16 februarie 2009

Lectia despre microcip

Lectia despre microcip este predata de... un elev. Are 17 ani si multa inspiratie. Iti amintesc ca toti erau uimiti de fiintele de care se apropia Iisus cel mai mult. Va fi la fel. Sufletele pure si pline de iubire au intotdeauna intaietate. Si dupa cum vezi, batranii calugari care au trait o viata in puritate si adolescentii care inca nu au inceput-o sunt cei mai inspirati... Tot aici as vrea sa-ti amintesc de marea sfanta Filofteia. Ti-ai imaginat cum e sa te mantuiesti la 12 ani? Ea a reusit la numai 12, vei fi uimit de acest final de lume, pregateste-te, tu trebuie sa-i salvezi pe copii si nu invers... Libertate - Mami, unde mergem? - Spre modernism micuţa mea, spre o viaţă mai bună şi mai sigură pentru tine. - Sunt jucării acolo? -Da, uite îţi punem o jucărioară şi în mânuţă să o ai mereu. -Iiii vreau, vreau! Dar cum se numeşte jucărioara asta? -Este un chip, mami.O bucăţică de plastic care le va spune totul despre tine. - Mami, dar mie îmi plac secretele.Aşa nu le mai pot avea... -Secretele nu sunt bune.Şi nici nu e frumos, sau civilizat să ai secrete. -Şi acum ei ştiu că mergem să mâncăm îngheţată? -Ştiu mami, ştiu. -Mami...jucărioară din-asta nu are şi văcuţa lui buni,de la ţară? Simona: http://epiloguri.blogspot.com/

10 comentarii:

  1. Vă mulţumesc din suflet pentru cuvintele frumoase!

    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) ma bucur daca ti-au placut
    Se pare ca si textul tau place foarte mult si aduce lumina asupra fenomenului.
    Si de altfel numai lui Dumnezeu trebuie sa-i multumim. Respectul, admiratia si gratitudinea sunt ale lui pentru ca El face totul. Spiritualitatea tine de spirit, nu de varsta, asa ca da-mi voie sa ma consider macar egal cu tine si next time foloseste si tu persoana a doua daca se poate.:)
    Am sa scriu in viitor despre cat de relativa este aceasta raportare la rotatiile pamantului in jurul soarelui cand vorbim despre noi insine... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuu, nici vorba, o sa devenim niste ingeri adevarati. Ne vom uni si cu ajutorul Lui vom trece peste toate ! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc prietene, crezi ca ma voi intalni cu Tatal inante de vreme?
    Sau crezi ca El s-ar putea supara ca stau la taifas cu cei care au venit aici sa-l intalneasca?
    Nici vorba, ii iubeste pe copii Lui, mai ales pe cei mai mici si mai puri cu o iubire de o intensitate greu de imaginat.
    Acolo unde este o inima plina de iubire este si Tatal, chiar daca la inceput iubirea nu ii este adresata, ea este umbra prezentei Lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. NU SORA DAR VAM ATENZIONAT DIN PUNCT DE VEDERE CA NU STIU CE LEGATURA ARE UNA CU ALTA ,SPRE EXEMPLU BLOGUL DVS. ESTE CRESTIN ORTODOX? SAU SI INERLOPE? ASTAI IDEEA MEA . VA CRED CRESTINA BUNA IN DUH SFANT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu inteleg ce vrei sa spui, subliniaza exact ce crezi ca nu are legatura sau ar putea fi opus ortodixiei in aceste postari.
    Apreciez foarte mult spiritualitataea ta, iubirea ta pentru Domnul, totusi daca imi permiti, de ce nu vorbesti chiar corect romaneste, nu e nici o problema de fapt, doar o curiozitate, esti basarabean?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sora draga nus basarabean sunt Roman din Romania Judetul Vaslui. Dar vreau sa spun ca sunt om inest ca dvs,

    RăspundețiȘtergere
  8. aM VRUT DOAQR SA VAD URMATOARELE: sunt roman si vb. romaneste sunt din moldova noastra romaneasca si ati spun cu mare bucurie ca se implinesc devotamente care nu se aseamana din cauza unor contarii, cu care lumea are exceptia personala , si asa nu ne intelege nimeni misiunea noastra ca , este o Taina . si cu asfel de superstitii oamenii se inseala amarnic. asa ati doresc activitate , in misiunea dvs.

    RăspundețiȘtergere