31 martie 2010

Sa devenim una cu Dumnezeu, adica una cu Iubirea si Vointa Lui

             Comunicarea cu Iisus este scopul real, adesea uitat si ignorat, al tuturor miscarilor crestine. Trebuie incurajat efortul personal al fiecarui credincios si cautator de a obtine aceasta suprema binecuvantare. Sunt multe persoane care fie deja au realizat acest lucru cu adevarat iesit din comun fie sunt la un pas. Desigur sunt si altii care nu sunt atenti la semnele interioare si exterioare facute de El si continua mecanic ritualul, iata ignorand scopul suprem al ritualului, cunoasterea lui Dumnezeu si comunicarea cu El. Sunt si altii care se roaga cu iubire dar nu sunt pregatiti si nici nu vor sa faca acest mare pas care este comunicare constienta cu Iisus. Aici trebuie spus ca daca mai pastrati urme de orgoliu in interiorul vostru si va imaginati ca ati fi sau ati reprezenta ceva in fata lui Dumnezeu si din acest orgoliu faceti lucruri care nu sunt conforme cu vointa Lui, El nu va raspunde si va lasa sa bateti la usa cu rugaciuni in continuare... 

            Unii marturisesc si impartasesc si celorlalti astfel de realizare spirituala, altii nu. Este cel mai important lucru din existentele noastre si scopul suprem al intregului crestinism, acela de a-l gasi pe Hristos cel viu si de a deveni una cu El. Voi sunteti crestinii pe care ii asteapta de 2000 de ani aceasta lume. A venit timpul ca El sa nu comunice numai cu sfintii sai ci cu totii copiii sai. 

            Abordati cu seriozitate acest lucru. A comunica constient cu Iisus este cea mai mare minune. Pentru ca daca El v-a luat o singura data in brate nu o sa va mai lase pentru eternitate. Oricate pacate sau greseli veti mai face…

           A comunica cu el constient este mai mult decat orice altceva, este suprema binecuvantare. Este mai mult decat Samadhi sau Kundalini, este mai mult decat orice putere sau har dumnezeiesc pentru ca in timp le veti primi pe toate acestea si multe altele, fie in lumea asta fie in cealalta, dar ascultarea Lui adica urmarea vointei lui Dumnezeu este o putere spirituala poate in aparenta minora dar in realitate superioara oricarei alteia. Pentru ca aceia care nu urmeaza sau nu vor sa urmeze Vointa Lui cad in continuare din ceruri sau, daca nu au fost niciodata acolo, nu vor intra oricate puteri spirituale ar avea.  

           Voi sunteti crestinii asteptati. Aceia care in discursurile lor nu vor marturisi de 10 ori biserica si odata pe Iisus, nu vor pune ritualul inaintea celui pentru care se face ritualul. 

           Voi sunteti cei mai iubiti dintre pamanteni…

           Daca v-ati rugat o ora, rugati-va doua de acum. Daca citeati carti spirituale o ora zilnic cititi doua de acum. Daca posteati o zi pe saptamana postiti doua, faceti totul si mai ales ceea ce El va spune sa faceti.

             Voi sunteti buturuga mica ce va rasturna carul mare. Voi sunteti revolutia spirituala tacuta si tainica care va exorciza raul acestei lumi. Nu trebuie sa va stie lumea . Daca va stie El este de ajuns. Iar daca El o sa vrea sa va stie si altii, veti fi cunoscuti si recunoscuti in infinit de mii de miliarde de creaturi ca superbii si asteptatii ingeri ai lui Dumnezeu... 

             El are miliarde de civilizatii la dispozitie si ar putea sa-si reverse gratia asupra oricui altcuiva. Faptul ca El isi tine promisiunea si a trimis la intrupare ingerii Sai pentru a salva acest pamant si a-i confirma pentru eternitate numele pe care deja il are in infinit, “planeta sfanta” , este o dovada a bunatatii si rabdarii Lui. Iar ingerii Lui sunteti voi…

             Curaj, acesta este scopul oricarei religii, dupa aceasta alearga creaturile dintotdeauna, acesta este visul si suprema realizare a oricarei creaturi care exista : comunicarea cu Creatorul ei.

              Dati atentie sporita acestui fapt. Eu va spun ca El este gata sa faca semne mari in existentele tuturor celor care sunt aproape de El si se roaga zilnic. Fiti pregatiti sa-l cunoasteti si sa comunicati cu El cat mai des.

              Spuneti-le tuturor ca alesii Lui nu alearga dupa impliniri si realizari in acesta lume ci dupa impliniri si realizari care sa dureze etern. Dar mai ales ca El se intoarce si este deschis spre a binecuvanta pe oricine doreste sa-l cunoasca si sa-l urmeze. Dupa cum a spus, daca cei invitati la nunta nu vor raspunde acestei invitatii, adica acele fiinte superioare care s-au intrupat cu scopul de a-l sluji, El va iesi in strada si primii intalniti si care vor accepta cu umilinta si recunostinta invitatia la Nunta, adica la cunoasterea suprema si la ascultarea si iubirea de Dumnezeu, vor intra in locul celor care pun religia , ritualul sau alte lucruri mai presus de El. Iar daca El nu coboara in sufletul nostru si nu isi ridica aici lacas asa cum a promis, noi nu vom putea singuri sa urcam in ceruri si sa ne mantuim. Asa ca scopul este sa obtinem intai gratia Lui deci sa ne umilim si sa facem orice stim, sa renuntam la dorinte si la lume, sa impartim averea saracilor sa ne sacrificam intr-un fel sau altul de dragul Adevarului pentru ca Adevarul sa coboare la noi si sa ne ridice apoi la El. 

               Curaj deci, in Imparatie nimeni nici nu se spovedeste nici impartaseste decat in inima Lui. Pentru ca acolo(si in inima si in Imparatie) toti sunt deja una cu El. Iar voi sunteti la un pas de a fi una cu El.

                Eu nu vorbesc impotriva nici unui cult si a nici unei traditii. Ci vreau doar sa arat ca scopul nu este nici cultul, nici traditia si nici o religie, ci cunoasterea Lui. Iar cunoasterea Lui nu este un lucru teoretic pe care il puteti obtine daca faceti parte dintr-un grup sau altul. Aceasta binecuvantare se obtine prin efort personal, credinta si mai ales iubire de Dumnezeu si Adevar.

              Si iata ii indemn pe toti aici sa nu renunte la ritual decat numai dupa cel vor cunoaste pe El personal. Ba mai mult daca puteti experimentati si cunoasteti toate ritualurile acestei planete pentru a ajunge cat mai repede la El... 

                Nu trebuie sa uitati ca El se intoarce la toti oamenii, nu numai la crestini. Ca El este stapanul tuturor religiilor si mai ales ca El este cel slavit si adorat de toate religiile lumii. Desigur ca noi nu vedem decat pana la orizont dar dincolo de el sunt miliarde de musulmani, hindusi , budisti sau alti oameni care se straduiesc sau nu in felul lor sa-l gaseasca pe El. 

                 Deoarece toate religiile ii apartin, atunci ele va apartin si voua. Ele sunt un bun al acestei lumi. Iar tot ce are bun aceasta lume apartine tuturor. Am scris aici o poveste scurta despre religii…

               Comunicarea directa cu El va va mantui printre altele si de prejudecati, superstitii(sunt si superstitii religioase) si de alte neadevaruri.

               Fie ca voi sa deveniti primii crestini universali, adica veritabili copii ai lui Dumnezeu inca din aceasta viata.

               Si nu uitati, ca va rugati pentru a vi se raspunde si nu de dragul de a va ruga. Tot ce faceti faceti pentru a-l cunoaste pe El si astfel pentru a nu mai fi singuri ci una cu Dumnezeu. Sunt multi care merg precum trenul pe sine si nu vor sa-l vada si sa-l recunoasca pe El. Pentru ca El este si a fost si va fi o revolutie spirituala. El este opusul acestei lumi si multi se roaga dar nu pentru Adevar ci pentru a le fi mai bine in aceasta lume sau pur si simplu pentru a fi admirati ca niste buni crestini ce sunt. Asadar voi rugati-va pentru a fi atinsi de El si pentru a-l cunoaste si pentru a deveni una cu El. 

               Pentru ca acum urmeaza revolutia spirituala a acestei lumi, adica acea miscare interioara a sufletelor  care va aduce adevarata schimbare si in exterior expulzandu-i pe ratacitii care cred ca viata si omul sunt un accident cosmic, dar mai ales pe aceia cale au pus la care exterminarea unui numar foarte mare de oameni si care nu ii considera egali cu ei pe fratii lor cei multi si sarmani... 

               Mai sunt si altii care ignora in mod constient vointa lui Dumnezeu desi se ocupa cu cautarea Adevarului si chiar au obtinut mari realizari spirituale...  Asadar in loc de suprema binecuvantare vor primi judecata Lui. Pentru ca a arata lumii ca esti una cu Dumnezeu dar a face mai degraba vointa ingerului cazut este nu atat o hotie spirituala cat ducerea in ratacire a multora care cred ca pot sa devina una cu El dar sa faca in continuare ce vor ei.

               Nu exista asa ceva.  Atunci cand vom fi una cu El, noi nu vom mai fi ci numai El va fi. Asadar daca nu sunteti gata sa renuntati la aceasta lume pentru a cunoaste Adevarul, daca aveti alte dorinte si vise iar cunoasterea Adevarului este doar un moft si un orgoliu, nici nu il veti cunoaste si nu il veti intalni.

               Iar daca nu cunoasteti Vointa Lui nu il cunoasteti nici pe El... 

              Este momentul ca toti cei care il cauta pe El sa simta puterea binecuvantarii dar si a judecatii Lui aceia care doar cu buzele zic ca fac voia Lui dar in realitate fac exact pe dos ca si cand vointa lui Dumnezeu nu ar insemna suprema perfectiune si desavarsire ci doar un moft pe care il putem accepta sau nu.

              Sa ne amintim suprema lectie din gradina Ghetsimani : 

32. Şi au venit la un loc al cărui nume este Ghetsimani, şi acolo a zis către ucenicii Săi: Şedeţi aici până ce Mă voi ruga. 33. Şi a luat cu El pe Petru şi pe Iacov şi pe Ioan şi a început a Se tulbura şi a Se mâhni. 34. Şi le-a zis lor: Întristat este sufletul Meu până la moarte. Rămâneţi aici şi privegheaţi. 35. Şi mergând puţin mai înainte, a căzut cu faţa la pământ şi Se ruga, ca, de este cu putinţă, să treacă de la El ceasul (acesta). 36. Şi zicea: Avva Părinte, toate sunt Ţie cu putinţă. Depărtează paharul acesta de la Mine. Dar nu ce voiesc Eu, ci ceea ce voieşti Tu.

                                                                                                                                           Marcu 14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu