15 septembrie 2009

Pacatul originar

Se poate spune ca Dumnezeu este un… Om. Astfel se spune ca din Mainile Sale sfinte S-au nascut anumiti copii, din Picioarele Sale sfinte s-au nascut copii corespunzatori acestui aspect al Sau. Din capul Sau sfant s-au nascut alti copii , diferiti, fiecare cu rostul sau in creatie,  dar toti… oameni. 
Iar ultimii creati , nascuti de Tatal Sfant sunt… copiii inimii Sale sfinte. Ei bine Copiii ce corespund iubirii sale fara de sfarsit sunt oamenii acestui Pamant.Aceasta planeta micuta si umila in comparatie cu marile sisteme planetare si galactice a fost creata special pentru a forma sufletele in care se vor intrupa spiritele eterne ale celor care vor fi si deja sunt copiii Inimii lui Dumnezeu.
In urma cu aproape 6000 mii de ani a fost creat Adam si tot atunci din fiinta lui, Dumnezeu a scos se spune, iubirea de sine a acestuia si din aceasta plamada a modelat-o pe Eva.
Aceasta noua creatie era si trebuia sa fie o noua specie de ingeri, cea care trebuia sa faca legatura dintre planul spiritual si cel material si care trebuia sa mantuiasca universul material si chiar cea mai indaratnica creatura intemnitata in acesta, Satana.
Si Adam era in paradis in puritate si inocenta, in Paradisul terestru, un paradis nu subtil, ci totodata material si spiritual. Acest loc coincide in planul terestru cu locul unde Marele Spirit s-a intrupat , ca un nou Adam pentru a spala, rascumpara caderea primului si totodata a intregii umanitati cateva mii de ani mai tarziu…
Caderea , atat de mult comentata cadere. In ce a constat aceasta cadere, ce au facut mai exact cei doi oameni ai cuplului primordial uman? Dupa cum am mai spus si mai bine decat orice aceste spuse sunt confirmate chiar de modul in care s-a intrupat Dumnezeu si chiar de viata Fecioarei Maria, toate comunitatile spirituale si angelice din creatie se inmultesc prin puterea spiritului. Astfel spre exemplu barbatul cere binecuvantare lui Dumnezeu si punandu-si mainile pe abdomenul femeii si la unison cu puterea spirituala a acesteia procreaza in acest fel prin putere spirituala. Iisus, al doilea Adam , Domnul Insusi, s-a nascut asa cum ar fi trebui sa se nasca orice om-inger daca Adam nu ar fi cazut. Maria, Fecioara sfanta a trait asa cum ar fi trebui sa traiasca orice femeie, adica pierzandu-si fecioria numai in momentul nasterii.
Si Dumnezeu spune ca este vorba de un fruct si de un copac… interzise de Dumnezeu celor doi. Asadar a fost un test cei doi fiind lasati perfect liberi asa cum perfect liberi suntem si noi si vom fi intotdeauna.
Aceasta uluitoare cadere este caderea in sexualitate. Cei doi au fost atrasi de ingerul cazut si el cu mult mai devreme in prapastia mortii. Adam a cazut din iubirea fata de Eva in capcana dorintei , a poftei trupesti… Prima uniune sexuala a celor doi a avut loc fara binecuvantarea lui Dumnezeu iar fructul ei este primul lor copil, cu adevarat nascut din pacat si ramas sub influenta acestuia: Cain. Cain insemnand “Aducatorul Mortii”. Pana sa-l mantuiasca Dumnezeu si pe el, ceva mai tarziu, acesta, sub aceeasi influenta  ingerului care i-a impins pe cei doi la procreerea acestuia, a facut nenumarate greseli, chiar crime, uciderea fratelui sau, spiritualul Abel= "Fiul Gratiei" care este de fapt primul copil conceput asa cum Dumnezeu i-a invatat sa conceapa apoi, exclusiv in urma primirii binecuvantarii Lui.
Astfel caderea are trei mari aspecte:
1. Caderea in neascultare fata de Dumnezeu.
2. Caderea sub influenta Ingerului cazut -
3. Caderea in sexualitate
Poate ar mai trebui spus ca nu atunci i-a alungat Dumnezeu ci vreo 30 de ani mai tarziu cand au fost iarasi corupti de ingerul cazut prin intermediul descoperirii vitei de vie si a vinului, imbatandu-se si comitand o veritabila orgie uitand evident sa mai ceara binecuvantarea lui Dumnezeu, cerere care consta in “oferirea inimilor” inainte de orice unire ce avea ca scop procreatia.
Evident ca odata alungati a devenit o regula foarte importanta ca niciodata sa nu se culce impreuna fara a primi binecuvantarea, ba mai mult, lui Cain chiar i s-a spus , de catre ingerul care era intermediarul intre noua familie si Dumnezeu, ca el, ca fiu nebinecuvantat trebuie sa isi ofere de trei ori inima si la fel si femeia lui inainte de a se impreuna. Evident ca el nu a ascultat acest sfat si omenirea primordiala s-a impartit in doua  comunitati, copiii divini care traiau in munti- urmasii lui Set si copiii de la şes - urmaşii lui Cain sau cei nebinecuvantati, cei ale caror fiice i-au atras pe copiii lui Dumnezeu din munti care au coborat pentru a-si lua sotii dintre ele... Nicidecum nu era vorba despre veritabili ingeri coborati din ceruri asa cum se spune in povestea trunchiata care a ajuns la noi.  
Am auzit si inca mai aud cand abordez acest subiect al castitatii, atat de important, ca “Asa a lasat Dumnezeu”… Ei bine, Dumnezeu a lasat exact invers… 
Aceasta ne ajuta de asemenea sa intelegem lipsa totala de educatie spirituala in care sunt crescuti copiii si adolescentii, cu adevarat pregatiti mai degraba pentru infernuri si pentru moarte decat pentru mantuire si viata.
O voi care aspirati sa il cunoasteti pe Dumnezeu, cunoscand care este pacatul caderii, cum de nici macar in interiorul vostru nu recunoasteti Adevarul si nu-l marturisiti? si macar daca nu puteti sa il respectati sa recunoasteti cu umilinta nimicnicia si mizeria in care am cazut cu totii.
Mai mult decat atat, am ajuns la paradoxala situatie, cu adevarat de negandit cand pretinsi maestrii spirituali recomanda sexualitatea ca metoda de a ajunge la Dumnezeu, de a se mantui. Ah cata orbire. Am mai spus ca daca ar putea sa existe asa ceva : “prostituata sacra” atunci una singura ar fi aceea : Satana. 
Ah voi care amestecati nectarul iubirii cu fructul altui copac, in care nu se regaseste viata ci numai moarte pentru spirit, voi care ati corupt sute poate mii de suflete la o sexualitate asa zis spirituala si care se hranesc acum din acest fruct al minciunii devenind asemenea fructelor putrede in fata lui Dumnezeu , voi veti plati pana la ultima picatura otrava pe care ati preluat-o in fiinta voastra si pe care ati raspandit-o mai departe… 
Niciodata Dumnezeu nu a indemnat si nu va indemna la sexualitate, aceasta este calea regnurilor inferioare de a se inmulti. Daca ati intelege macar mental extazul si starile de beatitudine fara sfarsit ce sunt specifice ingerilor si ce il asteapta si pe om ati putea totodata intelege ca pentru Dumnezeu caderea omului in sexualitate este o mare mizerie, pusa la cale de marele sau marea sa dusmanca: Satana.
Temeti-va asadar nu de pacatele voastre ci de nerecunoasterea lor in fata lui Dumnezeu, de minciuna in care traim si pe care nu o recunoastem in fata Lui spunand noroiului aur si aurului praf.
Si ca si cand asta nu ar fi de ajuns, mai sunt si nemernici, si ne-a scos Dumnezeu in cale unul chiar aici pe bloguri, care sustin ca Cel sfant si Etern ar fi coborat El insusi in promiscuitatea sexualitatii, ca Fecioara cea Sfanta ar fi conceput in noroi cel mai divin fruct care a fost conceput vreodata. Dar voi nici de acesti veritabili antichristi nu va feriti ba chiar ii promovati pe blogurile voastre, cateva versuri potrivite parandu-va  ca pot acoperi mizeria blasfemiei… 
Meditati asupra acestor lucruri si intelegeti mizeria si infernul in care traim si pe care Tatal cel Sfant trebuie sa ni-l ingaduie si suporte zi de zi desi L-a sters prin gestul cel sfant al sacrificiului.
Recunoasteti-va pacatele in fata Lui si nu le mai acoperiti prin “Asa a lasat Dumnezeu”
Iar in ceea ce priveste mesajul marelui Apostol Pavel el spune foarte clar ca este un “sfat”, nu o porunca si in fapt el din doua rele, evident il recomanda pe cel mai mic: daca nu se poate omul “infrana” atunci sa se casatoreasca(1Corinteni 7). Este foarte limpede, nu? Si apoi iarasi evident recomanda ca acei casatoriti sa nu se desparta, pentru ca, cu cat va inainta mai mult in sexualitate omul cu atat va cadea in moarte si se va apropia mai mult de infernul cel mai de jos unde zace inlantuit corupatorul oamenilor si cel care il dusmaneste pe Dumnezeu.
Asadar Pavel recomanda raul cel mai mic, adica uniunea sexuala cu cat mai putine persone, una singura daca niciuna nu este posibil : "Cât despre cele ce mi-aţi scris, bine este pentru om să nu se atingă de femeie." 1 Cor 7-1 
Iti multumim Doamne ca ne-ai trezit la adevarata Ta invatatura, ajuta-ne Doamne pe drumul de la infernul in care ne aflam spre paradisul tau celest, pe noi cei orbi si mizerabili. Glorie tie, Cel sfant si perfect, nadejdea si mantuirea noastra. Nu ne lasa Tata pe noi care l-am intrecut cu mult pe Satana, oh, Tata, animalele au ajuns cu mult mai presus in ochii Tai sfinti decat noi, care am ajuns sa pretindem ca te slujim facand chiar voia celui rau. Iarta-ne si toarna iubirea cea sfanta in fiinta noastra cuprinsa de moarte pentru a putea beneficia astfel de gratia si indurarea Ta. O Doamne, orbirea si rautatea nu au fost niciodata atat de mari, pana si calauzele tale au fost corupte si din aceasta vale a infernului nimic nu ar merita salvat.
Lumineaza-I Doamne pe toti cei care vor sa te cunoasca, scoate-I din mocirla sexualitatii si purifica-I in focul iubirii Tale sfinte. Amin
Glorie Tie Faptura Necreata, Inceput al vietii si Tata preasfant si preaiubit!
PS: nu uitati sa il cititi pe Jacob Lorber, nu pierdeti nici macar un rand din cartile traduse, misterul creatiei omului, un exemplu al unui cuplu angelic la propriu - cele doua spirite fiind ingeri creati de Dumnezeu la inceputuri - fiind dat chiar de parintii lui Noe ce nu s-au unit decat la vreo doua sute de ani dupa ce chiar Dumnezeu i-a casatorit, si atunci pentru ca El le-a poruncit sa faca asta pentru a-l concepe pe Noe, iar in ultimul volum dezvaluit misterul potopului, le veti gasi in "Casa Domnului" prima carte din aceasta revelatie uluitoare ce precede intoarcerea lui Iisus.
Dar clopotele au inceput sa traga, faceti din sufletul vostru clopot care sa reverbereze mai departe sunetul marelui eveniment al Intoarcerii Dumnezeuirii. A sosit timpul ca sa cunoasteti adevarul adevarat si ca nimeni sa nu va mai poate insela. Tatal vrea sa faca din voi seceratori ai recoltei celei mari. Raspundeti asadar chemarii  Tatalui  si lasati tot restul deoparte, pentru a alerga si a indeplini misiunea sfanta ce va este incredintata. Strigati numele lui sfant fara sa va pese cine asculta chemarea si cine nu. Nu mai pierdeti nici un minut si chemati-i pe toti la mantuire, la marea intalnire. 
Ce poate fi mai minunat decat sa lucram pentru Tatal ceresc, cum sa mai strangem pentru noi, cand Cel sfant ne-a chemat sa lucram pentru El? Ce ne-ar mai putea oferi lumea cand El oricand poate creea 1000 de mii de astfel de lumi. Gloria Infinitatii coboara asupra celor mici si umili dupa ce ea a cazut de pe umerii celor mari. Tatal etern va vorbi prin voi infinitului creat, zeilor si ingerilor nemuritori care se cutremura la vibratia Lui sfanta? Ce sa va mai ofere voua aceasta lume mocirloasa poarta, deschisa spre infernuri pentru ca si demonii sa vada lumina cea necreata si mersul celor alesi...
Glorie voua frati nemuritori care v-ati daruit viata Lui si care nu mai puteti trai fara El,voi cei mangaiati de iubirea Lui, preaiubitii mei frati, ah cat de mult ati visat voi sa veniti aici si sa luptati cu greul materiei, cat de mult ati visat sa traiti aici pentru lumina, infruntand simturile, materia, lumea, infernul. Curaj, ridicati-va si inchinati-va Regelui Nemuritor!

18 comentarii:

  1. Trebuie sa va marturisesc ca aveti tot respectul si admiratia mea ...e admirabila aceasta postare...
    O noapte frumoasa si binecuvantata va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Se pare ca Iisus le-a atras cu fermitate atentia ca Dumnezeu este singurul care actioneaza, actiunile in creatie stand de o parte sau de alta a baricadei care este Vointa lui Dumnezeu, liberul arbitru al fiecaruia fiind factorul determinant in acest caz.
    Asa ca toata admiratia si iubirea i se cuvin Lui, dar este adevarat ca apropiindu-ne de El, vom asista la nebanuite minuni care se amplifica odata cu amplificarea iubirii noastre pentru El. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Elena, titlul blogului se pare ca sugereaza o invitatie la o plimbare spirituala la care nu ar trebui sa lipsim... Totusi am fost f uimit sa descopar ca acea poezie a fost scrisa inainte ca eu sa ma nasc in aceasta lume... Oricum mi-ar fi greu ca critic o poezie spirituala. Nu pot decat sa va admir si sa sugerez tuturor celor care au acest talent sa-si indrepte atentia spre sursa intregii vieti, singura care ar merita sa fie cantata in orice poezie sau macar in proportia cuvenita de orice poet.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lupta împotriva păcatului Îl onorează pe Dumnezeu!
    Foarte bine prezentat păcatul desfrânării!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iisus este izvorul infinitului. Cu cat ne apropiem mai mult de El cu atat lucruri fabuloase ne sunt dezvaluite. Acesta este marele secret si marea diferenta dintre El si ceilalti avatari sau amestrii spirituali: El este chiar intruparea lui Dumnezeu nu pentru o mana de oameni, nu pentru o lume ci pentru intreaga Creatie. Este ceva cu adevarat aproape de neinchipuit iar faptul ca noi suntem atat de aproape de El este iarasi de nedescris.
    El este cel mai inalt model , nu doar al umanitatii ci al intregii Creatii. Avem deci aceste doua modele, El insusi si celalalt feminin, Fecioara Maria. Pe ei trebuie sa ii urmam, ca ei trebuie sa traim. Nu trebuie sa ducem noi grija procreatiei si a inmultirii ci mai degraba pe aceia a modelarii si educatiei a ceea ce deja este creat. Cum au trait ei asa trebuie sa ne straduim sa traim si noi. Sa spunem noroiului noroi si luminii lumina, sa nu intram la balul nemuririi incaltati in cizmele nemerniciei ci sa ne purificam prin suferinta si umilinta...

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am uitat pe blogul dumneavoastra si am tras mai multe concluzii:
    1-amestecati ortodoxia cu protestantismul si invers -aveti link catre un radio ortodox si site-uri ortodoxe ,dar si spre site-uri protestante.
    In viata ori esti protestant ,ori ortodox.
    Credinta d-voastra e un amestec .
    2-Nu este nici ortodoxie ,dar nici protestantism pur pe blogul acesta ptr ca nici unii ,nici altii nu recunosc yoga si nici teoriile cu privire la planeta Nbiru sau anul 2012.
    Si pe buna dreptate ptr ca NU AU NICI UN FUNDAMENT BIBLIC.
    Atat ortodoxia cat si cultul protestant au la baza invataturii lor SFANTA SCRIPTURA ,CARE ESTE IN TOTALA CONTRADICTIE CU TEORIILE MENTIONATE MAI INAINTE.
    Yoga poate parea inofensiva ,insa nu este asa.Cititi scrierile Sf.Parinti care sunt impotriva ei , cititi marturia teologului Danion Vasile ,fost yoghin .
    Yoga are efecte asupra psihicului uman si indreapta omul spre mantuirreea prin propriile mijloace.
    Ori noi stim din Biblie ca numai HRISTOS ESTE USA PRIN CARE SE AJUNGE LA TATAL.EL ESTE CALEA ,ADEVARUL SI VIATA.

    Nicaieri in Biblie nu este mentionata planeta Nbiru.
    Iar in ceea ce priveste anul 2012 si Apocalipsa , Sfanta Scripura spune clar -ca acest moment nu este cunoscut decat de Tatal ,nici macar ingerii si nici Fiul Omului -Iisus ,nu-l cunoaste.
    Suntem noi mai presus de Iisus ?NU.
    Ma surprinde faptul ca toti cei care va citesc blogul nu au luat atitudine ,ci au tacut la aceste erezii si rataciri.
    Nu va vb de pe un ton de superioritate ,chiar daca poate pare asa.
    Dumnezeu sa va intoarca pe calea cea dreapta si sa va lumineze mintea si sufletul sa pricepeti ADEVARUL LUI (nu al meu si al nimanui altcuiva).

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Draga Daniela am sa incep cu sfarsitul comentariului tau deoarece exact acelasi lucru imi doresc si eu :" sa pricepeti ADEVARUL LUI" !
    Asadar, va spun ca pt Dumnezeu ritualul exterior si diversele culte si forme ale credintei nu au mare valoare. Dumnezeu cantareste omul in functie de iubirea care se afla in inima lui.
    Daca ii dusmaniti pe protestanti va asigur ca nu il veti vedea pe El pana ce nu veti reusi sa ii imbratisati.
    Mi se pare totusi sclipitor ceea ce ati spus despre yoga si mantuire. Adevarul este intr-adevar mult mai complex, iar cei care iubesc Adevarul sunt mai putin interesati de forma si culoarea lui cat mai ales de El in sine.
    Eu va spun ca din punct de vedere spiritual ceea ce spuneti dvs poate fi la fel de eretic si ratacit pentru ca nu are legatura nici cu Adevarul , nici cu Iubirea. Ceea ce incercati dvs sa aparati a fost inghitit deja de masinaria timpului, asa ca mai bine ganditi-va serios cat de aproape sunteti de Dumnezeu pentru ca la pieptul lui vor fi si ortodocsi si catolici si protestanti si cu siguranta fiinte din toate cultele crestine...
    Intr-adevar, titlul blogului este sa-i spunem mai exotic, dar ceea ce nu stiti dvs este faptul ca la intoarcerea Sa, El va zgudui din temelii credinta cu adevarat stramba a oamenilor asa cum a facut si in urma cu 2000 de ani. Asa ca mai bine iubire pentru Dumnezeu pe un blog mixt sa-i spunem decat ura in numele crucii.
    Ah si s-au facut atatea profetii, chiar de la Adam incoace, incat numai cei care nu vor sa vada "semnele timpului" nu le vor vedea.
    Ceea ce nu a reusit acest mic comentariu sa spuna, probabil o vor face postarile viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. NU ATI INTELES NIMIC.
    NU E VB DE URA.
    MULTI PROTESTANTI MI-AU FOST MULT MAI MULT ALATURI DECAT ORTODOCSII.
    RATACIREA DE PE ACEST BLOG RAMANE RATACIRE ,INSA.
    NICI PE D-VOASTRA SI NICI PE PROTESTANTI NU-I URASC ,BA CHIAR LE DORESC MANTUIREA.
    CA DE ALTFEL SI D-VOSTRA.
    DUMNEZEU SA VA ARATE ADEVARUL -AL LUI ,REPET.

    RăspundețiȘtergere
  9. Monica iti spun ca poate aceasta postare este una dintre cele mai reusite si care exprima in totalitate ADEVARUL LUI.
    Nu este strop de ratacire in ea si te asigur ca vei gasi cu greu asa ceva in tot blogul.
    La fel nu stiu cine n-a inteles, dar inima mea imi spune ca un fel de intelegere totusi o sa apara...
    Ceea ce este cu adevarat interesant este ca , desi nemarturisit, cu adevarat acest blog are la baza Adevarul Lui...
    Blogul tau este f frumos si spiritual si sunt sigur ca viitorul va aduce multa intelegere reciproca, pentru ca nu este nimic in inima ta pentru Iisus si care sa nu fie intru-totul sustinut de mine si daca o sa citesti cu putina iubire o sa vezi ca El este prezent printre randuri cum rar vei intalni in alta parte.
    Spune-mi nu este orice loc bun pentru ca El sa fie adorat? Ma bucur sincer ca numele Lui este laudat pe un blog ce are un titlu diferit. Iti spun ca acest blog a fost inceput din iubire, dintr-o nevoie imensa de a striga ca sfarsitul vine si odata cu asta El se intoarce.
    O sa vezi ca acei care au in comun iubirea pentru El, au totul; randurile care au fost scrise si care vor fi nu prejudiciaza cu nimic gloria si invatatura Lui, ba dimpotriva sunt doar o urmare a lor.
    Ceea ce poate parea erezie si ratacire la prima vedere , iti spun ca este un adevar uluitor si coplesitor care inca nu apartine acestei lumi dar care va straluci in viitor asupra ei...
    Vezi tu, fenomenul acesta care are loc in inimile noastre chiar acum este... El insusi...

    RăspundețiȘtergere
  10. Un mesaj Extraordinar, Ingerule... Asta da..nu ce spuneai mai ieri legat de sexualitate... Vad ca prin 2009 parca erai pe alta unda..

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, nu am nici un merit este doar o redare e Revelatiei sub influenta Duhului lui Dumnezeu.
    Deci, intr-adevar trebuia sa fim o rasa de ingeri, dar pe de alta parte exista oameni care se nasc si de la nivelul celui de a-l doilea centru de forta si foarte multi in Infinit care fac dragoste.
    Din moment ce am cazut trebuie sa stim cum se face dragoste sub binecuvantarea lui Dumnezeu asa cum atatia oameni din Creatie fac...
    Iata asadar ca se impaca ambele puncte de vedere.
    Iti multumesc pentru comentariul tau care a dat posibilitatea acestei lamuriri.
    Cine invata cum sa faca dragoste in Dumnezeu, nemaipierzand energie ci dimpotriva castigand, evident cu oferirirea inimilor inainte si cu primirea binecuvantarii, acela a atins un nivel superior. Chiar daca putem spune ca acela care nu face deloc este si mai superior...
    Eu iti spun ca sunt acela care are intotdeauna dreptate desi poate nu sunt intotdeauna inteles , ceea ce este firesc.
    Iata Domnul te-a folosit si pe tine pt lamurirea acestei probleme.

    RăspundețiȘtergere
  12. "evident cu oferirirea inimilor inainte si cu primirea binecuvantarii"
    Poti sa aprofunzezi asata putin? Cum stim ca primim binecuvantarea si cum se ofera inimile?

    RăspundețiȘtergere
  13. Da. Consacrarea este o tehnica spirituala fundamentala, una din primele pe care insusi Adam a trebuit sa o invete dupa evenimentele dramatice.
    Aceasta lipsa a consacrarii l-a dus la dezastru, si o data cu el pe noi toti.
    Asadar, fiind o tehnica fundamaentala trebuie exersata zilnic de cat mai multe ori.
    Tot exersand-o ii vei intelege functionarea.
    Primul lucru pe care Adam il facea dupa ce se spala era sa ii ofere ziua lui Dumnezeu si sa primeasca binecuvantarea Lui. Apoi mergea si ii binecuvanta si pe ceilalti.
    Fiind deci cea mai importanta dintre toate tehnicile trebuie insusita.
    Domnul te inspira si El avea aici inca multe de spus, iata...
    Odata ce ne oferim lui Dumnezeu El ne ia in primire...
    Sau daca ii oferim ceva, El binecuvanteaza acel ceva, cum ar fi alimentele sau masa.
    Aici se face diferenta dintre adevaratul slujitor si cel care abia incepe sa devina slujitor.
    Cel adevarat comunica cu Dumnezeu sau cu personajul din cer ales spre adorare.
    Celalalt fiind abia la inceput se ghideaza dupa altele decat comunicarea directa cu Dumnezeu.
    Dar este profetit ca va veni vremea cand Dumnezeu va fi din nou cu oamenii...

    RăspundețiȘtergere
  14. Poti sa o consideri si o mica rugaciune. Inchizi ochii si ii oferi lui Dumnezeu actiunea respectiva.
    Dar am inteles aici impreuna un lucru grozav de important. Ca nu sexualitatea in sine este un pacat ci orice actiune care nu este oferita lui Dumnezeu si care astfel nu este facuta in binecuvantarea Lui. Ba aici inca a fost facuta intr-un duh total nepotrivit.
    E minunat cand intelegem lucruri atat de importante.
    Consacrarea inainte de actul sexual este extrem de importanta deoarece determina chiar originea sufletului care se intrupeaza... Daca Dumnezeu este invocat El pune un suflet ales in pantecele femeiii...
    Nu e de mirare ca lumea este inca atat de oarba... :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce minunat.... El a pus in noi tot ce avem nevoie sa ii fim credinciosi. Ce minunat sa simt confirmarea ca El e cu mine in tot ce fac! ALELUYAH. Mare e Cel Preainalt. Multumesc mult Ingerule. Incep sa te plac si pe tine. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Te imbratisez cu drag. Vezi, El s-a folosit de amandoi si a facut Lumina! :)
    Omul se aseamana f mult cu floarea soarelui.
    Dumnezeu este Soarele nostru...:)

    RăspundețiȘtergere