IMPIETRESTE INIMA OMULUI.. PENTRU CA ESTE DOAR O ANUMITA VREME CAND EL SE POATE GASI. SPER SA NU FI TRECUT PENTRU TINE ACEA VREME SI SA NU FIE PREA TARZIU. DUMNEZEU SA AIBA MILA DE TINE...
    SPER SA NE REVEDEM IN RAI..
    MARIUS

    RăspundețiȘtergere
  7. Hm, nu stiu despre ce greseala vorbesti, dar hai cu dragoste si rabdare sa analizam problema.Poate nu iti dai seama dar tocmai incerci sa argumentezi si sa sustii una din putinele dar originalele blasfemii pe care le-am auzit din partea unei fiinte care sustine ca crede si il iubeste pe Dumnezeu.

    "Prima lui venire a fost vestita si nu a salvat macar un suflet. Dimpotriva a adus moarte si nenorocire."
    Trebuie sa recunoastem cartea dupa Cuvant si nu Cuvantul dupa carte, adica Biblia este valoroasa pentru ca in ea se afla Cuvantul si nu identificam cuvantul sfant dupa faptul ca il gasim in Biblie.
    Este o eroare sa spui ca venirea lui Iisus a adus moarte si nenorocire. Defapt este mai mult decat o eroare.
    Recunosc ca m-ai uimit de-a dreptul; este un pic diabolic sa apropiem crima lui Irod de nasterea Domnului si sa o identificam ca o cauza, nu-i asa?
    Poti sa spui ca inantea oricarei sosiri a Domnului, El purifica locul unde coboara prin calamitati si suferinta. Sau poti sa spui ca Lucifer se grabeste de fiecare data sa ajunga inante si sa suceasca mintile oamenilor si sa-i indemne la lucruri abominabile.
    Spune-mi inante de altceva ce reprezinta Iisus pentru tine pentru ca tocmai am observat ca numele Lui nu apare pe blogul tau.
    Si ai mai pus acolo inca un citat care sugereaza ca Iisus ar fi mort pana la intoarcerea Lui. Vezi daca studiem numai cu mintea nu ajungem nicaieri ba mai rau ne pierdem. Iisus , chiar in acesta clipa este cea mai vie fiinta din toata eternitatea. Daca cineva ti-a spus altfel te-a pacalit, daca o religie un cult sau o persoana spune altceva, minte si nu stie ce spune. Iti recomand chiar in rugaciunile tale sa te raportezi direct la Iisus Hristos.
    Ai grija si nu mai asocia numele Domnului cu moartea pentru ca El este chiar opusul mortii, este viata si iubire si o sa vezi ca El ne va salva, ca intr-un film apocaliptic, chiar in ultima clipa din ghearele balaurului. Tocmai cand aceasta lume va fi in pragul dezintegrarii, El ne va lua pe toti in bratele Sale, salvandu-ne.
    Este adevarat ca frica nu mantuieste, dar trairea extrema poate produce socuri care sa duca la trezirea sufletului "din somnul cel de moarte" .
    Vezi tocmai de asta se vor petrece toate grozaviile. Sunt 3 modalitati prin care Dumnezeu impulsioneaza evolutia in creatie: iubirea, suferinta si moartea. Cei care nu simt iubirea si nici macar suferinta nu-i apropie de Dumnezeu, vor muri. Aceste este adevarul pe care lumea trebuie sa-l constientizeze. Intai Tatal cheama prin iubire, cei care nu vin sunt lasati in suferinta propriilor actiuni si daca nici atunci nu se trezesc ce crezi ca se va intampla cu ei?
    Daca tu nu esti eficient in predicarea iubirii si ii acuzi chiar pe cei care Il iubesc ca sunt in greseala, daca spui ca vestirea Lui a fost o greseala si mai si crezi si alte lucruri ciudate pe care crezi ca numai tu si alti putini le-au descoperit in mesajul biblic ce sa mai zicem de atei si alte creaturi care au obtinut trup de oameni?
    Vestirea Intoarcerii este o necesitate si este chiar voia Tatalui. Iar daca ei nu se "pocaiesc" este treaba lor, noi trebuie sa anuntam ca Tatal a deschis larg portile orasului sau sfant."Cine e nedrept, sa nedreptateasca inainte.[..] Cine este sfant, sa se sfinteasca inca" Ap 22,11
    In rest, esti invitatul meu in continuare la aceste dezbateri. Doar nu vrei sa discutam despre moda sau vedete sau mai stiu eu ce alte prostii.

    RăspundețiȘtergere
  8. IMI CER SCUZE PENTRU EXPRIMAREA GRESITA! ROG A SE PUNE UN SEMN CEVA DE ATENTIONARE LA POSTUL MEU PENTRU CA EXPRIMAREA MEA A FOST GRESITA.

    Ceea ce am vrut sa spun este explicat aici:

    http://mariuscruceru.ro/2008/12/27/masacrul-inocentilor/

    Cand am scris nu am fost in totalitate atent datorita unor personaje care imi scot peri albi la mine pe blog. Rog a se pune un semn ceva de atentionare la post-ul anterior. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca este suficient comentariul tau. Am citit postarea de care spui si am postat un comentariu acolo subliniind ca este o greseala mesajul acelei postari.
    Si cea mai buna dovada este chiar atitudinea ta care te-ai grabit sa crezi ca vestirea Domnului a dus la moarte acelor copii, de fapt greseala consta in a celebra altceva si in a ne gandi la altceva in acea perioada, sacra sa spun.
    Vezi , acesta este miracolul comunicarii, avem posibilitatea sa schimbam ceva, sa interactionam, sa descoperim impreuna. Umilinta si iubirea fac posibil acest lucru.
    Iar in rest e loc pentru toata lumea sa vesteasca Intoarcea Lui. Si tot mai multi vor face asta cu cat ne apropiem de moment.
    Desigur vor fi multi gelosi si orgoliosi ca n-au descoperit ei primii, ca nu au adus ei primii vestea. Dar vestea este atat de mare ca nu mai conteaza cine a adus-o asa cum nu mai conteaza ce s-a mai intamplat de nasterea Domnului. Pentru ca daca ne vom mai aminti de altceva inseamna ca nu traim cu adevarat momentul, ca mai e loc in inima noastra si de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragii mei crestini.

    ___________________________________

    Omul din greseli se invata, dar si pana la o limita ,ca gresala este un pacat pozitiv, si daca este itentionat el, va fi pozitiv.
    *
    Parerea mea ca Ingerul Tau, are dreptate de cele scrise ,si speram sa nu va suparati , Domnule MARIUS. Ar fi bine sa va impacati, cu Ingerasul si sa ne vedem de treburile noastre ca nui nimeni perfect. orcine poate gresi,si orcine dintre noi nui fara pacat.

    Domnul sa va intareasca pe toti pe noi in veci amin.
    *
    Vointa lui Dumnezeu este ca harul iertarii sa fie în inimile noastre. Nimeni nu se poate ruga cu succes avand o radacina de amaraciune în inima sa. Nu putem sa avem asigurarea iertarii de la Dumnezeu daca nu suntem gata si nu vrem sa iertam pe toti cei care ne-au gresit. Iisus spunea: “Daca iertati oamenilor greselile lor si Tatal vostru cel ceresc va va ierta greselile voastre. Dar daca nu iertati oamenilor greselile lor, nici Tatal vostru nu va va ierta greselile voastre”. Matei 6:14-15. “Si, cand stati în picioare de va rugati, sa iertati orice aveti împotriva cuiva, pentru ca si Tatal vostru care este în ceruri sa va ierte greselile voastre”. Marcu 11:25.

    Un spirit neiertator tine pe multi membri ai Bisericii lipsiti de puterea rugaciunii. Dumnezeu nu va asculta rugaciunea unui om neiertator. Cea mai scurta cale de a ajunge la tronul harului este calea împacarii cu cei cu care esti certat.

    Iisus spunea: “Asa ca daca îti aduci darul la altar si acolo îti aduci aminte ca fratele tau are ceva împotriva ta, lasa-ti darul acolo înaintea altarului si du-te întai de împaca-te cu fratele tau; apoi vino de adu-ti darul.” Matei 5:23-24.Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Cazacu sunteti un om viu; ati urmat impulsul inimii si in inima dumneavostra acordati posibilitate de a se mantui tuturor indiferent de religie. Oare nu face Tatal acelasi lucru? Ce confirmare mai buna ca inima si iubirea sunt adevarata calauza.
    Acest blog , printre altele mi-a adus si bucuria de a descoperi cateva inimii vii in care Tatal isi gaseste bucuria. Pentru ca nu putem sa-i aducem alta bucurie mai mare decat iubirea noastra.
    Ce poate fi mai minunat decat sa intalnesti oameni care au uitat de ei insisi si vorbesc si il slavesc pe Dumnezeu. Adevarat, nu ne vom recunoaste decat prin iubirea ce ne-o purtam de aceea raman deschis in fata tuturor si ii chem pe toti:haideti impreuna sa descoperim voia Tatalui. Sa ne amplificam iubirea fata de El. Sa ne umilim si sa spunem noi suntem cei din urma si nu avem alt merit decat ca inima noastra il iubeste pe Tatal. Iar acesta nu este un merit ci este compasiunea Lui. Grabiti-va va rog sa-mi aratati daca si ce nu intelegeti. Pentru ca eu nu sunt decat un suflet care a inteles ca Tatal este aproape, ca El vine la noi acum. Va asigur ca si voi atunci cand veti intelege in inima voastra ca El vine, nu veti mai putea sa faceti altceva decat sa va preocupati de asta.
    Si nu exista urgenta mai mare decat sa spuneti tuturor ca trebuie sa-l iubeasca pe Tatal mai presus de orice, acum , nu maine. Ca trebuie sa faca orice, repet orice, ca sa-si trezeasca iubirea din inimile lor.
    In timp vom vorbi despre toate si le vom lamuri pe toate.
    In rest, El vine, iti dai seama? Tatal ceresc vine la noi. Deci bucurati-va, sariti chiar in sus de bucurie, va spun ca toate prezicerile sfarsitului vor trece pe langa noi fara sa le simtim daca ne vom bucura de Intoarcerea Lui , de iubirea si gratia de nedescris care ne sunt acordate.
    Va imbratisez pe toti inca o data si ramaneti si voi deschisi pentru toti pentru ca sunt zeci de culte crestine. Fie ca iubirea pentru Dumnezeu si pentru Iisus Hristos , care sunt una, sa il deosebeasca pe adevaratul crestin de cel care este crestin numai cu numele. Amin

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Marius prietenul tau nu raspunde, in sensul ca nu a publicat comentariul meu, fiind probabil prea ocupat cu chitara. Pentru ca ai insistat totusi sa-l contactez, pun aici comentariul meu la "Masacrul inocentilor" in speranta ca va folosi cuiva totusi si vreau sa-ti spun ca nu sunt deloc suparat pe tine ba dimpotriva vreau sa te felicit pentru comentariile in care ai pus suflet si chiar efort(indraznesc sa spun ca sunt chiar mai bune decat propriile tale postari sau ale prietenului tau).Iata comentariul :
    " :)Nu aveti nici un comentariu la aceasta postare pentru ca nu a indraznit nimeni sa va spuna ca gresiti. Am inteles ca sunteti un fel de lider religios local.
    Din biserica cea dintai s-a desprins alta si mai apoi din cea desprinsa cei care au plecat n-au facut-o pentru a se intoarce la radacini ci pentru a protesta impotriva protestului, ca sa zic asa.
    Pericolul celor desprinsi este ca vor specula mereu posibilele greseli ale celor de care s-au separat si mai apoi datorita nevoii de a se distinge si de a fi originali vor cauta mereu sa descopere ceea ce cred ei ca nu s-a descoperit.
    Lucifer se manifesta aproape oriunde se manifesta si Dumnezeu, uneori chiar inaintea Domnului . A ne aminti de el si de actiunile lui este o greseala la care mintea ne poate indemna. Fara intentie probabil si manat de dorinta de a fi original de Craciun tocmai ati suprapus miracolului nasterii una din actiunile lui Lucifer. Sunt atatia care il celebreaza(pe lucifer) incat cred ca li s-ar parea cu adevarat genial ce ati subliniat.
    Deosebirea si ruperea de traditie trebuie sa vina eventual din prea multa iubire si umilinta care nu pot exprimate in comunitatea originala.
    Totusi cel care l-a gasit cu adevarat pe Tatal nu mai are alta religie decat iubirea pentru acesta si nu mai promoveaza altceva decat iubirea si umilinta intru Cel care este izvorul lor.
    Miracolul nasterii este atat de mare si de profund in semnificatii incat sunt convins nu-l vom intelege pe deplin niciodata. Dar iubirea ne poate spune foarte usor cand cineva greseste, iar faptul ca sunt singurul care a exprimat asta dovedeste acest lucru."

    RăspundețiȘtergere