21 martie 2009

Despre bioenergeticieni

Ultimul dialog avut ma determina sa abordez acest subiect, sa vorbesc despre bioenergeticieni. Cu aceasta ocazie vom lamuri si acest aspect dpdv spiritual.  Iti recomand bionergeticienii. Majoritatea chiar sunt fiinte cu un grad al spiritualitatii foarte ridicat. Singurele exemple pe care le am momentan si pe care le recomand cu caldura sunt cunoscuta Valentina din Iasi, cea care si-a pierdut vederea, dar careia Dumnezeu i-a daruit o vedere mai importanta , subtila, si doamna Alexandra Mosneaga din Bucuresti, care a organizat chiar si niste cursuri dupa cum am observat aruncandu-mi privirea o secunda pe net . Sunt mai multi , am vazut cateva emisiuni la televizor care au avut acest subiect. Daca o sa fii atent o sa vezi ca majoritatea au icoane cu Iisus in cabinetul lor, vad si vorbesc cu entitati spirituale, unii chiar cu ingerii si sunt fiinte daruite luminii, lui Dumnezeu . Ce fac ei? Iti curata corpul energetic, te energizeaza, te purifica, iti pot dinamiza chiar centrii enrgetici iti dau sfaturi, retete, metode de a te mentine curat si plin de energie, intr-un cuvant te ajuta . Dupa astfel de sedinte, trebuie sa te simti mai luminos, mai usor, mai plin de viata, mai optimist si , in mod normal, o sa vezi lumea cu alti ochi, o sa descoperi lucruri noi, o sa fii mai lucid, mai armonios, mai calm si mai detasat. Nu scapa ocazia intalnirii cu un bionergetician bun. Nu stiu daca ar putea sa existe si bioenergeticieni care nu cred in Dumnezeu, care nu recunosc gloria spirituala a lui Iisus sau care nu cred in ingeri si fiinte spirituale sau in viata dupa moarte, dar acestia nu ar fi decat niste exceptii. Totul este energie, materia este energie condensata, noi nu suntem alcatuiti din altceva decat din atomi de lumina pe care vointa sfanta a Tatalui Ceresc ii tine laolalta. Sa-i multumim Lui pentru revelatiile, lectiile si grija cu care zi de zi ne apropie de fiinta Lui infinita. Glorie Tie, invatator perfect si unic, maestru al Eternitatii, Glorie tie! PS : bioenergeticienii uneori vindeca chiar boli incurabile si pot salva oameni care sunt deja cu un picior in groapa. Cel mai mare bioenergetician al Creatiei se va intoarce in curand cu mare iubire si in glorie la noi... :)

4 comentarii:

  1. Va rog sa-mi recomnadati un bioenergetician bun.
    Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar am spus si in postare. Cei mai buni pe care ii cunosc sunt Valentina Garlea - Iasi, s-a scris si o carte despre ea - Fenomenul Valentina si Alexandra Mosneaga - Bucuresti
    De asemenea instructorii avansati , mai vechi, de yoga pot fi bioenergeticieni la fel de buni. Este vorba desigur de singura scoala de yoga din romania: Misa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleptii bisericii spun "cerceteaza toate duhurile". Da, eu cred ca exista oameni carora le este incredintat darul si harul de la Dumnezeu sa ajute oamenii.
    Atentie insa la oamenii care au puteri, de unde le vin acestea. Cercetati acel om si modul lui de viata. Daca e aproape de voi, daca se roaga, se nevoieste, posteste, merge la Sfanta Biserica, ajuta sincer, va doreste tot binele atunci aveti incredere ca puterea aceasta si ce face vine de la Dumnezeu. Daca insa omul acela, desi are icoane va spune ca el e cel mai bun si vindeca, daca va stabileste sedinte contra cost, va citeste suferinta fizica va spune de horoscoape, magie, viitor indepartati-va ca puterile lui vin din partea cealalta.
    Aceasta Alexandra Mosneaga-eu am cunoscut-o-pretindea ca e un inger trimis sa vindece oamenii (primul lucru care oricui i-ar ridica un semn de intrebare). Sa va spun despre ea: are trei divorturi, nu s-a mai casatorit...cand am fost povestea ca e intr-o relatie, dar citez "tot fara f@@@@"...sunt cuvintele ei, fumeaza, spune mici injurii pentru amuzament. Deci daca o vedeti stati departe ca puterile ei nu vin de la Dumnezeu. Apropo sedinta e contra cost si inca scump. Deci mare atentie ce alegeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar asa. Daca omul ti-a facut bine, Dumnezeu ti-a facut prin el, il judeci dupa eficienta a ceea ce face pt tine. Nu e treaba ta ce face el in privat. Daca ai platit si a meritat, restul nu mai conteaza.
      Si intr-adevar sunt multi ingeri intrupati...
      Femeile foarte puternice nu pot sta la cheremul, gelozia si mofturile barbatilor, iata o explicatie, deci sa fie cat mai multe ca ea. La ce bun ca te duci tu la biserica dar nu ai discernamant si nici Duhul lui Dumnezeu?

      Ștergere