2 aprilie 2010

Revolutia spirituala - Crestinismul universal

             Ce poate fi mai fascinant decat Dumnezeu, mai maret, mai inaltator? Adevarata noastra viata incepe numai dupa ce il gasim pe Dumnezeu. Abia atunci devenim fluturi si zborul incepe.

              Va rog sa observati ca orice nivel ati atinge, Dumnezeu va provoaca in continuare sa mergeti mai departe, oricat de extinsa ar fi constiinta voastra El vrea sa o extinda si mai mult, daca se poate pentru a-l cuprinde in intregime pe El.

             Glorie Lui. Glorie misterului acestei existente.

             Eu am cautat Adevarul si l-am gasit pe Hristos. De aceea voi ramane fidel Adevarului, iar Hristos este intruparea Adevarului.

             Ceea ce ma dezamageste oarecum este nedesavarsirea celor in interiorul carora Iisus coboara. Il vad pe El prezent in multi oameni, calugari si preoti in mod special, predicatori si alte fiinte care se roaga zilnic si se straduiesc sa-l cunoasca.

              Oamenii vor sa-l limiteze pe Dumnezeu la dimensiunile lor, ei vor un Dumnezeu dupa imaginatia si dorinta lor, nu sunt interesati de El pentru El.

             Cum puteti sa credeti voi ca Cel Mare s-a intrupat ca sa va invete pe voi sa beti vin amestecat cu paine?

              Dumnezeu este suprema revolutie spirituala, este totul, este infinitul si eternitatea.

              Intoarcerea Lui inseamna nasterea crestinismului universal. Lui Dumnezeu poti sa-I spui si Allah, poti sa-i spui si Brahman, pe El nu-l deranjeaza asta atata vreme cat il iubesti si esti gata sa renunti la viata si la vointa ta pentru El. Atata vreme cat nu pui nimic mai presus de El si tot ce faci faci pentru a-l cunoaste pe El.

              Treziti-va, Hristos este Domnul oricarui Dumnezeu si oricarui zeu, din Inima Lui izvorasc toate , totul va fi in mana Lui.

             Exista un singur Dumnezeu, care s-a intrupat. Desigur El se manifesta si prin alte personificari, manifestari ale Lui, asa cum se manifesta si se va manifesta si prin noi. Dar noi trebuie sa-l cunoastem pe cel Unic si vointa Lui. Lui trebuie sa ne inchinam si pentru El trebuie sa lucram si la El trebuie sa-i conducem pe oameni.

                 Faceti ce a facut El si nu faceti ceea ce El n-a facut.

                La ce moaste s-a inchinat El la alea si voi sa va inchinati. El a fost de la inceput impotriva construirii oricarui templu sau biserici si a spus mereu sa construiti asezaminte pentru saraci si spitale pentru bolnavi si astfel ii veti sluji mai pe plac decat participand la orice liturghie.   

                Dar voi vreti sa fiti ca pasarile care mor pe limba lor, nu-I asa?

                 Praful se va alege si de templele voastre si de ritual. Se vor transforma in muzee in cel mai bun caz, pentru ca in curand copiii il vor vedea pe Iisus cu ochii spiritului inainte de a invata sa scrie si sa citeasca.

                 Il slujiti voi pe Hristos sau un ritual al carui rost este sa ajute pe copii si oamenii sarmani cu duhul sa-l cunoasca pe Dumnezeu? 

                 Nu aveti unde sa va duceti sunteti ca niste pui in palma Lui. Puteti desigur sa va aruncati in gol… Sunteti inchistati si speriati pentru ca nu sunteti insetati de Adevar. N-ati auzit ca Imparatia se ia cu asalt?

                   Va este frica de faptul ca ar putea fi promovat altcineva in afara lui Hristos, ca poate alta religie o va cuceri pe a voastra… Dar sunteti copii, Dumnezeu nu poate fi cucerit. Religia exista pentru ca El vrea si in curand nu va mai fi pentru ca si-a indeplinit menirea. Religia este barca ce ne ajuta sa trecem raul. Ce nebun va ramane in barca odata ajuns la mal? Religia este dorul de Dumnezeu, dar odata ce il vom avea pe El cine ar putea sa regrete dorul? Religia este scrisoarea de dragoste pentru fiinta iubita dar odata ce ea s-a intors cine isi va mai dori sa scrie scrisori?

               Hristos nu este optional. Pentru ca Dumnezeu vrea sa spuna si sa arate ceva intregii Creatii prin Iisus.

                Voi nu il iubiti pe Dumnezeu pentru El ci pentru orgoliul vostru de catolici, ortodocsi sau ce altceva sunteti. Ii numiti pe ceilalti sectanti si sunteti mandri si credeti ca voi sunteti cei alesi si cultul vostru.

                 Oricine crede ca Iisus este Dumnezeu Intrupat si se straduieste sa-l cunoasca si sa faca voia Lui este un bun crestin si va intra in Imparatie. Dupa cum a spus Ioan si dupa cum a spus Iisus ii veti recunoaste si dupa fapte.

                 Hristos se intoarce si El va scandaliza din nou pe noii evrei care sunt habotnicii crestini ce refuza spiritul si adevarul si iubirea din cauza putinei lor intelegeri interioare si din cauza orgoliului lor.

                Acolo unde Iisus este prezent este prezenta si vointa Lui. Cel care vrea sa-l poarte si sa-l cunoasca si sa devina una cu El trebuie sa renunte la tot si mai ales la propria vointa. Acel om va muri pentru sine si pentru lume si altul nou se va naste care va fi un slujitor umil al Supremului. Acesta este targul. Daca nu vreti sa renuntati la vointa si dorinta voastra nu sunteti buni pentru El si nu il veti cunoaste. Daca vointa voastra este mai buna decat a Lui atunci ramaneti cu ea. El are destui in Univers care il asteapta cu nerabdare… Iar daca il cunoasteti si refuzati vointa Lui atunci veti fi judecati , pentru ca totul se judeca cu exceptia vointei lui Dumnzeu care este buna perfecta si desavarsita. Numai ce face si ce doreste Dumnezeu este bun si etern si numai ce este sustinut de El.

                Sa inceapa cea mai importanta dintre Revolutii, cea spirituala, sau mai bine zis sa se desavarseasca , deoarece a inceput cu Adam, a continuat in mod cu totul fabulos cu noul Adam si se va desavarsi cu Intoarcerea Lui. 

                  Ce conteaza chipul si numele Adevarului? Putea sa se numeasca Krishna sau Budha sau Mohamed, putea sa fie de origine extraterestra. Doamne daca erai mic si verde nu te-as fi pretuit mai putin si nu mi-ar fi pasat de asta. Dar daca te numesti Iisus cu atat mai bine. Sfinte sunt miscarile tale, sfinte sunt cuvintele Tale, sfant este nisipul care ramane in urma pasilor Tai. Tu esti Cel Etern, Cel Asteptat, Tu esti sfarsitul ratacirii si inceputul unei noi vieti. Tu esti inceputul religiilor dar tot Tu esti si sfarsitul lor. Glorie Tie, Dumnezeu Etern! 

2 comentarii:

  1. Hristos a inviat! Multa iubire si lumina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat, a inviat! Sa ne dea Dumnezeu cu masura lui sfanta tot ce crede ca este mai bun pentru noi!

    RăspundețiȘtergere