18 ianuarie 2010

ORESTE si Masoneria

                           In urma ultimei postari de pe Saccsiv’s Weblog ma vad nevoit sa ii iau apararea lui Oreste. Mai ales ca micul meu comentariu pe care il redau mai jos nu isi gaseste loc pe blogul pe care l-am promovat pana astazi aici in stanga...

                  Nu ar trebui sa-i bagi in aceeasi oala. Si nici masonii nu trebuie judecati dupa organizatie ci dupa faptele lor personale si concrete. Majoritatea habar nu au ce se intampla la varf si sunt bine intentionati, iar daca ar sti sigur ca superiorii lor se ocupa cu lucruri malefice ar parasi organizatia… Trebuie sa evitam sa injuram si criticam oamenii doar pentru ca stau de vorba cu un mason… Si intr-adevar masoneria la inceput a fost o organizatie cat se poate de bine intentionata…                 Vreau sa spun in primul rand ca nu este nimic gresit in atitudinea lui Oreste fata de Masonerie…mai mult, spre surpriza multora am descoperit ca aceasta este chiar atitudinea cea mai potrivita si chiar sustinuta de Iisus Hristos. Nimeni nu va fi judecat pentru ca face parte dintr-o organizatie sau un grup, ci exclusiv in baza faptelor si a inimii sale.

             Este adevarat ca la inceput masoneria a fost o organizatie cu intentii foarte bune si desigur ca a avut in timp actiuni corespunzatoare intentiilor ei.

               La fel de adevarat este ca acum, la varf, s-a pierdut controlul si au inceput sa consacre si sa lucreze cu ingerii cazuti.

             Daca ati citit deja cartea lui Steven M Greer si anume Adevarul dezvaluit despre extraterestrii benefici care este una si aceeasi carte si traducere cu "Adevarul Ascuns. Informatii interzise" ati vedea ca acolo apare un mason de gradul 32 care habar nu avea de intentiile malefice , demonice ale superiorilor sai, fiind o persoana bine intentionata dispusa sa faca binele.

               Nu ma deranjeaza atat faptul ca sacciv a scris impotriva lui Oreste cat faptul ca nu a dat drumul unui comentariu cat se poate de firesc.

               Dragilor, Domnul Iisus are bratele deschise pentru toti, acum inainte de Judecata. Nu puteti sa beneficiati de imbratisare decat daca va purificati, daca va pocaiti. Daca nu, atat peste voi cat si peste restul lumii va cadea Marea Judecata.

               Iata pot sa afirm in numele lui Iisus ca atitudinea lui Oreste fata de masoni este inspirata si spirituala. Trebuie sa ne deschidem inima si pentru ei si sa nu spunem Anatema decat argumentat. 

               Vreau sa il felicit pe Oreste pentru atitudinea lui si mai ales pentru marturisirea lui Hristos si pentru inima lui plina de iubire pentru aproape si sa il asigur de binecuvantarea lui Iisus, care este cea mai pretioasa dintre toate. Daca voi vedea o greseala sunt primul care ii vor atrage atentia. E drept au fost cateva, dar minore, una fiind aceea ca nu trebuie sa vorbim prea mult despre infern si despre locuitorii acestuia. Decat strictul necesar pentru a atrage atentia sau a edifica pe aproapele nostru.

                Aveti mare grija voi care dusmaniti masoneria ca cea mai mare parte dintre voi nu sunteti cu nimic superiori celor care sunt bine intentionati din interiorul ei.

                Si va asigur pe toti ca Domnul este atotputernic si El Insusi, in genialitatea Sa se foloseste de actiunile chiar si ale celor mai putini divini dintre noi. Astfel va asigur ca Noua Ordine Mondiala va fi una divina si spirituala si nu una microcipata, iar Masoneria ultimului secol chiar luptand imptriva lui Dumenzeu a realizat in chip miraculous voia acestuia, care este aceea de a avea o singura natiune planetara, fara granite, fara orgolii si razboaie.

                  Sa-i felicitam pe masoni, dar mai ales pe Dumnezeu, pentru ca daca era dupa voi patriotilor nu ar fi existat nici uniune europeana si nici organizatie a natiunilor unite ci numai granite bine pazite de orgolii si multe arme.

               Go, Oreste, Domnul sustine pe oricine vrea sincer binele umanitatii, indiferent de organizatia din care face parte, si nimeni nu este raspunzator de actiunile altora.

PS: Este Oreste mason? 

20 de comentarii:

  1. Nu stiu daca acest filmulet dovedeste ca Oreste ar fi mason :http://www.youtube.com/watch?v=x_6jTnvjBtA

    O afirmatie in acest sens apare si aici: http://web13.net/oreste-mason-membru-al-ordinului-templierilor/

    Daca intr-adevar este, am sa scot ultimul rand , restul ramane valabil...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce aiurea, tu care ai scris, esti ori total aerian, ori te prefaci ca nu iti dai seama ca uniunea europeana, respectiv ONU sunt doar unelte in mainile unor oameni malefici, care urmaresc prin ele doar scopurile lor, si nu binele omenirii.

    RăspundețiȘtergere
  3. La prima vedere asa poate sa para, dar daca este vointa lui Dumnezeu ca planeta sa devina o lume fara granite, trebuie observat ca acesti oameni, aparent malefici si egoisti lucreaza pentru acest scop divin.
    Si apoi Dumnezeu spune foarte limpede ca absolut orice autoritate de pe Pamant si din toata Creatia exista cu binecuvantarea sau ingaduinta Lui.
    Iar daca ai fi un pic obiectiv ai vedea ca niciunde nu e mai bine decat in Uniunea Europeana si ca este un privilegiu sa facem parte din aceasta organizatie si chiar ar trebui sa luptam pentru independenta si buna functionare a ei.
    ONU de asemenea este un organism necesar care sa speram ca se va transforma in acea federatie a tuturor statelor lumii.
    Dumnezeu sustine aceste uniuni.
    Ceea ce s-a spus este bun si adevarat.
    Avem intotdeauna conducatorii ce ii meritam. Cand vom pune viata noastra cu totul in mainile lui Dumnezeu, vom fi condusi de ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oreste, dracul te-a luat sub aripa lui. Succes alaturi de organizatia de mafioti. Macar daca erati in stare sa luptati cu gruparile mafiote de cartier carora le declar moarte si exterminare in chinuri, tortura.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Oreste e un pacifist si va lupta pentru pace si armonie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sun mobilizarea generala. Nu cu adeptii altor religii trebuie sa lupte masonii. Ei trebuie sa porneasca razboiul de exterminare cu adevaratii pagini, adica infractorii, mafiotii marunti care sunt tupeisti, mirlani, semianalfabeti, incompetenti. Mai reducem populatia. Aprob hotarirea marii oculte de a reduce treptat populatia la 500 mil locuitori. Aici avem mult de lucru. Succes!
    P.S. Pentru pace si armonie lupta cei ce nu vor sa lupte, adica... nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu mobilizarea generala si cu lupta impotriva raului si eradicarea acestuia.
    Dar nu e bine sa aprobi hotararea de reducere pentru ca aia e o crima si orice criminal va muri.
    Tot ce pleaca de la noi se intoarce la noi. Asa ca nu te lega la cap degeaba si incearca sa intelegi ce vrea Dumnezeu de la noi.
    Bafta si iluminare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acesti teroristi trebuie vinati si impuscati permanent. Ei vind terorism si trebuie sa primeasca teroare. Unde este forta masoneriei din evul mediu. Au ramas doar niste perversi care s-au dat cu nelegiuiti. Cind se string, gunoaiele trebuie permanent arse. Iata, nelegiuitii trebuie vinati si exterminati inainte de a le reusi planurile criminale;
    http://www.mediafax.ro/externe/complot-de-asasinare-a-premierului-bulgar-dejucat-de-serviciile-de-informatii-7699805/comentarii#comments
    Tortura si experimentele medical-stiintifice, in inchisori, sa fie legalizate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate ar fi bine ca Oreste sa iasa din ordinul masonic in care a intrat. Nu poti sa scoti raul din omenire cu rau. Masoneria este asimilata cu oligarhii economico-politici, care daca ar avea cele mai bune intentii toata lumea ar avea de cistigat. Oamenii sunt, in general, nedemni de numele de om. Unii sunt mai democrati altii mai fiare. Tot asa si popoarele, unele mai perverse, altele mai umile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa fiti echilibrati si sa va intrebati cat din ceea ce spuneti este inspirat de Dumnezeu? Si daca nu de El atunci de la cine vorbim?
    Intrebati-va mereu cum ar reactiona Dumnezeu si cum ne-a spus foarte explicit sa reactionam si noi.
    Vedeti, Dumnezeu ne-a mantuit prin multa iubire si multa putere de sacrificiu.
    Sunt personalitati care chiar daca trec prin masonerie sunt mai complexe si mai bogate si organizatia nu isi poate pune amprenta asupra lor, mai degraba invers.
    Si asa si trebuie sa fie pentru ca omul sfinteste locul.
    Lumea suntem noi si trebuie sa avem incredere ca si exteriorul va fi dupa chipul si asemanarea interiorului.
    Deci daca noi toti am fi buni, pe unde sa mai patrunda raul in lume?

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga proprietarule al acestui blog, da-mi voie sa te cataloghez in modul urmator, dupa caz:
    (vezi in care caz te incadrezi (1) sau (2)

    1. Postac platit sau maimutoi de mason, care in disperarea de dezinformare in masa posteaza ode la adresa unor jeguri ca Oreste si emisiunii lui in care vorbeste destul de des in ultima vreme alaturi de "prostia omeneasca si anume Codrin Stefanescu" de iepurasi din palarie si alte tripuri grave care ar speria si un nenorocit de davist(heroinar), fel de fel de asocieri intre obiecte de cult crestin ortodox si elemente de new age, gen antenele pe care le "identificau ei in icoana Sfintei Treimi. Aceste Aberatii sunt menite sa sminteasca picul de credinta pe care il mai au oamenii si sa le faca un amalgam de notiuni pagano crestine din care sa nu mai inteleaga nimic.

    2. Esti doar un arici cu pedale care nu ai idee ce scrii, de ce scrii, si ai auzit si tu niste notiuni despre masoni, despre new age, sau cum ca aceste elemente antihristice ar avea vreo legatura cu iluminarea adevarata care nu se face nici prin "tehnici si procedee, iluminarea spirituala nu e o arta, e o virtute a oamenilor drepti si cu credinta in Dumnezeu, a celor puri, nu a masonilor si a practicantilor de vampirism energetic si multe alte elemente oculte. Daca scrii asta doar de dragul de a scrie te rog opreste-te ca faci un mare deserviciu umanitatii in genere, masoneria si Illuminati sunt cel mai mare rau care i se poate intampla omenirii, sunt profetii lui antihrist si cei ce vor arde in iad cu cetele de draci la Judecata de Apoi.
    Totusi, Dumnezeu sa te aiba in paza si sa iti lumineze mintea

    RăspundețiȘtergere
  12. :) Biunecuvanteaza-l si iubeste-l pe Oreste, se va mantui!
    Daca ai putea sa vezi, ai putea sa observi de exemplu ca sunt miscari asa zis spirituale care fac mult mai mult rau decat masoneria.
    Masoneria este in mana lui Dumnezeu asa cum si toate celelalte si se foloseste si de ea pentru a duce lumea acolo doreste.
    Daca oamenii sunt rai masoneria va deveni instrument al judecatii iar daca vor fi buni Dumnezeu va face prin ea multe lucruri bune.
    Dupa ton si vorbe tu pari destul de ratacit si plin de ura si chiar prostie...
    Mai mediteaza...

    RăspundețiȘtergere
  13. Fara sa incerc sa te jignesc, esti irecupebil si totodata imi comfirmi faptul ca te incadrezi in prima categorie amintita mai sus, deci am si eu o mica intrebare, spui ca Dumnezeu lucreaza prin masonerie, pai prietene tu spui o mare blasfemie si nu ti-o spun ca un paranoic de fundamentalist religios, dar tu imi poti spune ca Dumnezeu in conditia lui de Bunatate si Adevar pur lucreaza cu manipularea maselor de oameni, minciuna si dezinformare in masa, cu actiuni de amprentare a oamenilor ca pe niste vite cu microcipuri?
    Cat despre cine e mai ratacit din noi doi ar trebui sa te cunosti mai bine pe tine insuti si repet nu vreau sa te jignesc, chiar daca esti angrenat in maonerie incearca sa discerni bine ca o astfel de organizatie nu poate aduce nimic bun din moment ce vorbim de o organizatie ce practica manipularea in masa, controlul asupra oamenilor aruncandu-ne iluzia si sentimentul de liber arbitru, asta ti se pare un lucru atat de pur, bun si lipsit de ura? Cand Moise a spus: "Iată eu astăzi ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binele şi răul" deci omul e liber, asa ca microcipurile sa si le puna Oreste si prietenii lui bolnavi psihic.
    P.S.: Nu vad nici un pic de rautate in vorbele mele poate doar un pic de reticenta fata de niste gogomanii pe care le debitezi si sa nu uitam si Iisus a avut un acces de furie fata de negustorii care batjocoreau templul Ierusalimului transformandu-l in targ.
    Cat despre mantuirea lui Oreste eu ii doresc sa se mantuiasca, dar diavolul nu poate da decat promisiuni, ca pasuni verzi si lumina cam greu, pentru ca stii si tu, sau ar trebui sa stii ca dracii se pot schimba in ingeri de lumina sa amageasca pe om.
    Iar daca tu ma sfatuiesti sa meditez eu te sfatuiesc sa te rogi pentru ca luminarea nu e un procedeu sau o tehnica ci o rasplata a credintei si bunatatii fata de tot ce te inconjoara.
    Multa sanatate iti doresc si Dumnezeu sa iti lumineze mintea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dragul meu tu stii tot atatea despre Dumnezeu si caile Lui pe cate stia bunica mea despre extraterestrii.
    Tu esti dovada vie a necesitatii masoneriei.
    Oricat ii injurati voi, daca lumea ar fi incaput pe mana voastra ar fi fost si mai rau.
    Cum poti sa crezi ca exista ceva in Creatie care sa nu fie in mana lui Dumnezeu sau la care El sa nu ajunga?
    Multumeste-i chiar acum pentru existenta masoneriei si binecuvanteaz-o! Fa la fel si cu toti masonii!
    Pana si infernul este chemat sub jugul lui Dumenzeu si la ascultare.
    Nu ai aflat ca cea mai mare umilire a demonilor este faptul ca orice ar face Dumnezeu se poate folosi de rezultatul actiunilor lor!
    Roaga-te lui Dumnezeu sa nu iti intoarca prin cineva atitudinea ta fata de masonerie...
    Sa nu te trezesti maine poimaine injurat si blestemat asa cum si tu injuri.
    Iata ca sunt rabdator si oricat de nestiutori ar fi cei care pasesc treptele scolii vor fi luati de la zero si calauziti cu rabdare.
    Spre stiinta ta prietene, atitudinea mea este exact atitudinea lui Iisus Hristos fata de Masonerie!
    Iar El spune ca Oreste se va mantui si ca este multumit de marturia pe care Oreste a adus-o fata de El!
    Amin!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga prietene, inainte sa parasesc acest blog pentru ca observ ca perseverezi in ode asupritorilor pe care tu ii numesti providentiali si binevoitori, din partea binecuvantarii eu nu sunt vrednic sa binecuvantez pe nimeni (pentru ca sunt un om simplu) dar daca as fi vrednic de acest lucru as binecuvanta Sfanta Biserica Crestin Ortodoxa si eroii neamului romanesc care s-au jertfit pentru patrie si Dumnezeu cel unic si intreit in fiinta, acestia sunt demni de binecuvantare si nu demonii pe care tu continui sa le canti osanale. Deci as avea sa iti mai transmit cateva mici puncte de vedere inainte sa parasesc acest blog pentru ca esti ireparabil si nu o sa iti halesc prostiile pe care le insiri si nici tu nu o sa crezi adevarurile pe care ti le spun:
    1. Daca ti-a spus tie Iisus prin telepatie sau mail sau alte metode prin care ai tu impresia ca vorbesti cu El ca se va mantui Oreste du-te la un spital de boli mintale ca ai nevoie.
    2. Bunica ta ar trebui sa stie despre extraterestrii ca sunt o inchipuire a demonilor despre care va mint pe voi la loja ca sunt nu stiu ce reptilieni, ciborgy, gri si alte bazaconii.
    3. Unul din marii parinti ai masoneriei si anume Albert Pike stii tu ce spune nu are rost sa iti citez, deci masonii sunt satanisti.
    4. Si ce vrei tu sa insinuezi cu "Tu esti dovada vie a necesitatii masoneriei", iar tu esti dovada vie a existentei balamucului, pai amice faptul ca niste maimutoi cu manusi si sortulete ca niste bucatarese nu suporta oamenii care tot timpul vor sta drepti cerand sa fie liberi, oamenii care stiu cine este dusmanul adevarat al omenirii, cauza tuturor problemelor, intruchiparea raului si complotului absolut, inaintemergatorii lui antihrist.
    5. Nu mai rastalmaci dogmele crestine ca oricum nu intelegi nimic din ele, iar ceea ce spune Iisus e scris in Sfintele Scripturi nu in ce ai visat tu azi-noapte

    Dragului meu prieten mason, cu tulburari mentale, ramai sanatos si am incheiat cu prezenta mea pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  16. Acelasi universal Caragiale: "Amice, esti idiot!"
    Nu mai iti explic de ce dar oricine citeste comentariul poate sa inteleaga.
    Tot ce scriu si spun eu aici e bun si adevarat, si spre disperarea voastra daca ati vedea, este biencuvantat si sustinut de Iisus cel mai adesea venind direct de la El!
    Ma bucur ca ai incheiat pentru ca oricum nici nu ai inceput sa fii si faci parte din acea categorie despre care Iisus spune:
    Lasati mortii sa-si ingroape mortii!
    Mai degraba s-ar mantui plantele si animalele.
    Ar fi mai putina pierdere de timp sa vorbeasca Dumnezeu cirezilor de vaci sau animalelor salbatice decat celor ca tine.
    De aceea se si spune ca voua va vorbeste spre judecata...

    RăspundețiȘtergere
  17. Catre Cristi Daniel: cum pot sa te contactez ?

    vreau sa vb cu tine...

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu iti este de nici un folos sa contactezi mortii, contacteaza-i pe cei vii sperand ca o sa obtii si tu Viata :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Nimeni nu stie care este scopul real al masoneriei.

    RăspundețiȘtergere