15 septembrie 2010

BIG BADA BOOM

                         

                                     Aceasta este o replica dintr-un film foarte reusit si inspirat. Va amintiti, nu-i asa? 

  Intrebarea este, va fi un Big Bada Boom, din nou? Nu ar fi prima data cand Dumnezeu ii lasa pe oameni sa culeaga ce au semanat. Sa ne amintim cum pe vremea lui Lot Dumnezeu nu se regasea intr-un singur om din zeci de mii.

Dumnezeu nu locuia in nici un om si nici unul nu era interesat sa fie locuit de Dumnezeu.

La fel in timpul lui Noe.

Credeti ca daca pe vremea lui Noe oamenii s-ar fi rugat lui Dumnezeu sa ii calauzeasca si sa le confirme daca Noe spune adevarul sau nu, Dumnezeu nu ar fi raspuns?

Dar cu exceptia familie lui Noe nici unul nu a ascultat, nici macar fratele lui Noe.

Priveau cu toti cum ingerii lui Dumnezeu strangeau animalele pamantului si cum acestea mergeau incolonate spre muntele unde Noe construia corabia. Se uitau ca la circ. Evident ca nu stiau ca cei care insoteau animalele erau ingeri. 

                                  Si apoi acesti insotitori au fost trimisi sa aduca si mai multe animale pentru a umple si spatiul din arca destinat oamenilor. 

Oamenii, datorita independentei lor si confortului in trupul fizic s-au invatat sa traiasca fara Dumnezeu.

In ambele cazuri cand Dumnezeu a ingaduit potopul spre purificarea pamantului si spre un nou inceput oamenii ajunsesera la o degradare morala si spirituala extrema.

Lumea devenise un infern si oamenii asemenea locuitorilor infernului. Si Dumnezeu a hotarat: Parasiti aceasta lume deoarece ea imi apartine si aici trebuie sa se desfasoare planul Meu divin.

Dumnezeu pregateste iarasi un nou inceput.

Cu adevarat va fi o noua lume in care oamenii nu vor mai avea proprietati si nu vor mai spune la nimic, al meu sau aceasta imi apartine. 

Acum puteti sa vedeti ca ingerul cazut stia ce planuieste Dumnezeu si imediat a planuit si el si a desfasurat comunismul…

Cu adevarat va fi o noua lume in care oamenii vor avea puteri spirituale, se vor ruga foarte mult practicand diverse tehnici si exercitii spirituale, vor comunica cu fapturi angelice si extraterestre, vor fi vegetarieni, etc… 

Acum vedeti ca ingerul cazut iarasi si-a bagat coada si i-a corupt pe cei care erau la un pas sa materializeze aceasta realitate spirituala.

Acum a cui vina sa fie daca pornind la un asa drum spiritual acestia nu se sfatuiesc si cu cei mai mari din punct devedere spiritual ai acestei lumi, care acum sunt vii in cerurile lui Dumnezeu? 

Oare sa iau o portavoce si sa merg in mijlocul lor si sa le strig ca Domnul Iisus Hristos ii avertizeaza ca merg spre pieire?

Poate ca voi face si asta.

Va fi o lume fara granite, nefericiti aceia care vor sa traseze noi granite.

Va fi o lume a iubirii, nefericiti aceia care nu au ca ideal binele universal si binele individual al fiecaruia. 

Va fi o lume a spiritualitatii, nefericiti aceia care nu stiu ca radacina spiritualitatii este exclusiv Dumnezeu si vointa Sa cea sfanta.

Va fi o lume a lui Iisus Hristos, nefericiti cei care nu stiu ca El este, daca vreti, Ingerul cel Mare al acestei lumi care i s-a dat Lui.

Daca l-ati gasit deja pe Dumnezeu si nu aveti nevoie de Iisus cu atat mai bine, mult succes, dar sa stiti ca Dumnezeu are o vointa a lui pe care aceia care il gasesc o manifesta si de care asculta. 

Iar daca l-ati gasit pe Dumnezeu dar sunteti in contradictie cu Iisus inseamna ca nu l-ati gasit cu adevarat.

Mare grija tuturor acelora care spun ca l-au gasit pe Dumnezeu dar sunt in contradictie nu numai cu Iisus… 

Atunci cand Iisus spune De ce imi spuneti Doamne, Doamne si nu faceti ce va spun, nu se refera numai la crestini, este mesajul lui Dumnezeu pentru intreaga lume.

Acceasta trebuie sa stiti si sa spuneti tuturor, ca mesajul lui Iisus nu este mesajul lui Iisus ci al lui Dumnezeu. 

Ca Tatal ceresc, Allah, Brahman, spuneti-i cum vreti, a vorbit prin Iisus Hristos. Si ca ce a spus El ii priveste pe toti, oricare ar fi religia lor si mai ales daca au o religie.

Ei nu au nevoie de tamaia voastra si nici de hainele si uniformele voastre religioase, negre sau colorate si nu au nevoie de nimic exterior de la voi. Numai Cuvantul lui Iisus trebuie sa il exportati.

Si cu adevarat nu puteti sa faceti acest export daca nu veti cunoaste si intelege si cuvantul pe care il au ei, daca au un cuvant.

                                Cu adevarat cine il are pe Iisus il poate si darui mai departe iar cine are o carte, o biserica sau un ritual va darui ceea ce are. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu