13 aprilie 2010

Despre Ecumenism si Masonerie

              N am aflat de prea multa vreme despre acest current care incearca sa uneasca cultele crestine. Am fost neutru pana de curand. Am citit undeva ca ar fi fost initiat de masoni.  Am fost si eu foarte pornit impotriva masoneriei tot pana de curand cand Dumnezeu mi-a aratat ca sunt acolo si oameni bineintentionati care nu ar face rau cu bunastiinta nimanui cu nici un pret. 

          Sa ne amintim de fapt de Florian Pitis. M-a dezamagit foarte tare faptul ca a fost mason atunci cand am aflat… Va amintiti melodia… “Sunt un frate tanar… care crede in dreptate, am ochi negri , dar am mainile curate”... 

         Nu m-as fi gandit ce fel de frate… dar analizand mai departe, mesajul este destul de interesant. Are "mainile curate” deci exista si “frati” care au mainile murdare…. Cu siguranta ca exista.

          Asadar nu  mai tun si fulger impotriva masoneriei. Poate ma mai innorez asa un pic. Dar Dumnezeu mi-a aratat foarte limpede ca absolut totul se afla in mainile Lui. Ca absolut nimic nu se intampla fara voia Sa sau fara ingaduinta Sa.

          Vai de cei care omoara alti oameni, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce vor trece…

         Vedeti, incet, incet se face lumina. Oamenii afla ca nu numai americanii si-au daramat turnurile ci acelasi lucru l-au facut si rusii intr-un mod aproape asemanator omorandu-i si terorizandu-i pe ai lor ca apoi sa strige teroristii… Se pare ca este un trend  printre cei care conduc lumea… 

         Desigur este dezgustator, nu poate decat sa te cuprinda mila. Cat de ratacit trebuie sa fie un om care nu stie ca absolut totul se va intoarce la el? Si palmele si imbratisarile?

           M-am linistit , Domnul este cu noi si vegheaza, El se intoarce.

          De altfel imaginea masoneriei este atat de sifonata incat nu vad cine s-ar mai inrola acolo …

           Am citit undeva ca masonii erau considerati evrei sintetici… M-a amuzat. Dar iarasi Dumnezeu mi-a arata ca nu putem sa generalizam. 90% dintre evrei sunt oameni asemenea oricaror alti oameni, bine intentionati, care isi doresc pacea si armonia.

          Si apoi am putea de asemenea sa spunem ca si crestinii sunt tot niste evrei sintetici. Sau poate adevaratii evrei, in sensul bun si spiritual. Dar la fel, Dumnezeu mi-a aratat cat de mult inca ii iubeste pe evrei si s-a asigurat ca si inima mea va fi mereu plina de aceasta iubire… Cat de bun si desavarsit este Dumnezeu. Ce invatator rabdator este El!

          Am inteles ca acest ecumenism este vointa lui Dumnezeu. Dar ca pe Dumnezeu nu-l intereseaza ecumenismul exterior si nici nu stiu daca este posibil acest lucru. Adevaratul ecumenism este cel interior si el este iubirea pentru aproapele crestin din alt cult.

           Daca poti sa-i spui frate si baptistului si martotului lui Iehova si celorlalti inseamna ca esti bine si esti un bun crestin. Daca il urasti, il dispretuiesti si crezi ca lucreaza pentru satana…

           Stim cu toti cat de mult se dusmanesc cultele crestine chiar aici in Romania. Am auzit cu urechile noastre cum isi arunca invective unii altora si isi prevestesc sfarsitul unii altora.

           Ei bine este adevarat, preziceti bine. Cu toti veti dispare caci profetia “Va fi o turma si un Pastor” se va implini.

         Pastorul il stiti iar din turma aveti grija sa nu va excludeti singuri prin atitudinea fata de fratii vostri.

               Domnul vostru este un domn al Iubirii iar cei care nu pot sa isi imbratiseze fratii din celalalte culte nici nu ar trebui sa se numeasca crestini.

            Trebuie sa stiti ca Dumnezeu ii struneste pe toti chiar acum. Si pe evrei si pe masoni si pe catolici si pe reformati si chiar si pe martorii lui Iehova care nu au o imagine mai buna printre ortodocsi decat masonii.

             Toti sunt ai Lui si El vegheaza asupra lor si asupra actiunilor lor chiar in aceasta clipa.

              Ba mai mult decat atat, este binecunoscuta disperarea unor demoni, ca El, Dumnezeu, se foloseste de actiunile lor oricat ar fi de rele. 

            Ei isi spun in sinea lor, Vom indeplini Noua ordine mondiala si ii vom omora in parte si ii vom microcipa pe ceilalti. Ii vom dispera in continuare cu ideea de terorism pana vor deveni ascultatori si controlabili.

          Dar eu le spun Vai de voi cand multimile se vor ridica impotriva voastra! Dumnezeu inca va mai tine pentru ca multimile sunt rele si nu isi intorc fata spre El ca se le fie sprijin si ajutor. Acesta este motivul pentru care ii va lasa pe mana voastra.

           Asa a fost si cu Hitler si cu comunismul si cu razboaiele.

          Dumnezeu a transmis mesaje clare inainte de orice judecata. Dar ce fac oamenii cu ele? Le ascund… Sa ne amintim de Fatima…

         Cand a cazut Romania in judecata lui Dumnezeu dupa ce El o facuse mare si binecuvanta si ii daruise o intreaga generatie de ingeri intrupati care au devenit personalitati culturale mondiale?

           Sa fie oare atunci cand a fost omorat Corneliu Zelea Codreanu? Cel care conducea o miscare politica pe placul atat al poporului cat si al lui Dumnezeu?

                S-a gandit cineva sa analizez istoria din aceasta perspectiva a ascultarii si neascultarii de Dumnezeu?

             Asadar Domnul ii va lasa sa uneasca lumea , pentru ca este chiar vointa Lui acest lucru. Si astfel cei rai care nu ii iubesc pe oameni vor face totusi voia Lui si vor fi apoi trimisi in infern pentru ca nu de buna voie au facut ce fac ci cu intentii diabolice.

           Iar oamenii care nu se intorc spre Dumnezeu si nu implora mila si binecuvantarea si ajutorul Lui vor incape pe mana lor…

            Desigur poate ca si cei buni vor intre pe mana celor rai pentru a deveni in acest fel martiri si sfinti…

             Intelegeti? Infernul lucraza tot pentru desavarsirea oamenilor, spre disperarea celor de acolo. Numai ca ei nu pot sa-i simta gustul, in principiu din cauza orgoliului nemasurat. Cand ai cunoscut suprema glorie si ai fost inger milioane de ani nu-ti mai arde sa te umilesti si sa lucrezi pentru niste frimituri cum sunt oamenii…  Si apoi mai este si orgoliul de a lupta impotriva lui Dumnezeu… Cine este atat de tare si mare incat sa lupte chiar cu Dumnezeu…?

               Adevaratul ecumenism care nu este altceva decat iubriea pentru aproape este chiar voia Celui Etern asa ca il sustin intru-totul.

             Ecumenismul exterior nu ma intereseaza si nici pe Dumnezeu nu il interseaza prea mult. Sunt oameni atat de rataciti printre acesti bisericosi incat numai decizii importante la nivelul liderilor religiosi poate ca va schima ceva.

             Iata, si cine il cunoaste pe Hristos cu adevarat va putea marturisi ca aceasta este vointa Lui. Si de altfel pana cand crestinii nu vor deveni o turma nu vor putea sa ii aduca pe ceilalti la Hristos. Din simplu motiv ca ei cred ca apropierea de Dumnezeu se face printr-un anumit ritual si numai prin acela… 

 

     Si analizandu-l mai atent pe Pitis… vom vedea ca el face chiar o profetie…. Stia el ceva, poate chiar mai mult… 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu