25 octombrie 2010

De ce ne judeca Dumnezeu?

                  

                             Sunt unii care spun De ce ne judeci, unde am gresit, ce ne-ai spus sa facem si nu am facut? 

Va mai spun inca o data.

Daca sunteti baptisti considerati-i pe catolici si pe ortodocsi cei mai buni frati si promovati-le bisericile mai mult decat pe a voastra. In acest fel Tatal ceresc va vedea ca pe El vreti sa il serviti si nu pe voi si orgoliul prostesc si chiar demonic al bisericilor voastre. Pardon, al vostru.  

Daca sunteti catolici aratati mereu si mereu tuturor ca totul este gratia lui Dumnezeu si ca El poate sa daruiasca talharului cu mult mai mult decat celui mai mari dintre sfinti si astfel si oricine din alta biserica poate sa primeasca gratia Lui.

Daca sunteti ortodocsi, daca sunteti ortodocsi ar trebui sa fiti un izvor de iubire intelegere si umilinta si sa va considerati cei din urma tocmai pentru ca Tatal sa va aduca in randul intai.

Va incomodeaza prezenta mea in randurile bisericilor voastre? Toate sunt ale mele, Tatal mi le-a daruit. Cele orgolioase vor cadea strivite si nimeni nu va auzi de ele.  Vor cadea si celelalte dar nostalgia lor va ramane, si in cer si pe Pamant. 

V-am chemat foarte limpede si clar in numele lui Iisus: Imbratisati toate bisericile si toate religiile. Este timpul imbratisarii intregii omeniri.

Unde sunt ingerii vostri si unde este Tatal vostru? Bat mereu la portile inimii voastre si nu ii auziti, culmea, pentru ca cititi cu voce prea tare din Biblie.

Nu vedeti oare noii preoti pe care Iisus ii ridica? Nu-i vedeti pe cei care se strang tot mai mult in jurul Adevarului pentru a primi pecetea Acestuia? 

Hristos a ridicat si ridica mereu mesageri care transmit Adevarul.

Aceasta este chemarea din prezent a lui Hristos care va va zapaci si va va smiti deoarece aceia care ar fi trebui sa va pregateasca pentru aceasta chemare nu s-au intalnit cu Invatatorul care sa ii invete.

Nu v-a spus Iisus subliniind , subliniind:  Porunca noua dau voua? Iisus Hristos v-a dat o porunca noua.

Eu am fost martor, baptistii si evanghelistii sar la gatul ortodocsilor si catolicilor si acestia din urma ii anatemizeaza mai ceva ca pe Satana.

Pentru asta veti fi judecati.

Tatal vostru nu este tatal vostru deoarece El ii iubeste la fel nu numai pe toti crestinii ci chiar pe toti oamenii din toate religiile.

Credeti ca sta cineva sa va astepte 10 ani ca sa va ganditi voi daca sa ii acceptati si iubiti pe ceilalti ca pe cei din propria voastra biserica si sa ii promovati la fel? 

Nu-l cunoasteti si nu-l ascultati pe Iisus , pentru ca daca l-ati cunoaste ati alerga desculti la prima lui chemare si ati face totul dupa cum vrea El.

La cine sa vina El daca voi va urati si va dispretuiti si liderii vostri mai ales fac asta?

Aceasta este realitatea vietii voastre spirituale si trebuie sa o indreptati de urgenta.

Iata v-am spus negru pe alb sa va impacati, sa va uniti si sa va iubiti si sa va considerati egali unii cu altii.

Si mai ales sa va intelegeti empatic unii pe altii.

                               Baptistul sa inteleaga de ce un ortodox se inchina la moaste si sa vada ca nu e nici o diferenta intre modul lui de inchinare si al celuilalt. Desigur acelasi lucru trebuie sa vada si cel ortodox. 

Nu e nici o diferenta si va inchinati degeaba. Diferenta apare atunci cand Hristos se manifesta.

Trebuie sa fiti nebuni in fata lui Dumnezeu sa mai sustineti chiar si numai pentru o zi diferentele dintre voi.

Dar de unde atata umilinta si intelepciune?

Care dintre voi, in numele lui Hristos, ar indrazni sa spuna: Suntem in greseala fratilor, pe Hristos nu il intereseaza cum ne inchinam ci inima noastra il interseaza si cum am indeplinim porunca Lui cea noua.

Vreti sa fiti asemenea generatiei vechilor evrei plimbata de Dumnezeu prin desert pana a murit? 

Inca inainte de Adam modul prin care Dumnezeu putea fi accesat a fost acelasi si va fi mereu acelasi.

Iisus nu este altceva decat mila lui Dumnezeu ca si cei mai din urma si mai lenesi si mai indaratnici dintre credinciosi sa ajunga in cer.

O singura conditie trebuie indeplinita: ascultarea fata de El.

Dar cum sa il ascultati daca nu il cunoasteti si nu il aveti?

Ascultarea fata de cei care il cunosc si il au.

Nu vreti sa intelegeti ce se intampla si nu vreti sa intelegeti ca Iisus si Dumnezeu vorbesc zilnic?

Nu cei trimisi v-au judecat, acestia chiar s-au rugat ca Dumnezeu sa mai ingaduie.

Va judeca Tatal pentru ca voi spuneti ca aveti ceva dar nu aveti nimic, ca il aveti pe El si El nu va cunoaste. Voi va ridicati asupra celorlalti si ii invatati gresit si ii trimiteti in prapastie. Iar ceilalti, orbi si ei cred ca voi sunteti si stiti ceva pentru ca va ocupati cu comentatul scripturii. Dar comentariul vostru nu ajuta ci impiedica. Care dintre ai vostri imbratiseaza si iubeste pe aproapele si spune ca toate bisericile sunt bune si egale, si cele vechi si cele noi? 

Care dintre ai vostri spune : Suntem o mizerie in fata lui Dumnezeu, sa ne rugam sa ne ierte si sa ne lumineze? 

Nu voi sunteti cei care ingaduiti ci sunteti cei ingaduiti. Si era mai bine daca nu aveati nimic pentru ca ati fi cautat Adevarul.

 

Adevarat, eu am fost si voi fi mereu scos din toate bisericile, pleaca ereticule, dar pentru toate eu sunt singurul care trebuia pastrat. 

 

PS: cred ca ultima fraza trebuia sa aiba scris eu cu E mare.

Sa fim pregatiti, altfel , ca si evreii, vom omori pe profeti si vom rastigni iarasi pe Iisus. 

                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu