12 ianuarie 2010

Secretul de la Fatima

               Textul este preluat de pe blogul luiDoru Bem, pe care il stiti probabil din emisiunea lui Oreste si care a revenit in mare forta si inspiratie spirituala… Chiar daca ati mai citit mesajul va rog sa-l recititi si sa faceti  asa cum sunteti indemnati...

               Nu stiu daca este al treilea mesaj sau daca face parte din al doilea mesaj de la Fatima… Imi este de ajuns sa stiu ca mesajul vine prin Fecioara de la Iisus Hristos…  

               Exista si un comentariu acolo care arata ca in curand vom incepe o rugaciune foaRTE IMPORTANTA PENTRU INTREAGA UMANITATE… Si foarte puternica, fiind asista chiar de Iisus Hristos. Desigur voi mai adresa inca o rugaminte in curand persoanei desemnata de Iisus sa conduca aceasta rugaciune… Ne vom ruga pentru Romania intai pentru a dezlantui avalansa de binecuvantari care sta sa erupa asupra destinului neamului…

                Se pare ca mai multe surse spirituale afirma ca va fi un conflict in care Dumnezeu ne indeamna sa nu luam partea nimanui…

               Este foarte posibil ca mari comunitati sa supravietuiasca exclusiv prin ajutor si protectie divina de aceea ni se spune sa nu parasim locul in care ne aflam, nici macar sa iesim afara… Asa ca nu uita de acele provizii pe care e bine sa le ai la aproape. Pastreaza in camara ta permanent apa si rezerve alimentare pentru mai multe zile… Investeste in haine groase si saci de dormit, nu se stie pe unde vor fi polii atat magnetici cat si fizici ai pamantului in viitor.

                Desigur ca este bine sa patrundeti, sa intelegeti misterul cultelor si tainelor crestine dar si mai bine este sa-l transcendeti si sa puneti pe primul plan comuniunea directa din inima voastra cu Iisus, sa faceti in relatia cu El ceea ce El insusi a facut in relatia cu Dumnezeu… Adica sa va rugati in primul rand si sa-l marturisiti.  Ma simt dator sa va reamintesc  ca scopul este comuniunea cu Hristos si nu modul cum ajungeti la aceasta comuniune... 

                 Nu uitati ca nu sunteti niciodata singuri si ca o pleiada, o veritabila armata, o comunitate aproape infinita de ingeri si fiinte spirituale inconjoara Pamantul si asteapta cu sufletul la gura miracolele si actiunile  Celui care se afla in centrul ei...

               Ce bine, ce bine ca suntem... aici si acum... 

               Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Miluieste-ne pe noi pacatosii!                         Cel de-al treilea secret 

         " In toate locurile se vorbeste de pace si de liniste, dar pedeapsa va veni.Un barbat de nivel inalt va fi asasinat si aceasta va cauza razboi.O puternica armata va merge prin toata Europa si va incepe razboiul nuclear Acest razboi va distruge tot, obscuritatea va cadea pe tot pamantul timp de 72 de ore ( 3 zile). Abia o treime din umanitate va supravietui acestor 72 de ore de obscuritate si de oroare..Si apoi, plecand de la aceasta, va incepe o noua era cu persoane pline de bunatate. 

             Intr-o noapte f. rece, 10 minute inainte de miezul noptii, UN MARE CUTREMUR va scutura pamantul timp de 8 ore; acesta va fi al 3-lea semn al lui Dumnezeu care ne va arata cine guverneaza pamantul.Cei plini de bunatate, cei care cred in Iisus Hristos vor propaga acest mesaj, profetia Sfintei Fecioare Maria aparuta la Fatima , nu trebuie sa aveti FRICA, sa nu aveti nici un fel de teama. Ce se va face cand se va intampla aceasta? 

Ingenunchiati si cereti iertare lui Dumnezeu. Nu va parasiti casa si nu lasati pe nimeni strain sa intre, pentru ca singur Bunul nu se va gasi in mainile raului si el va supravietui catastrofei. Astfel trebuie sa va pregatiti.Eu va voi da urmatoarele semne : 

- NOAPTEA VA FI EXTREM DE FRIGUROASA, 

- VANTUL VA SUFLA FOARTE PUTERNIC, 

- VA FI MULTA ANGOASA SI IN SCURT TIMP VA INCEPE UN MARE CUTREMUR PE TOATA SUPRAFATA TERREI 

- Acasa, inchideti usile si ferestrele si nu vorbiti cu nimeni care nu este din casa voastra.  - Nu priviti afara, nu fiti curiosi, caci furia Signeurului va fi in curs de actiune.  - Aprindeti lumanari binecuvantate, caci timp de 3 zile nici o alta  lumina nu va lumina. 

           Miscarea Terrei va fi atat de violenta incat axa sa se va inclina 20-23*. Apoi ea se va intoarce in pozitie normala. Atunci o obscuritate absoluta si totala va acoperi intreaga Terra. Mult rau se va face sufletelor care nu vor vrea sa asculte acest mesaj si a celor care nu vor vrea sa-l raspandeasca. Sufletele bune, credincioase isi vor aminti sa aprinda lumanari binecuvantate.Pregatiti un altar sacru, cu un crucifix pentru a comunica cu Dumnezeu prin intermediul fiului sau Iisus Hristos si implorati-l sa va ierte. 

              Totul va fi in intuneric. Atunci, o mare cruce mistica va aparea pe cer pentru a va aminti pretiosul pret pe care Hristos l-a platit pentru Dragostea sa pentru umanitate.In casa voastra, unicul lucru care ar putea sa lumineze vor fi aceste lumanari binecuvantate. O data aprinse, ele nu vor putea sa se stinga inainte sa se termine aceste 3 zile de intuneric. Toti trebuie sa aveti apa binecuvantata (sfintita) cu care va trebui sa stropiti toata casa, in particular usile si ferestrele.. Suveranul va proteja proprietatile alese. 

            Ingenuncheati in fata puterii crucii lui Iisus, rugati-va cu credinta si apoi spuneti :  "DUMNEZEUL MEU, IARTA-NE NOUA PACATELE, SALVEAZA-NE DE FOCUL  INFERNULUI SI IA CU TINE TOATE SUFLETELE, IN PARTICULAR CELE CARE NECESITA MAI MULTA COMPASIUNE. BLANDA MAMA MARIA, INTERVIN-O PENTRU NOI! NOI VA IUBIM, SALVATI-NE LUMEA. 

              Cei care cred in aceste cuvinte, nu vor ezita s a le raspandeasca.OAMENII DREPTI NU TREBUIE SA AIBA FRICA IN ACEASTA ZI DE STAPAN. Vorbiti in jurul vostru in prezent, in vreme ce inca mai este timp; cei care vor tacea acum vor fi responsabili de un mare numar de suflete care se vor pierde in ignoranta. Cand Terra se va opri din cutremur, cei care nu vor crede totdeauna in Stapan, vor muri oribil.Vantul va aduce gaze si le va imprastia pe toata Terra. Soarele nu va aparea. Poate ca veti trai dupa aceasta catastrofa.Nu uitati ca pedeapsa lui Dumnezeu este sacra. O data inceputa, nu priviti afara, oricare ar fi ratiunea ptr care ati face-o, caci va fi tocmai o actiune dupa pacate.  "

8 comentarii:

  1. Rugaciunea completa este asa :

    " O, Isuse, iarta-ne pacatele , fereste-ne de focul iadului, condu la ceruri toate sufletele , mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de indurarea Ta.
    Dumnezeul meu cred in Tine, ma inchin, nadajduiesc si te iubesc.Iti cer iertare pentru toti aceia care nu cred, nu ti se inchina, nu nadajduiesc si nu te iubesc .Amin.

    Isuse, Maria, va iubim, salvati sufletele."

    E bine sa o rostim in fiecare zi.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze Mihai, cu toate harurile Sale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru precizari, rugaciunea este foarte frumoasa.
    Dumnezeu sa-i binecuvanteze si sa le dea sansa de a se mantui prin tine tuturor celor care te cunosc... Mariana. Dumnezeu deschide tot mai multe porti spre El insusi... Cu adevarat niciodata nu s-a obtinut mantuirea mai usor ca acum...
    Fie ca toti cei care au un strop de iubire pentru Dumnezeu si aproape si sunt dispusi sa lucreze pentru acestia, sa se mantuiasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,
    Din pacate, presedintele polonez ...accident aviatic....tocmai in Rusia.
    A se corobora si taria presedintelui Rusiei de a ridica nivelul economic al Rusiei.....sa nu se uite ca de partea cealalta a planetei SUA impune in lume notiunea de 'politai mondial'.
    Sa nu se uite ca FMI pune conditii drastice si doreste ca toate tarile sa imprumute de la ei.
    Multe pot fi analizate.
    Si...ori de cite ori se intimpla ceva dureros in lume....hop, apare 'secretul de la Fatima'....sa fie oare SANTAJ religios si nu numai. ( biserica catolica e implicata in multe scandaluri financiare, de pedofilie, etc)
    Matei Monica
    ziarist, fotograf, pictorita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca dumneavoastra atata vedeti in catolicism si in crestinism in general va rog sa uitati cu totul de religii si de Dumnezeu, iata acest santajist care ne deranjeaza constant cu mesajele Lui inoportune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate pentru oameni exista o problema: ei nu inteleg ca religia e modul de a-l cunoaste pe Dumnezeu, care insa a fost infiintata de oameni deci bineinteles ca exista conflicte insa si partile bune, religia nu e Dumnezeu! ce ar fi daca am incerca sa raspundem acestor conflicte cu rugaciune, cu bunatate, cu iubire asa cum Dumnezeu ne ofera neconditionat?! iar ceea ce s-a petrecut la Fatima, la Lourds, la Medjugorje sunt interventii directe ale lui Dumnezeu prin Fecioara Maria.
    Va doresc sa aveti o zi binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt intru totul deacord cu tine, asa este, bisericile pastreaza o marturie despre Dumnezeu dar nu trebuiesc confundate cu Dumnezeu cel viu care trebuie gasit prin noi insine, in interiorul nostru prin studiu, ascultare, efort spiritual, prin iubire si daruire fata de El.
    Dumnezeu sa te apropie de El tot mai mult ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ceea ce simt cu toata fiinta mea este ca trebuie sa ne rugam in fiecare clipa pe care o constientizam,sa ne rugam cu toata inima pentru noi si pentru toti oamenii de pe pamint.Sa ne rugam sa fim iertati de toate pacatele noastre,sa fim purificati pentru a fi demni de lumina si caldura Dumnezeului nostru.AMIN!

    RăspundețiȘtergere