17 martie 2009

Lupta

Daca exista undeva si subtitrat filmul de mai jos va rog sa-mi dati de veste, daca nu va rog sa-l traduceti si sa il postati pe you tube. Noi, vom duce cea mai frumoasa lupta, noi acum si aici vom lupta pentru libertate si lumina. Nefericiti cei care nu vor fi de partea noastra, vor regreta pana la moarte. Voi stramosi gloriosi, veti fi mandri de nepotii vostri. Lumea se va ridica la unison si ii va spulbera pe cei care, sustinuti sau nu de infern, incearca sa o incatuseze. Gandeste te rog. Daca actualul presedinte are nevoie de pasaport cu microcip vom alege altul. Daca Uniunea Europeana are nevoie de microcipuri pentru cetatenii ei, vom iesi din ea. Daca actualii politicieni sunt lasi, vanduti si tradatori vom alege altii care sa ne reprezinte mai bine. In numele Tatalui ne vom ridica si vom revendica ceea ce ne apartine : tara , pamantul, libertatea si independenta. Voi de partea cui sunteti? Domnul Iisus Hristos, Domnul Eternitatii indeamna la lupta, pentru libertate si iubire, pentru ... mantuire. Nu este o gluma, Domnul insusi sustine aceasta lupta, impozitul Cezarului nu este tot una cu microcipul care este semnul mortii. Adaug aici dupa cum genial mi-a sugerat cineva : este impozitul Satanei ... Iata victoria noastra a fost deja profetita, curaj, o sa va amintiti vesnic de acest sfarsit de lume, va garantez, fiti mareti, fiti gloriosi, fiti Copiii Lui , Oastea Lui sfanta :
"6. Şi am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veşnică celor ce locuiesc pe pământ şi la tot neamul şi seminţia şi limba şi poporul,
7. Zicând cu glas puternic: Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi Lui slavă, că a venit ceasul judecăţii Lui, şi vă închinaţi Celui ce a făcut cerul şi pământul şi marea şi izvoarele apelor.
8. Şi un al doilea înger a venit, zicând: A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul furiei desfrânării sale.
9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.
13. Şi am auzit un glas din cer, zicând: Scrie: Fericiţi cei morţi, cei ce acum mor întru Domnul! Da, grăieşte Duhul, odihnească-se de ostenelile lor, căci faptele lor vin cu ei, " Ap, 14,6-13
"De aceea şi noi, având împrejurul nostru atâta nor de mărturii, să lepădăm orice povară şi păcatul ce grabnic ne împresoară şi să alergăm cu stăruinţă în lupta care ne stă înainte." Pavel catre evrei cap 12, 1 Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh. Pavel catre efeseni cap 6,12
Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte. IISUS HRISTOS

13 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hahaha, deci eu ii apreciez foarte mult pe cei care ma fac sa rad.
    O sa sterg astea si eu zic ca iti fac un bine prin asta.
    Tu trebuie sa descoperi care e rostul si misiunea ta.
    Nu iti mai fa griji pentru mine si mai bine vezi ti de ochiul tau.
    Daca zici ca esti preot posteaza pe blogul tau diploma de absolvire. Daca minti si ti-ai dori sa fi preot iar blogul iti da aceasta senzatie vreau sa-ti amintesc ca Dumnezeu nu are nevoie de nici unul din noi pentru nimic. Iar daca totusi ne binecuvanteaza dandu-ne iluzia ca am fi necesari undeva este pentru ca ne iubeste foarte mult.
    Suntem toti niste inutili care aduc ocara gloriei lui Dumnezeu.
    Daca totusi nu te intorci acolo unde zici ca esti iubit si apreciat si mai pierzi vremea pe bloguri, ramai totusi in iubire, umilinta si tacere.
    Romanul are un proverb foarte intelept : "Daca taceai , filozof ramaneai"
    Eu am incercat sa te ajut, Dumnezeu stie, poate intelegi mai bine proverbele.
    Singura ta vedere e iubirea si umilinta, dar aici te-ai dovedit nu numai orb dar si ... mandru de orbenia ta.
    Nu tu esti cel care trebuie sa aiba grija de mine. Deci vezi-ti de drum. Uita-ma. Adio.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Loale, ma Gheorghe, de unde vii tu ma?
    Ma tu nu esti popa, esti un diacon sarman care se da drept popa.
    Cate clase ai tu Gheorghe?
    Este drept ca in Imparatie poti sa intri si anlfabet fiind, dar daca tot vrei tu sa scrii si ti-ai facut blog, frate, intai invata sa scrii, pentru ca altfel ii faci o mare defavoare Lui Dumnezeu.
    Ori iti gasesti pe cineva care sa scrie sau macar sa iti corecteze textele, ori sterge naibii blogul ala ca a ingrozit pe toata lumea.
    Maa, trezeste-te, cati ani ai tu, nu te mai da drept ce nu esti ca manii pe Dumnezeu, baga-ti mintile in cap.
    Inca o data iti spun blogul ala e o nenorocire sterge-l cat mai repede si te asigur in numele Tatalui ceresc , in numele lui Iisus Hristos ca nu ai nici o misiune legata de bloguri.
    Pana inveti sa scrii limiteaza-te la a citi.
    Am zis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. "Amice, eşti... idiot!"

    Uite cum facem, tu exersezi scrierea la tine pe blog si fiecare isi vede de treaba lui.
    Ti-am dat sfatul cel bun.
    Daca ai nevoie de mine poti sa imi ceri politicos ajutorul la adresa de e-mail, ma ofer sa iti corectez textele si sa te ajut cu limba romana. Nu sunt nici eu cine stie ce expert in gramatica dar in felul asta o sa invat si eu mai multa.
    Eu am incercat sa iti scriu la adresa ta de mail sa iti atrag atentia si sa iti ofer ajutorul, dar se pare ca ori te-ai incurcat in numerele alea ori nu ai deloc.
    Imi plac parodiile si chiar bascaliile dar se pare ca aici avem o tragedie.
    Ca sa fiu sincer pana la capat am crezut pana mai ieri ca esti moldovean din Moldova si aveai o scuza asa, dar daca esti de langa Husi si ai mai si fost la scoala in Romania inseamna ca ori nu ti-a placut cartea, ori ai fugit inca din scoala primara ori iti place sa iti bati joc de noi aici.
    Fac pariu ca Dumnezeu mi-a trimis intruchiparea celui "sarac cu duhul".
    Gheorghe nu e nici o rusine sa nu stii carte. Sunt oameni care fac liceul la seral, unii chiar batrani, poti si tu sa incepi de acolo de unde ai ramas.
    Dar nu mai umbla cu cioara vopsita cum ca ai fi popa.
    E drept ca astazi teologia se absolva prin prezenta cu portabajul plin la portile profesorilor inainte de sesiune, dar tu Gheorghe, bag mana in foc ca nu ai mai mult de 8 clase.
    Deci, daca ramai in umilinta adevar si iubire imi poti fi frate, daca in schimb o tii pe a ta si cersesti in continuare de la femei cate un "Parinte" imaginandu-ti ca cine stie ce misiune spirituala ai tu, eu inchei aici acest dialog ciudat si apocaliptic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Uite cum facem. Dumnezeu ii mustra pe cei pe care ii iubeste.
    Recunosti aici ca nu esti popa si scoti de pe blog chestia cu preot si ramanem prieteni si frati si ne ajutam.
    Altfel , treaba ta ce faci, Dumnezeu nu sustine minciuna si orgoliul. Poti sa le vorbesti oamenilor despre El si fara sa fii preot sau diacon.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere