19 iunie 2010

Comandoul divin

                 Glorie Tatalui, Glorie lui Dumnezeu, Glorie tuturor celor care sunt una cu El, numai El este. 

               Oare ce a fost Intruparea decat un commando divin condus de Insusi Tatal ceresc? O lupta divina in care atunci cand raul a crezut ca in sfarsit l-a omorat, Acesta dobandeste puteri depline asupra celor care sunt in posesia raului, mantuidu-I, salvandu-I si spunandu-I raului, te-am invins cu propria ta arma, care este Moartea… 

               Asa si in prezent, primul val al comandoului divin si-a facut datoria, urmeaza al doilea. Primul val a luptat in dualitate ignorand vointa divina si astfel prejudiciindu-si si diminuindu-si masura rasplatei. Al doilea val va lupta exclusiv in si din lumina , exclusiv in vointa lui Dumnezeu. Al treilea val va fi chiar manifestarea cerului si pamantului celui nou. Al doilea val suntem noi. Noi vom trage linia care desparte raul de bine. Cine nu intra cu noi, nu va intra deloc in Imparatie si asta este valabil si pentru cei din primul val care vor fi dati pe mana noastra deoarece nu au dus pana la capat misiunea si au facut concesii raului.   Hristos deschide iarasi portile Cerului pentru oricine este dispus si pregatit sa intre. Fericiti cei care vor intra auzind prima chemare. Vor mai fi sanse si dupa moarte dar sufletul care a fost strigat si nu a raspuns, indiferent din ce motive, trebuie sa astepte mult si bine pana la o noua strigare. Strigati sunt toti dar numai o parte din cei credinciosi aud. Pentru cei care nu aud nu exista nici Intoarcere si nici binecuvantare, vor trai si vor muri in propriile lor greseli si dupa inca o viata in lumea de dincolo poate cineva ii va chema iarasi. 

                  Daca acum vedeti Adevarul prin ceata, mai mult intuindu-l, maine veti deveni  asemenea sorilor scaldati in lumina adevarului, izvoare de lumina. Si asta se va intampla in timpul vietii voastre in aceasta lume. Cine acum isi pune intreaga viata pariind pe Adevar va castiga in curand inmiit, asa cum cineva ar paria 10 lei si ar castiga un milliard maine. Cine insa va continua sa traiasca fara nici un Dumnezeu va culege dincolo intuneric, pustiu, singuratate si suferinta.

                Tatal a trimis o comoara pe Pamant care sa vesteasca Intoarcerea Lui si sa instaureze spiritualitatea divina universala. Intoarcerea lui Iisus simbolizeaza intoarcerea spiritualitatii universale, intrarea intr-o epoca spirituala, umanitatea reface drumul spre centru . Tatal va pasi iarasi pe Pamant, Intorcandu-se, si va pasi prin trupurile celor alesi, alaturi de care si Cel rastingnit isi va face aparitia adesea. 

                Voi trebuie sa va ridicati la inaltimea misiunii si sa faceti ceea ce vi s-a spus sa faceti, orice neascultare va face sa pierdeti timp pretios pe calea spre desavarsire. Daca l-ati cunoaste pe El ati sti ce e rau si ce e bine si nu ati rataci in lucruri marunte si mai ales nu  ati exprima puncte de vedere care nu vin de la Dumenzeu. 

                 Stiti cu totii ce au facut sfintii Lui si toti aceia cu care El a fost una.

                  Bine este ca oamenii sa repete Doamne, Doamne, dar acum nu mai este timp de asa ceva. Nu am venit aici pentru a asculta radioul ci pentru a ne imbata si noi de nectarul ce izvoraste din fiintele celor care sunt una cu Dumnezeu.

                Este timpul vestirii noului Cer, este timpul cand nu se mai ridica temple in exterior ci in interior, timpul cand oamenii se roaga si patrund in astfel de noi temple pentru a-L slavi pe Acela. 

                Este timpul cand cei alesi vor cunoaste binecuvatarile Celui care alege. Timpul desavarsirii. Este unul din acele timpuri rare in care Dumnezeu va pasi iarasi pe Pamant actionand  la nivelul intregii planete si pentru toti locuitorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu