25 august 2010

Apologie pentru Ascultare

                                   De as grai in limbile oamenilor si ale ingerilor…, de ar fi inima mea o fantana plina de iubire si sufletul meu de s-ar plimba prin cerurile cele mai inalte, dar nu as avea asculatre fata de Dumnezeu as fi asemenea celor rataciti care pun mai presus o bucata de metal fie ea si stralucitoare fata de comorile cerului.

De as avea nenumarate puteri spirituale, de as avea Samadhi si kundalini, de as fi vindecator renumit si nu as avea ascultare de Dumnezeu as fi asemenea paganilor si ateilor care asculta numai de ei insisi oricat de binecuvantati ar fi .

                                     De as fi un maestru spiritual renumit si as avea zeci de mii de oameni care m-ar urma, de nu as avea ascultare de Dumnezeu as fi asemenea ingerilor cazuti care desi isi pastreaza trupul de lumina si toate calitatile acestuia nu vor sa urmeze pe Dumnezeu .

Nu in iubire si nici in smerenie si nici in speranta sta ascuns secretul mantuirii ci in Ascultare. Ascultarea trebuie sa fie fructul divin al iubirii si umilintei. 

Ingerul cazut si toti ceilalti aveau iubire nesfarsita, aveau si inca mai au tot ce se poate avea. Dar s-au trezit ca vor altceva decat vrea Dumnezeu.

Si poti sa vrei si altceva pentru ca ai liber arbitru. In fapt abia aici vine ascultarea, cand noi avem o vointa independenta care ar putea sa faca si oricum altfel decat Dumnezeu doreste si ne cere.

Avem trei mari exemple biblice care pledeaza pentru ascultare: pe Iov, pe Abraham(Avraam) si pe Iisus.

Stim ca Iisus ar fi putut sa faca oricum altfel si sa nu ajunga pe cruce. Stim ca I-a cerut Tatalui sa ia de la El paharul acela si mai stim ca a spus “Faca-se voia Ta sfanta, Abba (Tata iubit, sfant)”

Acolo unde merg eu ascultarea este o suprema binecuvantare asa cum vointa lui Dumnezeu cea mai inalta si mai dulce si mai divina dintre binecuvantari. Acolo fiintele nu inceteaza zi si noapte sa-I multumeasca Lui pentru ca s-a revelat lor, sa-I multumeasca pentru privilegiul unic de a cunoaste Voia lui preasfanta care este perfecta si desavarsirea insasi si supremul dar.

Vreau sa stiti ca voi sunteti liberi sa faceti ce vreti si probabil veti fi iubiti si salvati chiar neascultand de Dumnezeu deoarece mila si iubirea Lui nu cunosc margini. 

Abraham, acest divin barbat, care merge sa-si sacrifice fiul… Simbolica aceasta profetie , deoarece Domnul urma chiar sa-si sacrifice propriul Fiu…

Iov, acest spirit umil care din print ajunge cersetor dar nu oboseste sa-si iubeasca Dumnezeul si sa-l laude in egala masura…

De cine ascultati voi pentru ca Domnul a venit la voi si I-ati intors spatele pentru ca nu a venit asa cum ati fi vrut voi cu lumina si cu slava care sa va maguleasca orgoliul.

Dar va spun ca daca l-ati fi iubit de la inceput si ati fi fost umili, Intoarcerea Lui nu ar fi un test pentru voi ci o binecuvantare.

Dar sunteti orbi si surzi. Unde sa va vorbeasca El daca inima voastra este inchisa?

Vai, vai pentru ca nu va tineti strans de gatul lui Iisus ci de usile bisericilor voastre care astazi sunt dar maine nu vor mai fi.

Ascultarea este sora umilintei iar mama lor este iubirea. Dar am vazut si fiinte cu inima plina de iubire dar care nu vor sa faca voia Lui, avand diferite justificari, mai mult sau mai putin umane.

Ah voi nu ati dus dorul Adevarului si nici nu ati suferit si nici nu ati plans pentru ca nu il cunoasteti altfel nu ati fi atat de inconstienti incat sa asteptati sa se roage Dumnezeu de voi si sa va faca cadouri si va dea atentii pentru a face Voia Lui.

Dar El va gasi slujitori mai credinciosi si voi veti deveni slujitorii slujitorilor acestora. Pentru ca nu ati cunoscut semnele Celui prea inalt, oare credeti ca cineva va va obliga sa urcati in ceruri? Ramaneti in tarana si asteptati suferinta sa va impulsioneze daca dragostea nu este buna pentru voi.

Nu va veni Iisus asa cum vreti voi sa vina si nici nu va vorbi El prin cine vreti voi sa vorbeasca. Daca sunteti mari in aceasta lume va veni spre micirea voastra si daca sunteti mici dar sunteti cu El in inima va veni pentru marirea voastra.

Iata sunt mii si mii de preoti si ierarhi ai bisericilor in aceasta lume.

Cine ar putea sa spuna dintre ei: Eu stiu ca Iisus va veni, eu stiu ca Iisus este aproape dar tin pentru mine ca sa nu tulbur pe nimeni, ca sa nu tulbur unitatea bisericii mele?

Va spun ca El a si venit si nici unul nu stie si nu vede si nici nu vrea sa stie si sa vada pentru ca v-au devenit dragi bisericile si ritualul si nu mai aveti iubire si suflet pentru Iisus cel viu care v-a daruit acest joc simbolic tocmai pentru a ramane aproape de voi.

Si El va va testa in continuare prin cei care vor vorbi despre sosirea Lui spre a vedea cum va tratati voi fratii care vestesc sosirea Lui. 

Mai grav, voi nici macar nu il asteptati pe El ci asteptati antichristul. Sunt pline blogurile ortodoxe de texte care mai de care mai goale de Duh Sfant care vestesc sosirea antichristului.

Dar fie dupa asteptarea fiecaruia.

Veti lupta nu cu antichristul ci cu trimisii lui Dumnezeu, pentru ca oricine nu este una cu El este impotriva Lui…

Veti lupta impotriva unor himere si veti fi chemati la ascultare, dar nu ,voi nu veti putea sa faceti aceasta ascultare pentru ca sunteti asemenea unor flori care au radacini in pamantul unei gradini si nu in pamantul nemuritor al inimii lui Hristos si nu cunoasteti Adevarul dupa spirit ci numai dupa forma.

Treziti-va si veniti-va in fire si debarasati-va de prejudecati si de prostii si de sabloane pentru ca Dumnezeu este Domnul perfectiunii si desavarsirii si lucratorii Lui sunt inimosi si plini de duh si nu habotnici si agonisitori de bunuri materiale. 

 

                            Dacă doriţi să ştiţi mai multe despre momentul şi locul în care se vor întâmpla toate aceste lucruri, luaţi aminte la ce vă spun acum: oriunde există un cadavru se adună vulturii! Dacă veţi privi cu atenţie fariseismul indolent şi lipsit de credinţă, veţi constata că aveţi de-a face cu un cadavru. Eu şi toţi cei care cred în Mine, evrei şi păgâni deopotrivă, simbolizăm vulturii care se adună pentru a consuma cadavrul. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, noaptea sufletului şi păcatul care derivă din ea reprezintă un cadavru în jurul căruia se adună lumina vieţii, distrugându-l pe măsură ce lumina zilei alungă noaptea cu amăgirile şi iluziile ei. Toate aceste lucruri se petrec chiar acum, sub ochii noştri[1], cu iudaismul indolent şi lipsit de credinţă, care s-a transformat într-un cadavru şi care va fi consumat complet în circa 50 de ani de acum înainte. La fel se vor petrece lucrurile şi în timpurile care vor urma cu biserica şi cu învăţătura creştină. Aceasta va deveni un cadavru chiar mai descompus decât este iudaismul astăzi, motiv pentru care va fi atacată din toate părţile de vulturii liberi ai luminii şi vieţii, care îl vor consuma prin focul iubirii şi prin lumina adevărului. Toate aceste lucruri se vor petrece peste mai puţin de 2000 de ani de la prima Mea venire pe acest pământ, aşa cum v-am repetat deja în mai multe rânduri.

[1] Este vorba de perioada în care a trăit Iisus.

                                                                                                       A doua venire a lui Hristos pe Pamant - Jacob lorber

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu