29 octombrie 2010

Sfaturi pentru Dan Diaconescu

                                  Draga Dan Diaconescu, intr-adevar Dumnezeu te iubeste si te sustine dar trebuie sa iti atrag atentia acolo unde gresesti, pentru ca fara El esti nimic si asa cum ai fost ridicat la fel vei si spulberat. 

 Cea mai mare greseala pe care o faci este aceea ca ai inceput sa subminezi autoritatea. Adica pana mai ieri erai prieten cu ei si acum ii ataci. Desigur daca ii ataci de ochii lumii nu ar fi rau. Ceea ce este foarte posibil . 

 Dumnezeu vrea ca urmatorul presedinte al Romaniei sa fie unul care il sustine pe actualul presedinte si tot asa. Este timpul ca aceia care doresc sa conduca sa fie prietenosi cu adversarii si sa scoata in evidenta mai degraba calitatile decat greselile. 

 Sunt multi care vor puterea dar am mai spus si spun : Puterea este a lui Dumnezeu. A Lui este intreaga autoritate si putere. Daca o vreti trebuie faceti ce va spune El sa faceti. 

 Nimic nu este mai pretios si mai bun decat un consilier spiritual pentru un asemenea om care doreste puterea. Adica o fiinta care sa stie ce vrea si sustine Dumnezeu. 

 Ai multi invitati simpatici si exotici dar care dintre ei cunoaste care este Voia lui Dumnezeu? 

 Si nu trebuie sa-l cunosti personal pe Dumnezeu trebuie doar sa faci voia Lui ca sa ai parte de El. 

 De asemenea ar trebui sa stii ca Dumnezeu nu vrea ca tu sa fii al doliea Vlad Tepes si nici nu te prinde un asemenea rol asa ca poti sa scoti de pe lista amenintarile cu inchisoarea si justitia. 

 Suntem toti o mare familie si trebuie sa fim ingaduitori chiar si cu hotii. Ii judeca pe toti Dumnezeu la momentul potrivit. 

 Dumnezeu vrea sa consideram Romania o mare familie si toti sa ne consideram rude apropiate. Nu ne guverneaza legea ci Iubirea. Daca noi vrem sa lasam de la noi si sa iertam pe cei rai atunci putem sa o facem, nu suntem sclavii legii. 

 Deci fii bland si iubitor asa cum este in fapt sufletul tau. Pentru asta te iubesc oamenii si vor sa te ridice. Pentru ca esti la fel ca ei.

 Deci pe scurt, Dumnezeu vrea sa ridice in continuare, dupa terminarea mandatului actualului presedinte pe cineva care sustine autoritatea si puterea si nu pe cineva care lupta impotriva ei. 

De asemenea sutine iubirea , iertarea si bunatatea.

 Nu trebuie sa ti se para ca ai avea ceva pentru ca tot ce ai poti sa pierzi intr-o clipa, pentru ca nu este al tau si ti s-a dat ca sa faci ceva bun. 

 Erai pe drumul cel bun si daca intoarcerea impotriva lui Basescu nu este o intelegere secreta care sa te ajute sa castigi simpatia oamenilor atunci nu este buna si trebuie sa renunti la ea.  

 Intr-adevar Iisus ar putea sa dea sfaturi pretioase,  pentru multi altii, dar ajutorul dumnezeiesc este pretios precum aurul si nu il primesc decat aceia care sunt decisi sa faca si fac voia lui Dumnezeu. Aceia care se pun in slujba celorlalti si aAdevarului sau descoperirii Adevarului. 

Unui asemenea om care se daruieste lui Dumnezeu si vrea binele aproapelui, Dumnezeu Tatal ii trimite ingeri in ajutor si il trimite la el chiar pe Iisus. Iar odata ce se intampla asta, daca omul acela asculta si face ce i se cere, atunci el va fi mantuit si va deveni si el, in timp, asemenea trimisilor. 

De asemenea Iisus vrea sa lucrati numai in adevar deoarece El nu foloseste niciodata minciuna oricat ar parea de necesara. Asadar mai bine sa pierdeti luptand pe baricadele adevarului decat sa castigati folosindu-va de minciuna. 

Dumnezeu nu se poat asocia cu minciuna, desi o poate ierta. 

Deci sa auzim de pace si iubire. Dumnezeu sustine pacea si iubirea chiar si in politica. Si El ii iubeste pe toti politicienii. Dar este timpul ca lumea sa afle cat de puternica este vointa Lui si ca de judecata Lui nu poate sa scape nimeni oriunde s-ar ascunde si orice functie ar ocupa.

Este timpul tranfigurarii. Este timpul iubirii. Candidatii la presedentie si politicienii ar trebui sa isi imagineze ca le este contracaditat chiar fratele lor. Sa il respecte si sa il iubeasca si daca il demasca sa o faca cu zambetul pe buze...

:) 

Asa ca fiti intelepti si cautati sa aflati mai intai imparatia lui Dumnezeu si vointa Lui... Pentru ca altfel tot ce faceti va leaga si se va intoarce la voi ... Desigur asta numai pana il veti intalni pe Dumnezeu, care va va ierta si sterge pacatele, daca il veti asculta... 

O sansa la fel de mare care echivaleaza cu o intalnire cu Dumnezeu este intalnirea cu unul din oamenii Lui. Desigur asta numai daca il veti asculta... 

In fapt Dumnezeu se vesteste pe Sine prin trimisii sai si toti cei care il gasesc au avut parte de calauze prin care El s-a manifestat. 

Mergem spre Lumina. Sa devenim vehicule ale iubirii si intelegerii dar si ale autoritatii si fermitatii atunci cand este cazul si cand Dumnezeu sustine asta. 

Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe toti romanii si i-a si binecuvantat deoarece copiii Lui s-au nascut in mijlocul lor. Desigur orice astfel de copil trebuie sa refaca cel putin o data drumul inapoi spre Tatal. De obicei de doua ori. Prima data cu sine si a doua oara cu multi altii. 

Sa ne bucuram de prezenta lui Iisus si de prezenta Tatalui deoarece nu au venit ca sa plece ci ca sa ramana. 

2 comentarii:

  1. Cred ca este bine de stiut Legile Universului , una dintre ele este:Legea Atitudinii, si spune asa:Chiar daca nu poti controla totul, te poti controla pe tine.Ceea ce ne raneste in fiecare zi este propria atitudine negativa; Cum ai tratam pe cei din jur asa ne tratam pe noi insine.. De aceea suntem mirati de multe ori ca ni se intampla cate ceva urat ,cauza suntem chiar noi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, exact, este legea karmei, au trecut mii de ani si oamenii tot nu inteleg ca tot ce pleaca de la ei trebuie sa se intoarca la ei datorita unui fel de gravitatii interioare, a spiritului.
    "Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor." Ap 13, 10
    Iata ce spune Biblia: "trebuie" . Li se spun aceste lucruri copiilor la ora de religie?

    RăspundețiȘtergere