17 aprilie 2009

Iata Omul !

  Dumnezeul nostru desavarseste Creatia, indumnezeid-o prin sacrificiul suprem asumat si acceptat. De acum mantuirea si desavarsirea sunt posibile prin simpla abandonare in fata Lui, prin simpla iubire si urmare a Lui.

   Omul este darul Sau pentru Creatie , in eternitate, El insusi innobiland creatura Sa prin intruparea in forma umana.

    Intoarcerea Lui implineste acest plan divin  de o maretie de necuprins. Copiii Lui sunt una cu El in eternitate si poate, mai mult decat orice altceva, sunt simbolul rostului Creatiei, nimeni altcineva nefiind mai aproape de El decat ei. Copiii lui Dumnezeu sunt insasi Iubirea Lui si ce ar putea sa fie mai aproape de cineva decat iubirea ?

   Suntem aici pentru a deveni copii ai Lui, pentru a vesti Creatiei gloria si mantuirea pentru ca El va revela copiilor Lui lucruri si realitati care nu au mai fost revelate in nici o eternitate.

    Nimic nu este prea mult atunci cand este vorba de El. Iubiti-L mai presus de orice, urmati-L, faceti vointa Lui, ajutati-va si iubiti-va aproapele, imbracati-i si hraniti-i pe cei sarmani si saraci, rugati-va zilnic si nu pierdeti nici o ocazie de a-L marturisi; faceti totul pentru a obtine gratia Lui...

zamfir Asculta mai multe audio Muzica »

 

Signorelli - Crucifixion with Mary Magdalen

Costache Ioanid - Nu-i Iuda singur vinovat 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu