26 iunie 2010

Binecuvantare pentru Partidul Poporului Roman

                      Aceasta este sansa noastra istorica din punct de vedere politic . Observati ca a venit abia dupa 20 de ani. Fiecare generatie a avut o astfel de sansa. Cei dinaintea noastra nu au stiut sa se foloseasca de miscarea politica binecuvantata de Hristos.                      Adevarat, adevarat va spun...  Domnul spune ca nu a gasit loc sa se infiltreze in niciuna din miscarile politice existente. Foarte putin in Romania Mare.                     Domnul spune ca aceasta miscare nu va putea fi nici invinsa si nici dezbinata atata vreme cat va urmari binele celorlalti, binele celor multi.                    Va rog sa binecuvantati cu mine, la unison cu Hristos, Patidul Poporului Roman.                      Strangeti randurile, Dumnezeu ne-a dat o sansa, fiti mereu cu chii pe cer si nu uitati idealul, binele celorlalti.                     Nu schimbati idealul, aceasta este ideea forta divina care sustine aceasta miscare. Ramaneti in ea.                    Este o sansa uluitoare ce ni se ofera in ultima clipa pentru a putea fi iarasi noi insine. Este sansa noastra si trebuie sa o fructificam.                   Iata ca tot ceea ce cere El este cat se poate de firesc. El cere putin si ofera infinit de mult. Promisiunile si binecuvantarile Lui vor ramane cu toti cei care se vor implica si vor sustine aceasta miscare atata vreme cat vor ramane in ideal: ajutorul si binele celorlalti.

                    Binecuvanteaza Doamne acasta miscare politica ce va promova pe scena fiinte dragi tie si binecuvantate de Tine. Ramai cu noi si atrage-ne atentia din vreme asupra pericolelor.

                   Hai Romania! 

7 comentarii:

  1. Hristos ... se asociază ... cu D. D. în P. P. R. (sîc!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este sic! sau sâc!, in cazul nostru (sic!); numai ca nu este vorba de nici un (sic!) aici.
    Il cunoasteti dvs pe Hristos atat de bine incat sa stiti cu cine se asociaza si cu cine nu?
    El se asociaza cu oricine este dispus sa lupte pentru binele, dreptatea si libertatea celorlalti, chiar daca nu face acest lucru in numele Lui.
    Fiintele superioare, chiar angelice, intrupate se disting fie prin recunoasterea si slujirea directa a lui Dumnezeu, fie prin angajarea in lupta pentru binele si el;iberarea celorlalti.
    Dumneavoastra in care categorie va incadrati?

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar daca (sic!) era pentru ca nu am pomenit de D.D. .... nu este nevoie, o sa devina la fel de cunoscut ca si Romania Mare. Si cine stie, poate o sa contribuie, alaturi de Traian Basescu, la realizarea Romaniei Mari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Te uiţi ... Citeşti şi te cruceşti... Să citeşti şi să te minunezi despre ... Ce are a face Dumnezeu şi Hristos cu politichia ... Iar, dacă, am pus "(sîc!)" ştiu eu, de ce l-am pus. N-am nimic cu D. Diaconescu, întâmpător, avem profesii înrudite. Dar ... Eu, n-am nimic comun cu politica. Nu-mi place! Aşa că ... Prin urmare, o asociere între C. V. T. - D. D. şi T. B. n-o văd chiar imposibilă ... în politicalele dâmboviţene se poartă. Pen' că numai la noi se poate. Suntem originali. Avem politruci originali! Nu-i aşa?

    RăspundețiȘtergere
  5. Defilam cu cine putem, defilam cu noi insine, important este sa il invocam pe Dumnezeu si sa il avem aproape.
    Lumina Lui patrunde in toti si in toate si stim ca toate sunt in mana Lui, mai ales conducatorii acestei lumi.
    Dumnezeu are de a face cu toti si cu toate, inclusiv cu politica.
    Nu conteaza cum am fost sau cum suntem, vom fi una cu Dumnezeu si vom face ceea ce El spune sa facem, adica Vointa Lui.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze, esti binevenit... in Imparatia Lui :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma inscriu cu o conditie :Elodia = Ministrul Justitiei,Fernando de la Caransebes = Ministrul Culturii
    Haideti Sictir !Diaconescule du-te baiatule la un psihiatru ca nuesti sanatos la cap .

    RăspundețiȘtergere
  7. Diaconescu e foarte sanatos, un om normal, si vom vedea daca in tara asta sunt mai multi oameni normali sau anormali in curand...

    RăspundețiȘtergere