15 ianuarie 2010

Aryana Havah - "Inuaki, reptilianul..." - vol II

               Ultima carte a Aryanei Havah este de fapt continuarea primei carti, volumul doi al acesteia si poarta titlul” Inuaki, reptilianul din mine – Cartea a doua – De la Zamolxe spre noua era”

              Desi initial am crezut ca voi intalni aceleasi mesaj spus altfel, am avut surpriza sa gasesc informatii foarte fierbinti despre daci, despre atlanti, despre legatura dintre daci si atlanti, despre faraoni si piramide, despre extraterestrii…

             Aryana va mai scrie… Cititi si dati mai departe cartile ei. Exista in lume mai multe persoane care transmit mesaje primite de la diferite civilizatii sau entitati extraterestre, sa ne bucuram ca avem si printre noi o asemenea persoana. 

              Copilul David, cel care a locuit pe planeta Inua in ultima viata si care a venit aici intrupandu-se impreuna cu alte cateva fiinte de acolo continua sa ne uimeasca cu informatii care nu contravin cu nimic legilor si adevarului spiritual, ba chiar sunt la unison cu acesta. Informatiile sunt obtinute cu ajutorul unei fiinte tot de pe planeta Inua numita Aghton si care are misiunea de a avea grija de confratii lui intrupati…  Este foarte interesant sa vezi cum se descurca o fiinta extraterestra intrupata , sa  cunosti punctul ei de vedere, mai ales ca este numai un copil. Cele doua carti si tot ce a scris Aryana pana acum merita toata atentia.

             Consider ca este foarte important acest lucru. Adica faptul de a primi si intelege mesajul spiritual intr-un limbaj contemporan, stiintific chiar.

             Prietene nu cred ca ar fi totusi potrivit sa-i intampinam pe prietenii nostri extraterestrii cu prescuri si coliva si agheasma desi nu am nimic impotriva acestora, sunt foarte gustoase si sanatoase, eu insumi aproape ca am crescut cu astfel de hrana. Sau ce ar fi sa-i initiem pe prietenii extraterestrii in taina adorarii moastelor? Ar fi ridicol, nu-i asa?

              Imi plac foarte mult crestinii care nu poarta uniforme si care s-au deprins cu instrumentul gandirii. Sunt prietenii mei. Dumnezeu imi arata din cand in cand cat de pretiosi sunt… Merita toata iubirea si toate binecuvantarile si chiar… mantuirea               Sa mai retinem ca ne-au fost propuse si doua meditatii. Una inca de la prima carte: in fiecare duminica seara la ora 22 si 30 putem medita la unison cu anumite fiinte ale planului cauzal invocate, un fel de ingeri chiar si pentru locuitorii planetei Inua si cu micutul David in mod special insotit de prietenul sau Aghton.

             Citind aceasta ultima carte, m-am identificat inca de la inceput cu David, acesta traind o scena aproape similara cu mai multe din copilaria mea… Este vorba de omorarea animalelor spre a fi mancate… Ah cate lacrimi n-am varsat copil fiind incercand sa-mi conving bunicii si rudele sa nu mai taie porcii sau mieii sau chiar vitei cateodata… David traieste atat de intens fenomenul incat ii cere lui Dumnezeu chiar sa plece din aceasta lume… Este salvat pana la urma macar de la a consuma carne… Pentru ca acesti oameni inconstienti nu se multumesc sa omoare acele animale… isi mai si obliga copii sa le manance apoi…

               Deoarece sunt intrebat adesea de ce nu mananc carne m-am hotarat ca ma opresc la un singur argument: pentru ca nu as putea sa omor nici un animal pentru a-l manca.

              Desigur ca ai auzit de ultimul cutremur… In curand va mai fi inca unul. Vor fi mai multe de fapt, dar stiu sigur ca vor fi trei cutremure mari inainte de ceva si mai grozav. Trebuie sa intelegem ca daca Dumnezeu ne da trei semne, trei avertismente este deja prea mult… In mod normal toti aceia care nu se pot ridica spre Dumnezeu pentru a li se ierta, sterge pacatele, ar trebui sa piara fara avertisment(datorita karmei lor - ei au omorat in vietile anterioare fara vreun preaviz…) Cu siguranta ca in comunitatile unde au fost cutremurele au fost multe avertismente… Dumnezeu vorbeste zilnic… Iar pentru cei care nu aud trimite profeti, sfinti… Acest blog contine o multime de avertismente spirituale si profetii… A cui vina este ca majoritatea oamenilor sunt de-a dreptul primitivi din punct de vedere spiritual, neavand nici macar certitudinea continuitatii existentei dupa moarte? Nu este vina nimanui, Dumnezeu Insusi este, daca putem spune asa, cel mai mare Om de stiinta... in compasiunea Lui facand o multime de experiente care au rostul de a conduce creaturile cat mai repede inapoi la El... Fiintele rele, primitive din jurul nostru arata cat de bun este El si ce sanse extraordinare acorda tuturor.  Un motiv in plus sa incepem rugaciunea la unison pentru binecuvantarea si trezirea spirituala a tuturor romanilor in primul rand si apoi pentru salvarea si trecerea armonioasa a intregii lumi spre “cerul si pamantul cel nou”. Sa lucram impreuna  pentru mantuirea acestei lumi... 

          Sunt foarte multe randuri deosebite, incarcate de un mesaj spiritual autentic si profetic: 

Aryana: Tu stii ceva de un anume plan de implantare de cipuri?

David: Aghton spune ca exista, dar ca nu mai au timp si nici voie sa il puna in aplicare, desi ei se straduiesc sa o faca. Daca planul ar fi reusit intreaga omenire ar fi ramas pentru o foarte lunga perioada de timp in mana anunnakkilor. Am avut noroc ca s-a intervenit.

Aryana: Ei nu stiu ca nu pot?

David: Nu. Ei lucreaza in continuare. Oamenii sunt bombardati cu energie negativa cu scopul de a li se slabi rezistenta psihica si fizica, insa aceasta energie este contracarata de cea care vine din univers. La fel si cu dezbinarea, ei incearca sa ne arate ca suntem diferiti, ca unii sunt mai buni decat altii, ca unii au dreptul de a avea tot si altii nimic, dar asta este un lucru fals, deoarece noi toti suntem egali si unul , iar tot ceea ce exista este al nostru al tuturor.

Aryana: Este clar ca se incearca dezinformarea noastra. Se vede si din ceea ce se relateaza la televizor.

David: Asa este. Eu nu ma uit de obicei la stiri, dar se intampla cateodata sa fiu in sufragerie cand se uita mama. M-am uitat la cel care prezenta o stire. I-am vazut sufletul. Am vazut ca el nu credea in ceea ce spunea, dar ca era silit sa sustina o anumita idée. Iti dai seama cat rau isi facea singur?

Aryana: Avea si omul de platit facturi, de intretinut copii…

David: Si cand I se va cere socoteala pentru ceea ce a facet cum va fi? De ce nu se gandesc ca prin ceea ce fac ranesc mase intregi de oameni si ca acest lucru atarna greu? Ar trebui sa inteleaga ca nu mai este timp ca o karma sa se compenseze aici si ca singuri isi taie dreptul de a fi participanti la viitorul Terrei. Este un dar minunat acela de a fi aici, acum, de a avea sansa sa ne anihilam faptele trecutului si de a o lua de la inceput. De ce nu vrem sa pareticipam? ……………….

Aryana: … Eu am un minim de rezerve alimentare, am sursa de iluminat, am o mica rezerva de medicamente… Am spus ca fac aceste provizii tuturor cunoscutilor, le-am explicat ca daca este sa nu se intample nimic nu sunt bani aruncati, caci produsele pot fi consummate in timp, dar din cate vad nimeni nu imi urmeaza exemplul

David: Iti va urma exemplu doar cel care va trebui sa o faca, ceilalti au calea lor. Asa este scris. Important este ca tu sa iti faci datoria si sa le spui. Hotararea este a lor.

Aryana: Nu inteleg insa de ce oamenii de stiinta su spun nimic public. Am discutat cu multi in particular si toti recunosc ca Pamantul sufera anumite schimbari, dar nu vor sa anunte in gura mare.

15 comentarii:

  1. Din care inteleg eu, multe lumea si a pierdut increderea in aceasta care si ceea ce se va intampla... ma aude cineva?? Oare de ce??
    Pe toate forumurile care s-a scris despre acest subiect numai vad nimic nou de cateva luni, dece oare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea este minunata, chiar spirituala. Rolul ei este acela de a ne stimula sa pornim in cautarea Adevarului si in dezlegarea misterelor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cartea este fenomenala si foarte adevarata .Eu am avut experiente similare in ultimul timp.sint convinsa de existenta anunnakilor .Ei sint foarte organizati si informati . Totul este ca si in filmul the Matrix . Pe mine ma urmaresc si au incercat sa ma ucida .Am avut aceea experinta David o descrie cu energia mortii .Trebuie sa ne trezim si sa luam masuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ca are nimeni intentia sa ne omoare atat timp cat nu suntem un pericol public, personalitati pe scena sociala sau politica , care sa lupte cu eficienta impotriva dusmanilor vietii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa omori un sclav?..., cand ii poti exploata!.

      Ștergere
    2. lasa, asa sclavi ca noi, sa tot fie, nici regii in trecut nu traiau asa bine... :) in plus e normal va viata sa se foloseasca de noi, si de ce nu chiar si alti oameni; asta e scopul, sa fim folositori, deci nu e asa rau sa ne exploateze cineva...:)

      Ștergere
  5. Nu stiu cum se face dar ieri mi-a venit un gand...sa tastez "reptilienii" si uite asa am ajuns sa gasesc pe net primul volum pe care l-am citit.Ma gandeam ca noi oamenii avem ceva in comun cu anumite animale,specii si imi adusesem aminte si de un nene care cu ceva ani in urma intr-o emisiune tv vb de reptilieni,balaurieni,etc...pe atunci mi-a parut nostim,avea si ceva debit verbal nu gluma...
    Acum,spune-mi si mie te rog,de ce autoarea plaseaza un dialog de fictiune in plan real?
    Aceeasi maniera a fost abordata si in cartea "7 ani apocaliptici" al lui Tugui carte ce facea furori la vremea respecticva!Pe atunci chiar am luat dialogul cu acel principe fictiv ca unul real...
    Personal asta este lucrul care m-a deranjat cel mai mult,altminteri cartea are multe mesaje pozitive...chiar m-a impresionat,insa repet formula de prezentarea a mesajului imi displace si chiar ma ingrijoreaza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Modart, eu o percep pe Aryana, ca pe un om simplu si cu bune intentii care a dorit sa faca ceva bun pentru ceilalti.
    A avut o priza imensa la tot felul de categorii de cititori.
    Nici Strainu, nici Melfior Ra si nici macar Radu Cinamar sau alti autori cu lucrari pe acest segment nu au avut cititorii ei.
    De ce? Pentru ca nu s-a preocupat deloc de literaritatea textului si uneori nici chiar de o anumita tinuta necesara a dialogului.
    Cititorul percepe cand i se daruieste ceva. Ea a strans la un loc toate profetiile si le-a impletit cu intuitiile si perceptiile ei, fara nici un fel de orgoliu, nici macar orgoliul de a fi scriitor de vreo factura.
    De aici succesul ei. Plus anonimatul. E un dar pentru ceilalti, un dar simplu, neimpachetat in limaj complex, fara pretentii filozofice , teologice si nici macar profetice.
    Oamenii o cauta si o iubesc. Si am apreciat-o si eu desi oarecum am trecut de momentul Aryana si dealtfel chiar nu stiu cu ce ar putea sa vina nou, desi informatia se strange mereu.
    In rest nu intru prea mult in ceea ce nu poate fi demonstrat, varianta biblica mi se pare mult mai accesibila si apoi transpunerea ei intr-un limbaj stiintific e uneori riscanta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Multi autori folosesc anonimatul in publicatii luandu-si un pseudonim care "gadila placut" urechea..sunt doar strategii de marketing in a vinde o publicatie,ca si aceasta formula de dialog continuu gen interviu care s-a constatat ca are priza la public mai mult decat orice naratiune fie ea si de cel mai inalt nivel artistic.
    Profetii se fac si aici,Romania ca leagan al unei noi civilizatii care va da un nou messia,apoi se mentioneaza ani ai unor transformari mondiale esentiale,etc,etc...ma rog evident autoarea a folosit tot felul de teorii,de informatii,opinii,idei curente pe care le-a montat, in acest dialog "real"...pe cat de acaparant prin accente sience-fiction si chiar mesaj pe atat de discutabil si periculos prin latura evident speculativa si repet mai cu seama aceasta maniera de scriere in direct la persoana intai,"online" prin care din punctul meu de vedere cel putin se autocompromite,se devalorizeaza,se exclude din sfera credibilitatii printr-un soi de duplicitarism si angajament ostentativ declarat intr-o anumita intentie a autoarei.
    Aceeasi maniera de scriere,dialog autor-erou supra-pamantean a fost pentru prima oara abordata in literatura universala in "Micul print",al lui Antoine de Saint-Exupery.Insa in aceasta carte de exceptie, accentele cad evident pe partea umana,crestina,micul print este evident constiinta inimii autorului care se serveste de simboluri si metafore artistice ptr a transmite un mesaj prin aportul imaginatiei creatoare.E cu totul altceva!!!
    Pacat de genul ales...nici nu stiu unde se incadreaza,am sa discut cu cativa filologi si scriitori chiar....

    RăspundețiȘtergere
  8. Modart noi nu facem aici analize literare. Mai bine vorbeste cu Iisus si vei vedea ca are o parere f buna despre Aryana.
    Nu mai fiti gelosi pe succesul ei si mai bine faceti si voi ca ea.
    Iata ea l-a cucerit pe Dumnezeu tocmai prin aceasta lispa a oricarei dorinte si pretentii de a fi un artist sau orice altceva.
    Dar subiectul cu noul Mesia e intr-adevar interesant...
    Mesajul e bun si te rog sa nu-l mai critici. daca nu ar fi fost bun nu ar fi aparut aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ma caracterizeaza gelozia defel,si pentru asta trebuie doar sa ma crezi.Eu in general fac comentarii critice atunci cand gasesc de cuvinta ca ceva este grav,si nu ma incumet a scrie atat timp cat subiectul nu a constituit un prilej mai indelung de reflectie.Intuitia si glasul inimii sunt pentru mine esentiale.

    Iisus imi spune ca basmele lui H Ch Andersen ori "Micul print" a lui Antoine de Saint Exupery sunt infinit mai mult(si literar si teologic) si mai pe placul Sau...asta asa ca sa vb pe limba ta,cum te exprimi tu cand cerni prin sita impresiile altora....

    RăspundețiȘtergere
  10. Modart, tine minte, daca tu spui ca ceva nu e bun in timp ce eu spun ca este bun atunci esti in greseala.
    Fiecare generatie are basmele ei si ce ai tu daca aceasta generatie e atrasa de ceea ce scrie Aryana Havah?
    Fiecare primeste scriitorul de care are nevoie. Sa ramanem deci in iubire si sa avem discernamant spiritual.

    RăspundețiȘtergere
  11. toti oamenii sunt buni!!!...de ce se insista pe nevoia de "iertare a pacatelor" ?!... eu nu cred ca vom da socoteala cuiva pt. greselile noastre...eu cred ca trebuie sa evoluam invatand din greseli, nu de teama ca vom da socoteala

    RăspundețiȘtergere
  12. Pacate inseamna actiunile rele pe care le faci: daca ai dat o palma vei primi una si mai tare, daca ai furat vei fi furat, daca ai injurat vei fi injurat... Daca ti-ai inselat nevasta, nevasta ta te va insela...
    Astea sunt pacatele dar poate cuvantul KARMA te ajuta mai mult...
    Tot ce faci ti se va face, la milimetru... Daca ai urat vei fi urat...

    RăspundețiȘtergere