30 noiembrie 2009

STEVEN M. GREER - Omul care stie totul despre extraterestrii

                  Aceste randuri apar la trecerea dintre ziua apostolului national am putea spune si ziua nationala. Cu siguranta nu este intamplator. Trebuie observat ca sosirea apostolului Andrei a precedat ingrozitoare si incrancenate lupte. Personal nu cred ca apostolul a fost primit asa cum se cuvine, mai ales ca se spune ca si-a petrecut in jur de doua zeci de ani in zona. Daca ar fi fost bine primit si liderii dacilor ar fi imbratisat vestea cea noua, urmele lui Andrei ar trebui gasite in centrul tarii, la Sarmisegetuza si nu la marginea ei. Tocmai de aceea a urmat judecata divina si nimicirea si imprastierea celor atat de dragi noua… Ei bine Romania si intreaga planeta se afla intre-o situatie cat se poate de asemenatoare. Cuvantul Lui Dumnezeu este raspandit, Intoarcerea Lui este vestita, El in pace si liniste coboara in sufletele alesilor , cu fiecare zi luandu-le in tot mai intensa stapanire… Si apoi urmeaza … Judecata, nimicirea…

                   Iata astazi am fericirea si privilegiul sa vorbesc in continuare despre o fiinta asemenea unui Apostol si nu glumesc si nici nu exagerez Mister Greer este ceea ce imi place sa numesc un apostol al Intoarcerii, el nefiind cu nimic mai prejos decat cei doisprezece mari Apostoli in timpul vietii lor, el insusi un autentic profet si o fiinta care desfasoara o mare misiune spirituala.

                  Nu, nu exagerez deloc. Daca deja ati citit cartea despre care vorbeam mai devreme, iata din nou linkul, cartea numita Hidden Truth: Forbidden Knowledge a lui Steven M Greer este traduse in romana si apare la doua edituri . Asadar cartea ce apare in link este identica cu "Adevarul dezvaluit despre extraterestrii benefici". Daca ati citit deja , ati aflat ca aceasta minunata fiinta este una dintre cele mai spirituale fiinte in viata de pe planeta, un veritabil maestru spiritual, care daca nu este un inger intrupat cu siguranta va fi in lumea de dincolo unul dintre cei mai mari. Iata asa isi transfigureaza Domnul cel Mare si Intrupat alesii, asa ii priveste , asa ii primeste.

                 Sunt fiinte care s-au gandit in viata lor poate numai de cateva ori la Iisus Hristos, nefiind totusi cu nimic impotriva Lui si care au luptat pentru eliberarea , pentru binele celorlalti si care au murit pentru ceilalti; ei bine aceste fiinte se vor mantui si vor ajunge alaturi de cei mai inalti ingeri si apostoli. Oricine isi sacrifica viata pentru ceilalti se va mantui…

             Dar aici avem cu mult mai mult decat atat. Se disting patru  mari domenii in care mister sau master Greer se remarca, opera sa - cele 4 carti importante dar si alte brosuri care apar pe site-ul sau - poate fi de asemenea clasificata in acelasi mod :

1. cel spiritual; aproape ca nu exista carti care sa descrie atat de amanuntit stari de constiinta cosmica si care sa explice si sa aduca informatii atat de necesare despre lumile subtile si fiintele corespunzatoare acestora. Astfel fiintele angelice sau celeste apartin planului cauzal, cel mai inalt, acolo unde insasi Iisus Hristos are lacasul Sau divin,Ierusalimul Ceresc, o lume divina, un fel de punct de comanda celest al intregii creatii. Acolo impreuna cu El si in imediata apropiere sunt cei mantuiti si cei care si-au daruit in totalitate viata Lui, cei care fac in proportie de 100% vointa lui Dumnezeu. Dupa cum ni s-a revelat prin Jacob Lorber exista trei planuri in Imparatie…

2. cel legat de informatii in legatura cu fiintele extraterestre. Nu numai ca a experimentat contactul direct si spiritual de multe ori,initiindu-i si pe altii in aceasta cunoastere si experienta, dar ni se si explica foarte clar, ca pe langa fiintele celeste, angelice ale universului cauzal, urmeaza in aceasta ierarhie fiintele planului astral si apoi fiinte ale universului fizic, asa zisii extraterestrii, fiinte ce apartin ca si noi universului fizic dar sunt superiori cu mii de ani de civilizatie spirituala. Astfel intelegem ca extraterestrii desi nu sunt ingeri sau alte fiinte superioare spirituale sunt totusi fiinte foarte evoluate inclusiv spiritual si care sunt chemati de vointa divina sa supravegheze trecerea Pamantului in noua era spirituala. A se vedea aici ca acestia au oprit mai multe rachete nucleare f puternice , au aplanat efecte grave ale exploziei de la Cernobal si alte multe actiuni pozitive ii au pe acesti aliens in spatele lor, fapt ce a facut ca ei sa devina inamicul public numarul unul in ochii caracatitei uriase care incearca sa inhate definitiv in ghearele ei aceasta planeta: ceea ce numesc Fiara.

3. razboiul, lupta cu Fiara. Aproape ca nu exista carte care sa dezvaluie mai efficient si mai la obiect , Oculta, Falsele Elite, spuneti-I cum vreti , eu ii spun Fiara. Nu cunosc pe altcineva care sa fii dus o lupta atat de mare si indelungata cu aceasta. Fapt care mi-a adus aminte de cei doi martori anuntati de Apocalipsa. Priviti-l cu atentie pe mister Greer, cititi-l si ascultati-l. Actiunile si cuvintele celor doi nu or sa difere prea mult de ce spune acesta sau chiar de ce am incercat sa spun aici in ultimul an. Desi ma gandeam sa dedic o postare speciala acestui subiect, pot sa spun deja aici ca aceste doua fiinte cu adevarat uluitoare nu vor intarzia sa apara. Ba chiar indraznesc sa spun ca eu insumi cunosc o duzina de fiinte cu totul exceptionale, mister Greer fiind una dintre acestea, duzina din care Domnul va ridica cei doi martori…

4. Profetiile - vezi si textul in rosu de mai jos ce apartine volumului II al Adevarului dezvaluit despre extraterestrii benefici. De mentionat totusi ca nu acesta este titlul original ci doar al traducerii in limba romana.

               Dupa cum se poate vedea si mai jos, mister Steven M. Greer lupta pe multiple planuri pentru binele spiritual al planetei, dedicandu-si in intregime existenta celorlalti...  

               1. THE DISCLOSURE PROJECT

               1. THE ORION PROJECT  un filmulet aici unde puteti sa faceti cunostinta cu mister Greer  

               2. CSETI - Center for teh Study of Extraterrestrial Inteligence

              

                 Iata asadar cat de unice sunt aceste momente, cu adevarat apocaliptice, adica in care ni se dezvaluie lucruri cu totul uluitoare si inalt spirituale. Trebuie sa ne ridicam cu totii la aceasta lupta. Pentru asta suntem aici. In viitor se vor naste intr-adevar fiinte care vor avea trezita inca de la nastere aceasta stare de constiinta cosmica( si ea de diferite tipuri si profunzimi), aceasta legatura cu Dumnezeu, dar noi am venit acum , cand este cel mai greu, acum si ne vom aminti in eternitate aceste vremuri, aceasta lume, fiintele pe care le-am intalnit si bucuria noastra pentru cele mai mici semne spirituale.

               Este timpul fiintelor care sunt una cu Dumnezeu, este timpul fiintelor care nu vorbesc din carti si din amintiri ci insasi Dumnezeu vorbeste prin ele. Cu adevarat se spune ca numai un inger recunoaste alt inger . Asa se si explica de ce intreaga omenire aproape se va intoarce impotriva celor doi si se va bucura de moartea acestora. Desigur ca sunt si multe lucruri simbolice acolo, dar acestia vor chinui printre altele chiar orgoliul atat al celor lipsiti de spiritualitate cat si al celor care pretind ca il reprezinta pe Dumnezeu dar de fapt sunt departe de El.

               Ceea ce ma bucura cel mai tare este faptul ca prin acestia doi vorbeste chiar Cel Viu. Religia lor este Adevarul si Dumnezeu cel viu. Pentru ca in Imparatia lui Dumnezeu nu exista templu(biserica), Dumnezeu cel viu fiind singurul templu.

             "Şi templu n-am văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotţiitorul, şi Mielul este templul ei. " Ap 21-22

              Iata ca m-am luat cu vorba. Vi-l recomand din inima pe master Greer, scoateti-i poza la imprimanta si tineti-o aproape, este bine sa fiti in legatura spirituala si telepatica cu astfel de fiinte. Iata cum arata un model uman si spiritual, iata ingerul lui Dumnezeu, viu si in actiune. Iata o fiinta deja mantuita, o floare eterna din imediata apropiere a Gradinarului cel Mare si Intrupat. Binecuvantat sa fie in eternitate angel Greer! Binecuvantati-l si voi si rugati-va sa fie protejat si sustinut in continuare. Daca vi se pare ca l-am transfigurat prea tare considerati cele spuse ca apartinand viitorul sau spiritual. 

           Iata aici un minunat film document cu marturii ale unor americani foarte simpatici care au avut functii importante in administratia americana- inclusiv angajati NASA, despre intalniri cu UFO. Toti acestia si-au riscat propria viata dar si a celor dragi aducand aceste marturii. O minunata fiinta care parca tocmai a coborat din uluitorul film Razboiul Stelelor acest mister Greer… :)

                 Cartea despre care am vorbit include si capitole aproape in totalitate profetice:

               "Situatia actuala se va transforma, pentru ca este necesar. Dar nu va fi usor. Usor a fost cu o suta, o suta cincizeci de ani in urma. Dar am ratat acea ocazie. Prin perversitatea si revolta noastra impotriva ordinii divine, prin refuzul de a face ceea ce este drept, am ajuns acum, in acest mileniu, fara sa fi atins inca pacea, fara sa fi transformat sabiile in pluguri.

                  Prin urmare, tranzitia se va dovedi fie dificila, fie catastrofica. Va spun aceasta cu toata sinceritatea. Nu imi fac iluzii si nimeni nu ar trebui sa-si faca.

                  Si totusi, niciun effort in acest sens nu este inutil, desi uneori ne mai putem pierde speranta si, rareori, este posibil chiar sa ne lasam pentru scurta vreme prada disperarii si neputintei. In realitate , totul este inca posibil si intreaga miza este in joc.

                  Desi este important sa nu ignoram riscurile epocii prezente, este essential sa ne fixam clar privirea inspre orizontul indepartat – inevitabila instaurare pe Pamant a unei civilizatii spirituale. Este sarcina noastra sa o cream. Trebuie sa mergem tot inainte, sa facem ceea ce este drept si sa spunem adevarul. Chiar daca unor oameni nu le place adevarul pe care il aud, el trebuie totusi sa fie rostit.

                   Intr-unul din visele mele lucide din adolescenta, pluteam in aer, ca si cum m-as fi aflat intr-un OZN. M-am trezit intr-o parte a lumii unde nu mai fusesem niciodata si am vazut cladirile si centrul orasului Los Angeles. Cladirile pe care le-am vazut in visul meu nu existau inca atunci, dar exista acum. Centrul Bonaventure era cel mai mare – nu exista acolo atunci, dar este acum

                 Parea sa fie zi, iar pe Pamant aveau loc transformari enorme. Deodata, un val tsunami s-a ridicat dinspre Pacific.

               Daca va puteti imagina centrul Bonaventure avand un metru in inaltime, atunci acest val avea doi, trei metri – deci era de doua, trei ori mai mare decat cea mai inalta cladire din L.A.

              Acest tsunami a ras de pe fata Pamantului orasul L.A. Si totusi, in timp ce se petrecea asta, eu eram straniu de calm. Nu-mi era deloc teama. Era ca si cum as fi privit un film despre niste evenimente care s-ar putea petrece daca nu ne transformam directia de evolutie.

                Am avut acest vis premonitoriu prin 1970; nu se vorbea prea mult atunci despre incalzirea globala si despre faptul ca mediul ar putea fi distrus complet.

                In acel vis am vazut cum au loc modificari geofizice si de mediu enorme. Acestea au condos la un eveniment brusc si catastrofal.

                Apoi, in timp ce visam mai departe, m-am uitat in jur si, cat vedeai cu ochii, cerul era plin de mii de vehicule extraterestre. Pareau ca se straduiesc sa ne ajute.

                   Am ajuns acum la o perioada in care riscul unei catastrofe bruste de mediu a crescut. Exista in cadrul programelor secrete sisteme de arme “scalare” care pot declansa cutremure severe si schimbari climatice de acest gen. Nu este nicio indoiala ca aceste proiecte ascund in mod deliberat, cu intentie criminala, tehnologii nepoluante care ar putea impiedica topirea calotelor polare si alte modificari catastrofice ale mediului.

                 Prin urmare, fie printr-o tehnologie secreta extraordinara, dar distrugatoare, fie ca urmare a erorilor noastre sociale si industriale, am ajuns la momentul in care pana si stiinta oficiala si Pentragonul avertizeaza cu privire la pericolul unei schimbari climatice si de mediu bruste.

                 Nu spun aceste lucruri pentru a cauza panica – de aceea pana acum nu am vorbit niciodata in mod public despre aceste lucruri. Dar am ajuns la punctual in care trebuie sa stim ca acesta este un viitor posibil care, daca noi nu vom face nimic pentru indreptarea situatiei, va deveni tot mai probabil.

                  Ulterior, am avut un vis repetat in care am vazut o harta globala cu portiuni marcate in diverse culori, albastru, galben, portocaliu si rosu. Zonele albastre erau regiuni care suferisera un impact geofizic catastrophic mai redus, cele cu galben unul mai ridicat, cele cu portocaliu unul destul de mare, iar cele cu rosu unul catastrophic. Regiunile cu rosu erau cele care prezentau distrugeri massive sau pierderea unor portiuni intregi de teren.

                    Intregul continent Australian era rosu, ca si multe zone din Asia. Zona cea mai albastra era in vestul indepartat si in regiunile de ses ale Statelor Unite, pana in Canada. Cel mai mult portocaliu si rosu era in toate zonele de coasta si mai ales in “inelul de foc “ al Pacificului.

               In unele portiuni ale Europei si mai ales in aprtea superioara a Pirineilor si in portiunea Alpilor, am vazut explodand toate tevile de gaze si odata cu ele am vazut sarind in aer si satele din zona, inacelasi timp cu modificarile Pamantului, iar in sol apareau falii. Intinderi mari de pamant disparusera sub ape, iar altele apareau sau ieseau din ocean. Aceasta nu se petrecea in mii de ani, ci aproape peste noapte.”

PS Intr-adevar deja am introdus termeni si expresii neexplicate in ultimele postari; dar evenimentul este foarte mare si important si trebuie intampinat cum se cuvine. Voi explica pe parcurs spiritualitatea celorlalte religii, motivul pentru care Dumnezeu le sustine care este foarte simplu si anume pentru ca sunt asemenea unor copaci care produc fructe placute cerului sau asemenea unor scoli care au un rol important in educatia spirituala a umanitatii Dar Domnul mi-a trimis ajutoare importante, si sunt fericit ca aceia care cartesc si par sa nu inteleaga ce spun vor ajunge pe maini bune... 

    Sustine si tu aceasta campanie de dezvaluiri cu totul extraordinare:        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu