19 aprilie 2009

Hristos a inviat !

        E greu sa nu te gandesti de Pasti la infrigurarea cu care Maria Magdalena s-a grabit sa alerge sa le spuna: A inviat, Hristos a Inviat! Au trebuit cateva zile bune pana s-a spuna toti: Adevarat, a inviat! Dar ce fericire a cuprins-o pe Maria, cata lumina dupa tristetea rastignirii, ce extaz, ce bucurie...

       El s-a restaurat pe Sine, a restaurat prin Lorber intregul mesaj al Bibliei si va restaura in curand intreaga lume pentru eternitate prin Intoarcerea Sa.

      In numele Lui va rog sa cititi Jacob Lorber, mesaje spirituale foarte importante va asteapta acolo.  

   Pentru cine credeti oare ca a revelat El toate acestea? Pentru nenumarat de multe fiinte dar din aceasta lume putem spune ca si pentru noi, pentru mine si pentru tine frate drag si... etern.

     Va pot spune tot in numele Lui ca oricine va citi aceasta revelatie va fi insotit de El de fiecare data cand va deschide cartea si va citi din ea, binecuvantari mari il asteapta iar viziunea lui despre lume se va imbogati mai mult decat in toate vietile pe care le-a trait la un loc.

     Toti care sunteti cu El sau aproape de El, il veti recunoaste, fara indoiala.

    Iata, v-am stabilit o intalnire, El insusi v-a stabilit de la inceput aceasta intalnire.  Iar de la romani El asteapta mai mult decat de la oricine altcineva, pentru ca mult ne-a daruit si mult ne va cere. 

    Incepeti cu "Casa Domnului", puteti sa o comandati de aici  sau de aici sau direct de la editura, in penultima postare ai telefonul

     Acestea sunt primele cuvinte pe care Lorber le-a auzit, in inima sa: 

"Asa vorbeste acum Domnul Dumnezeu pentru fiecare, si aceasta este perfect adevarat, exact si clar; cine vrea cu ardoare sa vorbeasca cu Mine, acela sa vina cu multa dragoste catre Mine si cand va fi pregatit Eu ii voi sadi raspunsul Meu chiar in inima sa. Dar trebuie sa se stie dinainte ca numai cei curati si cu inima plina de smerenie vor auzi vocea Mea. Si sa nu uitati niciodata ca cine Ma pune mai presus de lumea aceasta si ma iubeste cu o iubire mare si nesfarsita, precum iubeste o gingasa mireasa pe mirele ei, cu acela eu voi merge brat la brat si ii voi spune cand ma va intreba. El Ma va putea privi oricand precum un frate pe celalt frate si Ma va privi atunci precum Eu l-am privit din veci, inainte chiar sa fi existat."

      Pentru cei care il iubesc pe Iisus, opera lui Lorber va fi un dar divin pentru care nu vor putea niciodata sa multumeasca indeajuns.  Unii o numesc Noua Biblie, altii vad in Lorber implinirea promisiunii "Duhului Adevarului" (Ioan 16,13), oricum i-am spune garantez tuturor ca este revelatia existentei noastre, mai mult decat atat nu vom primi decat atunci cand il vom intalni pe Iisus in persoana, dar aceasta revelatie ne va pregati si intari pentru aceasta intalnire si pentru tot viitorul pe care El l-a rezervat pentru noi.

     Atat va mai spun ca nu numai ca nu este in contradictie cu vechea Biblie, dar o implineste intr-un mod cum numai Dumnezeu ar fi putut sa o faca. Iar daca Moise a scris-o pe cea veche, iata ca Iisus care este mai mult decat Moise si toti profetii la un loc a revelat-o pe cea noua.

   Fericiti veti fi voi care il veti recunoaste pe El in aceste scrieri pentru ca ele sunt o poarta spre Adevar si Mantuire si va vor darui lectii si cunostinte care va vor folosi in eternitate; aceasta revelatie poate fi comparata cu o scrisoare oficiala din partea lui Iisus cu mesajul :Nu pentru pietre munti sau pesti ma intorc , ci pentru cei care aspira sa cunoasca Adevarul si Mantuirea, pentru ei am revelat toate aceste lucruri... (evident Intoarcerea si chgiar si opera lui Lorber au semnificatii atat de multe si profunde - ca toate marile actiuni ale divinitatii-  incat sunt convins ca si chiar peste o mie de ani vom descoperi altele noi)

PS: citeste intai marile texte(Casa Domnului, Copilaria lui Iisus, Marea Evanghelie a lui Ioan) ale lui Lorber si nu diferite compilatii; singura compilatie recomandata pentru inceput este cea despre sfarsitul lumii si se numeste "A doua venire a lui Christos pe Pamant", stoc epuizat momentan se pare:

"De aceea, adresez aceste cuvinte nu doar celor cu inima curată şi celor care doresc să cunoască învăţăturile vieţii, ci inclusiv tuturor predicatorilor din această lume: alimentaţi-vă lămpile cu ulei şi aprindeţi-le fără întârziere, punându-le pe masa ospitalieră a reculegerii şi înţelegerii interioare, căci s-a apropiat ziua în care marea promisiune va fi împlinită! Scripturile descriu aceste semne, iar ele sunt deja prezente pe pământ. Cum de nu le recunoaşteţi?"

4 comentarii:

  1. :) Bine te-am regasit, si tu sa ai un Paste fericit si divin :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranţă e viu!
    [ca să îţi răspund la salutul divin :) ]

    RăspundețiȘtergere
  3. E viu de doua mii de ani, ce minune, iti dai seama cat de multe minuni si lucruri a facut intre timp? Se spune ca mesajul se raspandeste in infinit, cu fiecare clipa tot mai multe planete si civilizatii cunoscandu-l, iar apostolii si toti de la Adam la Avraam si de la Avraam la David sunt ingeri fabulosi ce sustin galaxiile, "stalpi in templu Dumnezeului Meu"
    Ce fericire Bia, ce fericire si ce dezastru pentru cei care vor rata intalnirea cu Iisus.
    Ah, sa fii atat de aproape si sa nu intelegi ca El e viu si atotputernic...
    Du-ma fericire, în sus, şi izbeste-mi tâmpla de stele...
    :)>:D<

    RăspundețiȘtergere