11 octombrie 2010

Atitudinea corecta fata de Masonerie

                    

                                    Cei de la Razboi intru Cuvant au scris un articol mai mult decat reusit, din punctul de vedere al atitudinii corecte fata de Masonerie si al adevarului despre ea. Se poate foarte usor vedea ca ceea ce sustine Masoneria, cel putin teoretic, este bun. Pentru ca, la origine, Masoneria este o scoala initiatica si deci s-a vrut o scoala spirituala. Adica tot un fel de biserica. 

                                   Trebuie sa recunosc ca este cel mai frumos text care l-am citit vreodata despre masonerie. Si acest lucru se intampla deoarece masonii care vorbesc despre masonerie arareori vorbesc inspirati de Dumnezeu. Iar omul nostru si-a propus sa vorbeasca cu dragoste de masonerie si de aceea a iesit ceva inspirat care vine chiar de la Iisus.  

                                    Inima celui de la Razboi este buna si stie sa iubeasca iar Dumnezeu ii pune Adevarul sub nas sa il citeasca dar sub semnatura masoneriei. Desigur ca nu il va putea recunoaste desi l-a scris cu mainile lui: Toleranta si Francmasoneria 

                                    Dragule, oare daca un mason rosteste Adevarul ceea ce spune nu mai este adevarat? Nicidecum. 

                                    Tu gresesti crezand ca Adevarul ar fi proprietatea exclusiva a bisericii ortodoxe ceea ce este evident o ratacire. Vei mai sta o vreme in aceasta ratacire, dar nu multa deoarece inima ta este buna  si faci rugaciune zilnica, si Dumnezeu a decis sa te ridice si ti-a trimis binecuvantari  puternice.  

                                    Am in atitudinea fata de masonerie aceeasi recomandare ca si in cazul manelelor: fiti echilibrati si rezonabili si nu cadeti in prejudecati.

Stim ca o fiinta puternica ce acum este exilata a facut un capat de afis din lupta impotriva Masoneriei.

Sa stiti ca aici este in fapt secretul succesului Masoneriei in prezent.

Masoneria a fost atat de intarita de acela care a criticat-o cu atata energie,  incat a iesit pe piata cu o fiinta jumatate initiat si discipol, jumatate initiator si indrumator spiritual. Da, da, este vorba chiar de Oreste care este sustinut si binecuvantat chiar si de Iisus Hristos.

Acum, ce credeti, ca acela care a luptat impotriva Masoneriei cu atata frenezie nu stia ce face?

Probabil ca nu stia, el se pricepe foarte mult sa produca energie. Ceea ce nu e rau, numai ca uite ca nu poti sa intri in cer numai cu asta si poti sa fii chiar judecat si exilat. Poate ca a facut destul. Si anume a daruit tehnicile de yoga romanilor. Poate ca mai trebuie sa faca si altii mai mult. 

Pe de alta parte , Dumnezeu trebuia sa ii ridice un opozant puternic pentru a-l intari si pentru a avea totusi un dusman redutabil si autentic. 

Nu puteti sa faceti nimic direct impotriva masonilor. Eu va spun ca daca yoghinul nostru nu a putut si nu a reusit, nu este nimic de facut. Decat sa ne rugam sa se faca voia lui Dumnezeu si in privinta masonilor si masoneriei si in privinta noastra si a tuturor.

Masoneria este si ea un instrument in mana Dumnezeului atotputernic, asa cum chiar si ingerul cazut este. Poate sa fie un instrument de pedeapsa dar mie mi se pare ca Masoneria este singura care a luptat de ceva vreme pentru ca sa apara o lume fara granite…

Iar aceasta este un lucru uluitor. 

E drept ca printre ei sunt si unii care slujesc de buna voie infernului si se inchina lui Baphomet, acestia sunt cu desavarsire pierduti si la Baphomet vor ajunge dupa aceasta viata, spre disperarea lor. La fel si cei care lupta pentru reducerea numarului populatiei planetei. Acestia sunt criminali si vor suferi cumplit deoarece crimele lor sunt de ordinul sutelor de mii si de cate ori sa mori pentru a ispasi moartea atator oameni? 

De altfel popualtia planetei poate fi foarte usor tinuta sub control in mod divin, iar aceste modalitati vin chiar din infern pentru pacalirea si pierderea celor care le pun in practica. Dar daca atat ii duce pe ei mintea cine ar putea sa-i scape din grozavia in care au intrat? 

Recomand masonilor melodia si versurile lui Pitis, care a facut si el parte din masonerie: "Sunt un frate tanar, care crede in dreptate... am ochi negri dar am mainile curate" 

Ramaneti cu mainile curate... 

Va rog sa fiti foarte atenti pentru ca aceasta este o lectie care vine de la Iisus.

Iisus vrea si poate sa arate ca daca El vrea, Oreste, care este si mason va fi un pescar cu mult mai bun decat Grieg pentru Imparatia lui Dumnezeu si va mantui prin Oreste cu mult mai multi decat prin Grieg , ceea ce este foarte usor, pentru ca nimeni din aceia care urmeaza pe maestru in actiunile lui nu se va mantui. Se vor mantui yoghini chiar si din Misa dar din aceia care nu au facut ce a facut si face maestru.

Yoghinii din Misa care se vor mantui sunt aceia care incearca sa se desavarseasca in cuplu si numai acolo, care reveleaza mai departe secretele primite si care incearca sa il cunoasca si sa il urmeze pe Iisus. 

 

Il salut si il felicit pe cel de la Razboi intru Cuvant pentru atitudinea interioara. Daca Dumnezeu vrea sa te ilumineze o va face si nu mai ai scapare de aceasta iluminare pentru ca Iisus te tine deja in mana Sa atotputernica si a hotarat destinul tau.

Vedere vei primi si vei vedea ca mana Sa este invizibila si lucreaza chiar si prin dusmanii sai declarati, cum ar putea sa nu lucreze prin cei care ii recunosc divinitatea si puterea?

Fii mai atent la ce vrea sa iti transmita direct Iisus ca nu vei avea mereu un traducator langa tine. 

Desigur ca i-am lasat si un comentariu caruia el nu o sa-i dea drumul: 

Nu cred sa mai fi citit in alta parte cuvinte mai frumoase despre Francmasonerie.

Intr-adevar i-ai facut mai mult decat reclama.

Sa te felicit?

Puterea pe care o are Masoneria este ingaduita sau chiar sustinuta de Dumnezeu.

Totusi daca tu crezi ca te lupti cu ea in numele Lui si pentru binele aproapelui nu faci un lucru rau.

2 comentarii: