23 februarie 2009

"Semn" pe Jupiter?

Aseara, incercand sa ma "documentez"... am vazut si filmul de mai jos. Te rog sa-l urmaresti si tu. Dupa miezul noptii, brusc, incepe sa ma framante o problema: de ce acei oameni( de stiinta probabil) desfacusera sampaniile si erau atat de fericiti? Apoi a urmat si mica mea revelatie...: pentru ca daca acea cometa nu ar lovit Jupiter, ar fi... venit spre Pamant? Si se spune acolo ca a lasat un crater de dimensiunile Pamantului? Multumesc ingerului meu pazitor si Tatalui Ceresc( ei de fapt sunt una) fara de care nu as fi nimic. Atunci ce s-a intamplat in 1994 este un mare semn. Un mare avertisment. Pentru ca sta in puterea Tatalui ca aceasta lume sa treaca in noua dimensiune, neatinsa, asa cum un fulg de zapada se topeste in palma noastra. Totul depinde numai de locuitorii ei. Adica de noi? Deci asta inseamna ca nu trebuie sa mai pierdem nici o secunda si sa vestim ca Imparatia Cerurilor a ajuns la usa noastra? Cea mai mare explozie la care omenirea a asistat? "Just imagine if it would hit the Earth...!" Filmul il gasesti si pe you tube dar fara embed: http://www.youtube.com/watch?v=DgOTcIfU75Y
COMET hits JUPITER - AMAZING FOOTAGE

6 comentarii:

  1. Total offtopic: Dragă Îngerule, îmi pare tare rău că am fost agresivă faţă de tine, dar a fost o reacţie de şoc că tocmai tu, în faţa căruia (căreia) mă simţeam mică şi roşeam de ruşine că uneori abuzez de un anumit tip de limbaj, susţii "pozitivismul" unui personaj cu un limbaj dacă nu de mahala şi grobian, cel puţin mârlănesc şi mediocru. Probabil că sunt subiectivă când mă doare sufletul să-mi văd prieteni culţi şi cu idei, moleşiţi în gândire, care nu îşi mai spun propriile opinii despre subiecte de zi cu zi (trafic, politică, tabloidizare, etc) pt că le spune badea. Încă o dată scuze pentru săritul în beregată, dar de data asta chiar îmi menţin părerea că merităm mai mult. Cu tot respectul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Lia, pregatisem un mic , sa-i zic "haiku" pentru tine. Ma gandeam sa ti-l daruiesc de 1martie poate, chiar si maine ar fi fost un moment potrivit, dar daca a fost sa fie astazi, cu atat mai bine :

    Iarna nu-i ca vara si nici Mircea Badea ca maneaua, totusi, zic, de privirea ta m-as putea indragosti...

    Sper sa-ti placa, te imbratisez, si pentru ca nu pot sa am acea viziune despre Badea sunt sigur ca vor exita si subiecte unde ne vom situa de aceeasi parte a baricadei...
    Inca nu stiu unde ar fi fost mai bine sa apara aceste randuri, poate la tine, pentru ca sunt pentru tine,dar, le las aici , pe curand.
    Si n-am spus cat de mult imi place numele tau... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Totusi cum ai facut sa-ti apara direct adresa de mail la profil, ceva cu "editati html"? :)
    Ca sa-ti raspund totusi cat de cat, cred ca trebuie sa-i criticam numai pe cei cu adevarat negativi.
    Badea cu barfa, bascalia si pamfleturile lui trezeste spiritul de protest cel putin.
    Sunt in massmedia personaje care nici mie nu-mi plac, dar recunoasc ca nu am alergii asa violente ca tine :)
    Dar pentru ca si tu esti un personaj pozitiv, cu o limba foarte ascutita...:), nu te-as critica, din aceleasi motive, stiu eu unde se ascund "man in black" :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mă scuzi că revin aşa târziu, dar trebuie să-ţi spun că am dat deoparte tot ce mai putea avea legătură cu textul meu de acu câteva zile şi am rămas emoţionată şi încântată de complimentele pe care mi le-ai făcut :) Şi eu îmi ador acum numele, dar când eram mică aveam probleme că nu mai ştiam altă Lie şi mi se părea că am un nume ciudat şi toată lumea mă întreba "de la ce vine?" Şi de-aia spuneam că mă cheamă Alina :D

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Eu am fost uimit sa vad ca e chiar numele tau adevarat. Este foarte frumos si atat de pur si romanesc. Toti avem calitati si frumuseti mai mult sau mai putin ascunse, pentru mine voi toti sunteti inca o mare revelatie. Dar apoi imi zic, stai ca e normal ca fiintele speciale care au ceva de spus, inzestrate, si cu talent sa-si faca blog. Si totusi, ma simt precum Alice in Wonderland desi poate ar trebuie sa dau alt exemplu- inca multi ma suspecteaza ca as fi fata, dar pentru ca numele ales reprezinta ceva spiritual si androginal nu pot sa contest nici aceasta ipoteza, altfel s-ar putea crede ca a fi fata este in vreun fel inferior faptului de a fi baiat. Dar voi minunatele fiinte feminine puteti sa depuneti o marturie mult mai veridica in acest sens.
    Chiar mi-ar place sa citesc asemenea randuri. Dar nu, mai bine sa realizam ca suntem suflet si spirit si sa mai uitam de trupul cu care ne identificam atat.
    Pe curand!

    Foarte haioasa faza cu Alina, eu la un moment dat, copil fiind, as fi vrut sa ma cheme George... mi se parea mie atunci foarte frumos...

    RăspundețiȘtergere