18 februarie 2009

Sound Of Nibiru?

In partea a doua a acestui blog vom incerca sa vedem exact de unde vine Nibiru. Chiar daca astronomi nu vom fi decat amatori, cautatori putem fi profesionisti. Ai aici toate postarile despre Nibiru. Ti-am recomandat WorldWide Telescope si Google sky(Earth); pe langa cele doua iti mai recomand si Stellarium. Este foarte fain , poti sa vezi cerul din orice punct al planetei, chiar si din orasul tau. Te va ajuta sa te orientezi mai bine in spatiul cosmic , ca sa zic asa. Si te va ajuta sa localizei exact directia de unde vine Nibiru. Incearca sa retii pozitia anumitor galaxii si mai ales apoi sa le localizezi la ore diferite ale zilei. Apoi intri in Stelarium si verifici daca ai ghicit pozitia...

6 comentarii:

  1. Multumesc^^
    Dar chiar nu stiu ce sa spun..probabil am fost dezamagita de prea multe ori ca sa mai cred.Si nici macar nu stiu ce sa mai cred.Pare ca toti sunt numai pentru ei.Evident exista si persoane care vor sa ajute si in care gasesti un prieten adevarat..dar inca le caut:D
    Mai mult acolo ma refeream la o persoana anume.Pe care eu am iubit-o foarte mult..degeaba!


    Si da!Asa e!In fiecare din noi sta ascuns El.Dar parca in unii nu mai sta deloc..sau poate au uitat ei.Sau poate nu-L mai vor..:)

    RăspundețiȘtergere
  2. NIBIRU,NUMITA SI PLANETA DOMNULUI,NE PUNE FATA IN FATA CU MARILE PROFETII ALE LUMII CARE, IN MOD CURIOS, CONVERG SPRE UN PUNCT COMUN: 2012. ESTE ACESTA SFARSITUL LUMII SI MAREA INTOARCERE A DOMNULUI IISUS HRISTOS?

    Nu cred ce se spune despre 2012.M-am saturat de d-astea.Asa se spunea si in 2000 si in mai multi ani.Nimeni nu stie cand va fi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, niciodata nu iubim "degeaba"
    Cu putin noroc daca vom continua sa iubim vom fi inconjurati numai de iubire.
    Foarte bine spus "sau poate au uitat ei". Au uitat sa se intrebe si sa caute chiar...
    Nimeni cu exceptia celor care incearca sa afle.
    Deoarece a fost profetit, trebuie sa vina iar deocamdata toate semnele spun ca vine... :)
    Dar cu siguranta ca vom descoperi impreuna. Foarte multe "semne" si fenomene cu adevarat apocaliptice s-au intamplat chiar in timpul scrierii acestui blog.
    Sunt de acord ca nu se poate sti cu exactitate, totusi 2012 este un reper important.
    Chiar si randurile tale confirma ca oamenii merg pe un drum gresit.
    "Pare ca toti sunt numai pentru ei" Nu pare ci chiar asa e.
    Toti cei care nu-si vor regasi aripile si zborul cat mai repede se vor trezi in cadere libera, spre suferinta si chiar moarte.
    Asa ca te rog sa-ti regasesti increderea si iubirea... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Heiiii nu se pare cam des? coment? va urez sanatate multa.

    RăspundețiȘtergere