25 octombrie 2010

Misterele Apocalipsei : Cei doi Martori si un Inger

                                Domnul considera ca este momentul sa abordam acest subiect spre o revelare si o intelegere mai inalta.

Daca cei doi martori nu sunt inca o metafora spirituala, asa cum intreaga Apocalipsa este, si vor fi doua fiinte care vor vorbi in numele Tatalui, vestind Intoarcerea Fiului, atunci trebuie sa intelegem urmatoarele lucruri.

Stim ca acestia vor avea o anumita putere.

Cunosc nu una sau doua ci mai multe persoane care ar putea sa primeasca sau sa ceara aceasta misune si care intr-adevar prin puterea lui Dumnezeu ar face ca lucrurile sa se desfasoare asa cum este scris.

Eu insumi am accesat aceasta informatie si cunoastere pe care cei doi posibili martori ar putea sa o transmita si va asigur ca nu ar spune ceva diferit de ceea ce eu va spun aici. 

Pamantul se afla in pragul unei mari transformari spirituale si trebuie sa isi reprimeasca, recucereasca spiritualitatea. Nu exista drum inapoi si grozavia sfarsitului acestei lumi va veni peste el. 

Evident ca lumea ii va rastigni daca va putea. Ba mai mult, intrebarea nu este cine ii va rastigni ci cum vor rezista sa spuna oamenilor lucruri care ii vor supara atat de tare si cine ii va omori mai repede? 

In lumea cea noua exista o singura biserica , o singura lumina si aceasta este Dumnezeu.

Martorii vor marturisi exact sfarsitul nu numai al bisericilor ci al tuturor religiilor.

Iata de ce intrebarea este, cine ii va omori mai repede, cine va apuca sa ii omoare intai?

Dar eu ma simt si mai atras de alt pasaj din Apocalipsa pe care l-am mai citat:

 6. Şi am văzut apoi alt înger, care zbura prin mijlocul cerului, având să binevestească Evanghelia veşnică celor ce locuiesc pe pământ şi la tot neamul şi seminţia şi limba şi poporul,

7. Zicând cu glas puternic: Temeţi-vă de Dumnezeu şi daţi Lui slavă, că a venit ceasul judecăţii Lui, şi vă închinaţi Celui ce a făcut cerul şi pământul şi marea şi izvoarele apelor. 

                                                                                                                                                                   Ap 14 

Deci focalizati-va atentia asupra aparitiei noii biserici care este Dumnezeu si Iisus. El de la inceput nu a vrut biserica dar pentru doua mii de ani de intuneric se pare ca era necesara. 

Intoarcerea lui Hristos inseamna sfarsitul bisericilor pentru ca El ne va fi biserica de acum si o biserica si o religie universala se nasc.

Aceasta este perfect posibil pentru ca Hristos este Mesia. Iar Mesia nu poate sa apartina unei biserici ci este al tuturor religiilor fiind trimisul lui Dumnezeu, Dumnezeu insusi. 

Cine il are pe Hristos sa vina si sa marturiseasca ca ar mai avea nevoie de vreo biserica exterioara sau de orice altceva. 

Cu toate acestea se spune ca Petru inca mai frange painea prin ceruri in amintirea divinelor clipe de pe Pamant…

Dumnezeu ni se va revela, acel Dumnezeu naprasnic dar si atat de bun, acela care a vorbit si prin profeti si prin Iisus. 

Acest Dumnezeu este tot mai prezent in vietile noastre si este bine sa faceti acum ceva essential, glorios si capital pentru existentele voastre. Este momentul sa lasati totul in urma pentru El.

 

Doar nu va imaginati ca voi tineti bisericile, tarile si chiar lumea?

Dumnezeu le tine si ele sunt un dar. 

Sa le incredintam Lui sa afaca dupa vointa lui sfanta.

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu