2 iunie 2010

Femeile si libertatea

             Fie ca tot mai multe femei sa devina una cu Dumnezeu si sa devina ingeri nemuritori.

           Trebuie sa fim si sa traim asa cum vrea Dumnezeu sa fim si sa traim.

           Libertatea voastra este mai importanta decat orice dorinta a voastra. Aproape toate femeile isi doresc sa se casatoreasca, dorinta independenta de dorinta de a iubi. Daca ne dorim ceva ar trebui sa ne dorim iubirea, dragostea.

           Numai ca aceasta fantezie si dorinta feminina costa foarte scump, iar daca femeia mai este si credincioasa, o costa aproape o viata pentru ca nu va indrazni sa divorteze crezand ca Dumnezeu a bagat-o in nenorocirea in care a intrat. Si toate casatoriile nebinecuvantate sunt o nenorocire desi, direct proportional cu credinta celor doi, Dumnzeu nu ii abandoneaza intru-totul cu toate ca acestia nu merg pe caile Lui si nu fac voia Lui.

            Daca ati visa mai mult cum sa fiti pe placul lui Dumnezeu si sa traiti cum vrea El nu ati ajunge la suferinte, regrete si lacrimi, pentru ca ati avea rabdare si El va va aduce in viata persoana potrivita, El va va darui omul potrivit, indiferent daca acest lucru se intampla la 21, 25, sau 30 de ani.

           Am vazut multe casatorii nefericite. Absolut toate, chiar daca au avut la inceput si putina iubire se intemeiau pe altceva, era altceva mai tare, ori dorinta de a intra in randul lumii, de a se casatori in sfarsit, ori alt interes material sau de alta natura.

            Deoarece am avut mai multe colege decat colegi in viata de pana acum, cu zecile, am ajuns sa cunosc prin experienta, mai ales ca fac de cand ma stiu sondaje psihologice, veritabile incursiuni in existentele si trecutul tuturor persoanelor pe care le cunosc, natura si dorintele femeilor. Acest lucru este valoros deoarece este dublat de cunosterea asteptarilor si dorintelor lui Dumnezeu in privinta lor. 

              Fetele isi doresc foarte tare sa se marite… Tocmai datorita acestei dorinte ele nu pun asa mare pret pe libertate. Evident asta se va intoarce impotriva lor. Am cunoscut femei mature care abia scapasera dintr-un cosmar si se grabeau sa intre  in altul. Desigur prin gratia lui Dumnezeu sfaturile mele curgeau neintrerupt si la obiect. Nu stiu cum sa spun dar stiu cand cineva trebuie sa se marite, casatoreasca cu altcineva. Am avut prietene care ma iubeau si isi doreau sa fie cu mine si care imi faceau confidente. Cand viitorul lor sot a aparut in viata lor si s-a indragostit de ele, le-am spus pe loc, el este, go for it. 

                Fara exceptie , in relatia mea cu femininul am luptat pentru educarea, emanciparea si mai ales eliberarea lui. Am intalnit femei care traiau un cosmar ce nu avea nici o legatura cu Dumnezeu dar care se temeau sa nu pacatuiasca despartindu-se… Ironia este ca aveau pacate cu mult mai mari decat asta, spre exemplu supapa gasita pentru a face viata suportabila era sa-si insele sotul. Se razbunau in felul asta … Dar pe cine? 

                Aceasta dorinta de egalitate a femeii cu barbatul trebuie asumata de aceasta. Si chiar este, tot mai mult astazi. Femeia va deveni si ea un inger. De altfel acolo unde sunt ingerii, femininul si masculinul sunt in deplina armonie. 

                Femei minunate, luptati pentru independenta si libertatea voastra ca si cand nu ar trebui sa va casatoriti niciodata. Este chiar mai bine sa va doriti sa nu va casatoriti. Pentru ca atunci cand iubirea o sa apara, o sa stiti acest lucru si dorinta voastra de a nu va casatori nu va mai conta. Dar daca lucrurile stau invers, atunci e foarte posibil ca Dumnezeu sa nu binecuvanteze casatoria voastra pentru ca El nu se manifesta decat printr-o iubire nesfarsita si are oroare de orice legatura dintre barbat si femeie bazata pe altceva decat iubire. 

              Daca v-ati intreba tot timpul ce vrea Dumnezeu, ar fi foarte greu sa gresiti. Dumnezeu vrea ca omul, femeie sau barbat, sa fie liber si tot ce primeste sa primeasca din mana Lui. 

               Pretuiti libertatea pentru ca numai liberi fiind veti putea ajunge sa fiti intrumente folositoare lui Dumnezeu. Veti vedea ca daca veti primi persoana potrivita din mana lui Dumnezeu, aceasta nu va va ingradi libertatea…

                Imi amintesc acum de alt caz… Am dat multe sfaturi si cu ajutorul Lui sper sa dau de o mie de ori mai multe.

                Era vorba de o veritabila nimfomana… Evident ca isi insela sotul si tot ea se plangea de el. Evident ca ea cunoscuse barbati superiori si inainte si dupa, cum era sa-l mai iubeasca? Nu se casatorise din dragoste ci din… razbunare. Da, asa a gasit cu cale sa se razbune pe iubitul ei care o inselase… Cel putin recunoscuse… Sa-i spui unei astfel de persone, inceteaza, nu mai fa dragoste cu nimeni, era inutil si mai degraba un sabotaj decat un ajutor. Pentru ca Dumnezeu nu ne ia din mlastina si ne duce direct in paradis. Exista pasi si trepte, ne purificam si ne vindecam treptat. Si atunci i-am spus fa dragoste cu cine vrei, dar in nici un caz sa nu te atingi si sa te lasi atinsa de barbati care au aceasta functie… In zadar, a sfarsit prin a fi impreuna cu un astfel de om, bine, cu mai multi, dar acela era iubitul principal. Era intr-adevar presiune puternica asupra ei, foarte greu sa reziste. Dar daca astazi este libera intr-o masura destul de mare, imi multumeste sper, desi printre injuraturi probabil, pentru ca nu am crutat-o si i-am aratat mereu adevarul. Iar o femeie arareori vrea sa stie adevarul despre ea… Persoana a ajuns de la coada maturii destul de departe. A suferit foarte mult pentru ca nu asculta deloc de Dumnezeu si a facut o gramada de cucuie invatand singura…  Dumnezeu m-a scos in calea ei pentru ca pe langa pacate avea si foarte multe haruri daruite de El si se afla intr-o mare rascruce a existentei ei. A fost o teribila lupta paranormala acolo si, prin gratia Lui, fiinta respectiva, daca nu a apucat totusi pe cel mai bun dintre drumurile posibile, a fost departe de cel mai rau dintre ele. 

                    Este minunat sa iei un pui de pasare si sa-l arunci din cuib… Zboara! Probabil ca o sa strige, M-ai nenorocit, o sa mor, ma prabuseeesc… Dar cand o sa vada ca pluteste… o sa uite de toate, chiar si de cel care a aruncat-o in gol… Pe buna dreptate, pentru ca Dumnezeu este cel care a facut asta. 

                    Fetelor alegeti libertatea si numai atunci cand inima voastra o ia razna renuntati la ea. Nu va casatoriti de dragul nimanui, fiti independente, rebele, in cautarea si asteptarea iubirii, a marii iubiri...

                   Problema este dificila pentru ca oamenii ar trebui in primul rand sa-l gaseasca pe Dumnezeu si apoi sa inceapa sa traiasca. Oamenii isi incep viata fara El... Dumnezeu este departe, Vointa lui nu se manifesta in vietile oamenilor si acestia nici nu vor asta. Se multumesc cu Dumnezeul din carti nu au nevoie de unul viu care sa le conduca vietile.  Si astfel viata lor se termina inainte de a fi inceput... 

                  Dar nu trebuie sa ne pierdem speranta,orice moment este foarte bun pentru a deveni una cu Dumnezeu... 

        Odata cu noul cer se naste si o noua Eva, mai mult inger decat om, mireasa si sotie si mama de Dumnezeu, una cu El, purtata de ingeri pe brate in momentele grele si purtand ingeri pe brate in momentele ei de glorie. 

                         Elibereaza-te femeie divina! Intrupeaza-te mama divina in fiecare femeie care isi daruieste viata Lui si calauzeste-o spre El. 

                        Sotul tau este Dumnezeu, tu esti mireasa Lui! Acum gandeste cum este El si cum se va manifesta El fata de tine. A cui sa fie vina daca tu te vei casatori si vei iubi pe altcineva decat pe Dumnezeu, daca te vei casatori in numele tau si pentru tine sau din alte motive? Vorbeste cu El, miresele Lui nu sunt numai prin manastiri ci oriunde inima il iubeste ca pe un Mire si i se daruieste. Hai femeie frumoasa, construieste-ti viata cu El si pentru El. Curaj, zboara in numele Lui! 

                      Ce poate fi mai minunat decat sa fii cu El si sa lucrezi pentru el? Doamne unde vom merge astazi si pe cine vom binecuvanta? Pe cine vom elibera astazi, cine va auzi astazi Cuvantul tau? Binecuvanteaza-i pe toti pentru ca ceasul marii Judecati si al marii Eliberari este aproape.

         

                    

                    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu