16 ianuarie 2010

2012 si Sfarsitul lumii profetit de Iisus Hristos - Matei cap 24

Deoarece am vazut ca inca sunt unii care repeta Doamne, Doamne sau Doamne Iisuse, dar pentru nimic in lume nu l-ar recunoaste pe Iisus in persoane diferite de ei insisi, as vrea sa subliniez inca odata importanta marelui avertisment 2012 chiar din perspectiva lui Iisus Hristos.

Va intreb cata stiinta si inteligenta va trebuie ca sa puteti observa ca 2012 este cel mai mare avertisment din istoria umanitatii. Ca nu exista comparatie in aceste sens decat cu avertismentul Potopului? Cititi Casa Domnului de Jacob Lorber ca sa puteti afla cum s-a declansat potopul… Oamenii l-au declansat… La fel va fi si de aceasta data.

Oare cata intelepciune si spirit de atentie si putere de procesare va trebuie ca sa observati ca in capitolul cel mai mare din Evanghelii dedicat sfarsitului lumii(Matei 24) Iisus Hristos explica mai mult decat limpede chiar inainte de a spune despre “ziua si ceas” ca evenimentul nu apare brusc si din senin ci poate fi prevazut destul de usor:

32. Învăţaţi de la smochin pilda:Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape. 33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi. 34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea. Ultimul verset arata ca odata cu intoarcerea lui Hristos , un “neam” nou se va naste, iar celelalte vorbesc despre semne indubitabile pentru absolut toata lumea, nu numai pentru oameni de stiinta, filozofi, sfinti sau fiinte cu puteri paranormale. Am sa postez la sfarsit intreg capitolul 24 pentru a putea fi recitit de toata lumea.

Tocmai am citit un comentariu al doamnei Elena Marin Alexe in care domnia sa spune ca cei care vorbesc despre sfarsitul lumii ar incerca sa abata atentia lumii de la Hristos spre un sfarsit cataclsmic etc… Ah cat de inspirat am fost cand am folosit cuvantul ignorant la adresa dumneavoastra doamna intr-o mica confruntare anterioara. Faceti parte dintre aceia care citesc dar nu inteleg sau inteleg ce vor ei. Cat de pretioase sunt cuvintele lui Hristos despre sfarsitul lumii... ei bine Hristos vorbeste despre un sfarsit cataclismic , va rog sa cititi si sa reciti cu atentie cuvintele Lui :

6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul. 7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri. 8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.

Iata INCEPUTUL DURERILOR spune Iisus, iar inainte de asta “cutremure pe alocuri” , adica aceste cutremure pe alocuri + foamete si ciuma sunt doar “inceputul durerilor”. Apoi Hristos spune ca trebuie sa “rabdam” multe… Mai apoi

20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.

Si imediat, in versetul urmator, un mesaj deosebit de important :

21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.

Iar in urmatorul verset: 22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.

Iata," stramtoare mare" si “n-ar mai scapa nici un trup”… Ah dar nu este nimic “cataclismic” in asta, nu-i asa? Probabil ca Hristos se refera la o dematerializare in masa in timpul unei meditatii linistite la ceas de seara…

Si spuneti doamna Elena ca sunt unii care vor sa abata atentia de la Hrisots? Cu adevarat sunteti prea ocupata cu impartirea premiilor ca sa reciti Evanghelia nu-I asa?

Se mai spune apoi ca va fi exact ca in zilele lui Noe. Sa fi fost Poptopul un “cataclism” sau doar asa o briza usoara cu stropi racoritori…?

Comentariul criticat de mine apare la aceasta postare a lui Kis, care ar trebui felicitat pentru acea postare. Se pare ca inima lui se deschide fata de nou si fata de aproape si o atitudine mai echilibrata si mai spirituala il locuieste. Draga Kis, sper ca macar cu acupunctura ai ajuns la reconciliere daca cu celelate metode ale medicinei alternative nu te impaci prea bine. Ar trebui sa scoti aceasta postare sau sa o modifici pentru ca e un fel de piatra de moara pentru tine si nimeni din ceruri si nici macar de pe Pamant nu iti va mai darui vreun premiu al prieteniei pana nu vei scapa de ea. Doamna mea , stimabila in rest, repeta acelsasi sablon cu ceasul si ziua desi I-am explicat foarte clar in postari anterioare acelasi lucru. Cu adevarat doamna Elena Marin Alexe nu se poate sa conduceti o rugaciune colectiva inainte de sfarsitul “cataclismic “ al lumii profetit chiar de Iisus Hristos… Desi Domnul avea de gand sa va incredinteze aceasta mica misiune, cel putin pentru a initia si raspandi mesajul acestei rugaciuni… Acum intelegeti de ce numai 144 de mii sunt alesi din atatea miliarde? Pentru ca sunt oamenii care pretind ca il reprezinta pe Hristos dar dupa o viata intreaga nu au reusit sa poarte nici un dialog direct cu acesta. Pentru ca pretind ca au studiat teologia dar citesc Biblia printre randuri si inteleg ce vor ei. De restul ce sa mai zic… Daca va spun orbi si ignoranti, din punct de vedere spiritual aceastea ar fi niste complimente. Pentru ca nu puteti intelege ca daca Hristos nu s-ar intoarce acum , daca sfarsitul acestei lumi nu ar veni acum, nenorociri de neimaginat s-ar abate. Comunismul, fascismul si inchizitia la un loc ar fi o palida umbra fata de lumea viitorului…

Ah, voi sunteti noii evrei , noii farisei si inchizitori, va spun ca cei doi martori si multe alte semne vor trece pe langa voi si voi veti lupta impotriva lor. Cum puteti sa va imaginati spre exemplu ca cei doi martori nu vor vorbi despre extraterestrii? Va spun ca mii de nave extraterestre se afla in jurul Terrei supraveghind toate locurile unde se afla arme nucleare sau alte locuri periculoase in caz de dezastre, centrale nucleare etc…

Nu mai vorbesc aici despre "cataclismele" profetite de Apocalipsa... Dar sunt unii care ar dori ca existenta lor calduta sa continue... Ce bine este nu-i asa cand ne rugam lui Dumnezeu dar ne vedem in continuare de viata si dorintele noastre... Ce bine ca Dumnezeu nu ne streseaza cu vointa si cu dorintele Lui, nu-i asa? Ah dar este si un dezavantaj aici, daca il lasati pe Dumnezeu sa vorbeasca singur prea mult.... va face si El acelsi lucru fata de voi...

Multumiti-I lui Dumnezeu pentru fiecare semn pe care il face indiferent daca este o judecata sau o binecuvantare.

Haideti sa dedicam rugaciunile si meditatiile noastre in urmatoarele patru zile nenorocitilor din Haiti, atat celor care au parasit aceasta lume cat si celor care au ramas. Va asigur ca daca ingerii lui Dumnezeu intervin in cateva minute se vor face lucruri mai mari decat daca toti oamenii la un loc ar lucra pentru ei timp de un an.

PS: Iata ca am voie de la Tatal meu ceresc sa-i mustru pe toti care pretind ca actioneaza, vorbesc sau scriu in numele Lui. Mustrarile mele sunt blande si ii invit pe toti cei criticati sau mustrati sa participe la rugaciunea-meditatie colectiva care va incepe in curand.Intoarcerea lui Hristos este un punct central in mesajul evanghelic si in destinul intregii umanitati, cu toate acestea aproape nimeni nu-i acorda atentie de teama de a nu parea ridicol in fata celorlalti. O , iata daca apostolii nu au fost ridicoli in urma cu 2000 de ani desi il asteptau sa vina chiar atunci, cu atat mai putin voi, acum. Nu-i asteptati pe martori ca sa ii criticati alaturi de lume ci deveniti voi insiva martorii Lui chiar acum.

Evanghelia dupa MATEI

Capitolul 24

1. Şi ieşind Iisus din templu, S-a dus şi s-au apropiat de el ucenicii Lui, ca să-I arate clădirile templului.

2. Iar El, răspunzând, le-a zis: Vedeţi toate acestea? Adevărat grăiesc vouă: Nu va rămâne aici piatră pe piatră, care să nu se risipească.

3. Şi şezând El pe Muntele Măslinilor, au venit la El ucenicii, de o parte, zicând: Spune nouă când vor fi acestea şi care este semnul venirii Tale şi al sfârşitului veacului?

4. Răspunzând, Iisus le-a zis: Vedeţi să nu vă amăgească cineva.

5. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând: Eu sunt Hristos, şi pe mulţi îi vor amăgi.

6. Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie; luaţi seama să nu vă speriaţi, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârşitul.

7. Căci se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie şi va fi foamete şi ciumă şi cutremure pe alocuri.

8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor.

9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire şi vă vor ucide şi veţi fi urâţi de toate neamurile pentru numele Meu.

10. Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii.

11. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi.

12. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci.

13. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui.

14. Şi se va propovădui această Evanghelie a împărăţiei în toată lumea spre mărturie la toate neamurile; şi atunci va veni sfârşitul.

15. Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt - cine citeşte să înţeleagă -

16. Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.

17. Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.

18. Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.

19. Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!

20. Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta.

21. Căci va fi atunci strâmtorare mare, cum n-a fost de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.

22. Şi de nu s-ar fi scurtat acele zile, n-ar mai scăpa nici un trup, dar pentru cei aleşi se vor scurta acele zile.

23. Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.

24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.

25. Iată, v-am spus de mai înainte.

26. Deci, de vă vor zice vouă: Iată este în pustie, să nu ieşiţi; iată este în cămări, să nu credeţi.

27. Căci precum fulgerul iese de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi venirea Fiului Omului.

28. Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii.

29. Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.

30. Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.

31. Şi va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiţă, şi vor aduna pe cei aleşi ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini.

32. Învăţaţi de la smochin pilda: Când mlădiţa lui se face fragedă şi odrăsleşte frunze, cunoaşteţi că vara e aproape.

33. Asemenea şi voi, când veţi vedea toate acestea, să ştiţi că este aproape, la uşi.

34. Adevărat grăiesc vouă că nu va trece neamul acesta, până ce nu vor fi toate acestea.

35. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

36. Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.

37. Şi precum a fost în zilele lui Noe, aşa va fi venirea Fiului Omului.

38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie,

39. Şi n-au ştiut până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, la fel va fi şi venirea Fiului Omului. 40. Atunci, din doi care vor fi în ţarină, unul se va lua şi altul se va lăsa.

41. Din două care vor măcina la moară, una se va lua şi alta se va lăsa.

42. Privegheaţi deci, că nu ştiţi în care zi vine Domnul vostru.

43. Aceea cunoaşteţi, că de-ar şti stăpânul casei la ce strajă din noapte vine furul, ar priveghea şi n-ar lăsa să i se spargă casa.

44. De aceea şi voi fiţi gata, că în ceasul în care nu gândiţi Fiul Omului va veni.

45. Cine, oare, este sluga credincioasă şi înţeleaptă pe care a pus-o stăpânul peste slugile sale, ca să le dea hrană la timp?

46. Fericită este sluga aceea, pe care venind stăpânul său, o va afla făcând aşa.

47. Adevărat zic vouă că peste toate avuţiile sale o va pune.

48. Iar dacă acea slugă, rea fiind, va zice în inima sa: Stăpânul meu întârzie,

49. Şi va începe să bată pe cei ce slujesc împreună cu el, să mănânce şi să bea cu beţivii,

50. Veni-va stăpânul slugii aceleia în ziua când nu se aşteaptă şi în ceasul pe care nu-l cunoaşte,

51. Şi o va tăia din dregătorie şi partea ei o va pune cu făţarnicii. Acolo va fi plângerea şi scrâşnirea dinţilor.

10 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. daca unii refuza sa vada adevarul tau, lasa i in voia lor si nu mai fi atit de ofuscat din cauza ca altii nu iti impartasesc conceptiile. in loc sa zici 'va asigur ca' ar fi mult mai logic si sanatos sa zici 'sunt de parere ca' sau 'eu cred (cu tarie) ca'. devine chiar enervant faptul ca numesti orice om care nu e de acord cu tine 'orb' si 'ignorant'. te ai gandit vreodata ca s-ar putea sa n-ai dreptate? ce te-ai face in cazul asta?

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga... nakudo. Pana acum am crezut ca esti barbat. Am intrat pe blogul tau chiar acum pentru prima oara. Inainte de a raspunde comentariului tau as vrea sa vorbesc despre tine intai. Deci, esti fata? Am vazut ca promovezi foarte mult nudul feminin... Am gasit printre altele pe blogul tau urmatoarele texte, comentate de altfel de doamna Elena:
    "Avem prieteni gay si nonconformisti ...care nu-s vand sufletul pe zece talanti.Care iubesc si creeaza noi destinatii neinchise in sticle aruncate pe mare.
    Dar el mi-a oferit ce nu mi-a oferit nici un om pana acum..si mi-a zis:,,iubito,cineva te are in suflet si zboara noapte de noapte in paradisul divin si cel ipotetic demonic"
    "Ne iubim si ne eliberam cu fiecare secunda.
    Nu ne conducem dupa false valori si idei...
    Existam ...
    Ne exprimam dragostea si lupta..
    Si trupurile care vor ating carne pe carne...sange pe sange...sani si framantari erotice...idei si dezamagiri ...sa atinga orgasmul divin.
    Ne iubim...
    Ne iubim....
    Asa cum stim si simtim...
    Dincolo de dogme si prejudecati."
    "Multumesc celor de la asociatia gaylor care au ajutat din putinul lor copiii pentru rechizite.Intre timp lumea morala sa doarma linistita si copiii ,multi nu doar cei de la scoala mea nu vor avea serbare de Craciun...pentru exista prea multi crestini...cu ghilimele."
    Sa inteleg ca esti femeie si faci parte din asociatia gay?
    Raspunsul ma va ajuta in atitudinea fata de tine... Pacatul sexualitatii intre femei este intr-adevar mai mic si mai usor de indreptat decat cel al homosexualitatii masculine... Dar evident ca sunt putine sanse sa dai un raspuns afirmativ si tocmai aici... Desi aici ar fi poate un loc cat se poate de potrivit , pentru ca oriunde este Iisus exista si o mare posibilitate de vindecare si indreptare.
    De remarcat ca au fost cateva persoane foarte incantate de "orgasmul divin"... Printre care si amicul fost luptator impotriva lui Hristos, Lisandru. Apropo de asta, daca Lisandru s-a vindecat, cel putin nu mai lupta impotriva lui Dumnezeu, daca crezi ca am avea mai multe de povestit in privat poti sa intri in lista mea de mess. Te astept cu drag, exclusiv in numele lui Iisus si al puterii sale miraculoase...
    Foarte frumos ca ii iei apararea doamnei Elena voi raspunde mai jos...

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga nakudo, d-na Elena imi este foarte draga, dar domnia sa nu mai este la varsta la care numai trairea conteaza iar "intelegerea logica" nu ar avea importanta.
    O persoana care afiseaza ca Iisus este domnul blogului dar care afirma ca oamenii celorlalte religii sunt pagani, iar religiile lor spun minciuni, care repinge invitatii repetate la rugaciune crezand ca Domnul se multumeste cu acele cuvinte spuse in singuratate si nu cu imbratisarea sincera data aproapelui, nu cred ca este un reprezentant atat de indreptatit al lui Iisus pe cat si-ar dori.
    Este adevarat ca tu ai sesizat compasiunea si iubirea ei pentru tine, am spus si eu ca are iubire si ca se va mantui. Dar mantuirea individuala nu este totul. Sau mai bine zis intotdeauna exista ceva mai mult spre care trebuie sa tindem. Am incercat in numele lui Iisus sa-i arat care este pasul urmator ce trebuie sa-l faca... Il va face mai devreme sau mai tarziu, in lumea asta sau cealalta... Asa cum voi toti va trebui sa-l faceti...
    Te-au ajutat cu ceva iubirea si compasiunea dansei? Am inteles ca te bucuri de toleranta, dar calea christica are si ea multe trepte si teste...Crezi ca esti mai aproape aproape de mantuire? Ai inceput sa te rogi zilnic? Te-a invatat cum sa te rogi?
    Te rog sa-mi spui daca mai vezi pe cineva in preajma care ar putea sa o mustre pe doamna Elena in numele lui Iisus. Oare nu este suficient argumentata aceasta mustrare?
    Cand Domnul pune ingerii sa trambite sfarsitul, iar un om care "se inscrie in calea cristica" imi spune, vorba lui Doinas, ca "e apa jucând sub copaci" sau "iarba foşnind sub copaci" sau chiar " luna lucind prin copaci" crede-ma ca e de datoria mea sa-i atrag atentia cum stiu eu mai bine...
    Datorie pe care sper ca mi-am facut-o fata de voi toti...
    Daca critic sau mustru pe cineva nu o fac cu de la mine putere si nici in numele meu.
    Treziti-va toti ca suntem niste gunoaie cu totii in ochii si in fata lui Dumnezeu si numai comuniunea directa si Voia Lui ne pot salva de la dezastru...
    Nu trebuie sa alergi dupa oglinzile care iti arata ce vrei tu sa vezi si te mangaie pe crestet cand totul se darama in jurul tau. Mai bine una care sa te socheze un pic si sa te trezeasca din moarte acum in ultimul ceas...
    Multi spera ca vor intra in Imparatia lui Dumnezeu cu mizeriile, pacatele, prostia si ignoranta lor... Oh nu e deloc asa, crede-ma ca eu sunt cel mai bland si mai bun mesager al Imparatiei pe care l-ati intalnit voi. Cine nu intra cu mine nu va intra cu nimeni altcineva, iar cine ma dusmaneste pe mine se dusmaneste pe sine insusi pentru ca eu sunt pe treapta cea mai de jos a Imparatiei si dincolo de aceasta treapta este numai moarte.
    Cine nu intelege si nu accepta ce spun eu nu va primi nici un alt mesaj diferit ci cel mult acelasi mesaj repetat in lumea de dincolo.
    Iar daca ar fi adevarat ce spun, si as fi cu un pas inaintea voastra, n-am intins eu mainile catre toti si v-am spus adevarul incercand sa va ajut sa faceti si voi acest pas?
    Eu va spun ca oricine nu are o legatura directa cu Dumnezeu, comuniune constienta cu El este amenintat de moarte dubla. Fericiti cei care vor avea parte numai de prima moarte dar de a doua vor scapa...
    Iar daca il slujiti pe Dumnezeu trebuie sa aveti curajul sa spuneti adevarul in intregime tuturor. Daca va temeti de gura lumii si tineti partea cuiva nu sunteti slujitori buni si puneti in pericol mantuirea celor pe care ii protejati.
    Iar daca voua Hristos va spune altceva sau ati gasit ceva neadevarat in cuvintele mele "Veniti sa ne judecam, zice Domnul"... " De veţi vrea şi de Mă veţi asculta, bunătăţile pământului veţi mânca. Iar de nu veţi vrea şi nu Mă veţi asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăieşte." Isaia 1, 16-20

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga anonimule, deja lumea a intrat intr-o perioada in care daca nu detii punctul de vedere de divin nu are absolut nici o importanta ce spui. Cine nu va putea sa vorbeasca in numele Lui va fi mai bine sa taca...
    Te asigur ca lucrurile se vor precipita in curand si o sa vezi atunci ofuscare si mai ales in lumea de dincolo cand vor striga cu sutele de milioane si se vor vaita ...
    Iata spun aici tuturor si cu litere mari ca un avertisment foarte important : AVETI MARE GRIJA DACA SUNTETI CUMVA IN CONTRADICTIE CU CEEA CE SPUN !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. :) Doamna Elena, este posibil sa fiu oarecum redus in aceasta lume. Marturisesc ca daca n-ati fi specificat ca blogul lui nakudo este blogul unde inteligenta sclipeste iar parabola e la ea acasa, nu m-as fi prins. Este adevarat nu prea stiu sa citesc printre randuri. Probabil ca asta se deprinde odata cu exersarea citirii Bibliei printre randuri.
    Recunosc nici la metafore nu ma prea pricep si recunosc nici prin gand nu mi-a trecut ca sunt atat de multe acolo. Va rog sa ma corectati daca gresesc, mai fac o incercare...
    "Orgasmul divin" ar putea fi o metafora pentru fericirea intrarii in Imparatia lui Dumnezeu, nu-i asa? De asemenea pozele cu femei goale ar putea fi o subtila metafora pentru ... miresele lui Hristos...? Si in fine asociatia gay banuiesc ca poate fi o metafora care simbolizeaza iubirea pentru aproape...
    Dumnezeule, promit sa fiu mai atent la metafore de azi inainte...
    Ah, in rest ce sa zic, Lisandru in sufletul lui a ramas acelasi antichrist care mai nou incearca sa-si spele imaginea meditand asupra cerului si iubirii pe blogurile crestine...
    Aveti mare dreptate in legatura cu arsurile, cu adevarat unii dintre ei sunt chiar in flacari, aveti grija sa nu va aprindeti si dumneavoastra...
    Iata ca am incetat si nu va mai chem la rugaciune, este vina mea ca m-am gandit ca ati putea deveni pentru cei din jur mai mult decat sunteti, dar se pare ca sunteti prea preocupata de metafore...
    Scopul rugaciunii va fi comuniunea cu Iisus, pregatirea fiintei pentru Intoarcerea Lui...
    Dumnezeu sa va treaca cu vederea scaparile si sa nu va tina prea mult in lumile celor carora le luati apararea...
    Totusi nu exista resentimente in inima mea si stiu ca undeva in viitor vom deveni prieteni foarte buni. Pana atunci va doresc multa rabdare, veti avea mare nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga nakudo, te asigur ca adevarata arta are un sambure spiritual...
    Pozele tale cu femei goale sunt departe de asa ceva, mai degraba sunt o poarta spre infern decat o modalitate de inaltare spirituala.
    Crezi tu ca exista un singur barbat care privindu-le si-a adus aminte de Dumnezeu? Crezi ca exista o singura femeie pozata care sa aiba o stare interioara spirituala?
    Se pare ca aceasta postare si comentariile ei se constitue intr-un avertisment spiritual atat pentru tine cat si pentru doamna Elena, cat si pentru cei care cred ca Dumnezeu nu va judeca prostia si toate pacatele si greselile pe care voi in orgoliul vostru le coinsiderati arta sau forme superioare de comunicare.
    Iti spun ca pozele tale sunt mult mai aproape de pornografie decat crezi si daca vei continua astfel vei avea multi vizitatori care vor veni acolo pentru orgasme cat se poate de umane.
    Din punctul meu de vedere cei care expun trupuri goale nu sunt artisti ci niste saraci cu spiritul, niste inconstienti care nu stiu nici ce fac , nici ce spun, iar cei care ii mangaie intre coarne nu sunt departe de ei.
    Iar atunci cand veti fi judecati si inconjurati de boli si suferinte sa nu-i strigati lui Dumnezeu ca e nedrept si neatent.
    Eu va astept sa va intoarceti atunci cand veti regasi un strop de iubire si simpatie, cand va veti trezi din somn si moarte, pentru ca vorba lui D.D. "nici nu stiti ce pierdeti"

    RăspundețiȘtergere
  10. Este usor sa semeni teama,si ar fi nebun cel ce nu s-ar teme dar,potopul lui Noe,ca film bine regizat ni-l prezinta pe Noe putin ratacit pe propria corbie,cam asa este atunci cand cineva prinde mesajul lui Dumnezeu,apoi ca o intarire apare Iisus,care te indeamna sa-L PRIVESTI BINE ,sa te uiti exact la ce face El,se teme?,merge cu capul in jos?imprastie teama?su o risipeste prin nepasare,netemere.Priveste-L BINE ,si daca El umbla cu capul ridcat,ridica-l si tu.Cine iti garanteaza ca El ar fi indemnat pe cineva sa se teama?El care nu se teme de nimic.Ce faci tu ca sa-I semeni,cum iti folosesti tu mintea pentru a risipi tot ce pleaca din ea negativ?Aceasta moarte,poate insemna ,moarte spirituala pentru ca lumea nu mai crede,s-au trezit deodata in fata unui sfarsit prevazut de multi si se tem,ce faci cand te temi?te ascunzi sub plapuma asteptand lupul su iesi sa vezi daca e lupul?poate te-ai speriat degeaba. Sigur ca s-a proorocit ca vor veni multi mincinosi,insa eu personal am o suspiciune,deoarece toti,absolut toti suntem copiii Domnului,unii mai pregatiti si altii mai putin pregatiti sau altfel pregatiti.Cum sa pun la indoiala inteligenta lui Dumnezeu,de ce a ales ca lucrurile sa decurga astfel,capacitatea mea de gandire sa-mi fie solicitata in acest fel si in acelas timp sa nu gresesc.Pot asculta parerea tuturor dar nu pot fi slab,fara a ma stradui sa inteleg ce mi se cere.Poate mi se cere sa ma autodepasesc,sa caut in mine propriul raspuns ca si copil al Sau si sa schimb ceea ce altii nu vor sau nu pot.Dumnezeu vorbeste prin copiii Sai ,e bine ca indraznesc chiar daca noua nu ne demonstreaza ca ar fi,s-ar putea sa gresim noi si sa ne fi creat o imagine gresita,poate asteptarile noastre sunt mai mari decat oamenii acestui timp,dar,sa nu uitam ca si Iisus a fost Om,si de 2000 si ceva de ani a reusit sa impuna omenirii crezul sau.Si in tine sta puterea de a schimba asemeni Lui directia.

    RăspundețiȘtergere