1 noiembrie 2010

Ceausescu si Arsenie Boca

              

                            Fiecare mare lider al acestei lumi are trimis de Dumnezeu un consilier spiritual. Acest lucru este valabil inca de la inceputurile umanitatii si sunt exemple cu miile in istorie. 

Arsenie Boca era ingerul trimis de Dumnezeu pentru Ceausescu.

Imaginati-va ce s-ar fi intamplat cu Romania si cu Ceausescu daca ar fi ascultat de Arsenie !

Asa este si acum si asa va fi mereu.

Dumnezeu va vorbi direct sau prin trimisii sai cu toti liderii acestei lumi, chiar si cu cei ascunsi si necunoscuti. Nimeni nu va fi judecat fara sa fi auzit in prealabil vrerea lui Dumnezeu.

Nu va lasati inselati de ingerul cazut care saboteaza zilnic vointa si autoritatea lui Dumnezeu.

Cea mai buna forma de guvernamant este dictatura. Ingerul cazut a sabotat autoritatea unui singur lider prin promovarea demonilor sai in functii. Comunismul este desigur bun dar cand este pus in practica de demoni devine evident un infern.

Desigur ca Dumnezeu poate sa conduca si in democratie si sa isi adapteze binecuvantarile si vointa si autoritatea si in acest caz dar asa cum Unul singur conduce la nivel macrocosmic si lumile asculta de El la fel unul singur trebuie sa conduca si la nivelul tarilor si la nivel planetar. 

Puteti sa vedeti cum Dumnezeu il struneste pe ingerul cazut si acesta lucreaza tot pentru Dumnezeu desi se straduieste sa lucreze impotriva Lui.

Dar sub nici un chip nimeni sa nu cumva sa cada constient si de buna voie sub autoritatea vreunui demon. Pentru ca totul e pierdut si va impartasi soarta si destinul acelui demon in infern.

Este necesara o autoritate mondiala care sa reprezinte planeta atat in organizatiile galactice si intergalactice cat si in fata lui Dumnezeu.

Aceasta autoritate va exista indiferent de ce vor unii sau altii.

Voi luptati-va sa smulgeti orice autoritate din mana celor rai.

Dumnezeu va sustine si veti vedea cum cei care pana mai ieri au facut rau de astazi vor face bine. Veti vedea puterea divina a binecuvantarii si exorcizarii actionand. 

Nu luptati impotriva organismelor internationale deoarece ele incep si au si inceput sa lucreze pentru Dumnezeu.

Totul este sub control si daca o parte din cei ascunsi care dirijeaza nu vor asculta de Cuvantul divin vor fi judecati pentru ca au in spate nenumarate pacate si direct in infern vor ajunge.

Aveti discernamant. Daca cei rai au sustinut ceva bun, asta nu inseamna ca noi nu trebuie sa mai sustinem acel lucru. Trebuie sa aveti increderea in puterea de conducere a Celui Etern.

Voi binecuvantati neincetat si rugati-va pentru ca Dumnezeu sa se manifeste prin noi , prin voi si prin toti. 

Puterea binecuvantarii si rugaciunii este foarte foarte mare. Nu ignorati puterea voastra de a-l invoca pe Dumnezeu care este suprema forta si supremul lider.

Voi aveti puterea de a schimba lumea desi nimeni nu va stie si nu va cunoaste.

Rugati-va cat mai mult si lumea voastra va deveni paradisul spre care se indreapta intreaga planeta.

Sa vizualizam Pamantul ca o lume a ingerilor si sa ne rugam pentru ca judecata lui Dumnezeu sa fie cat mai blanda.   

Asa cum Ceausescu l-a omorat pe Arsenie, la fel, simbolic, cei care vor omori cei doi cosilieri trimisi de Dumnezeu liderilor acestei lumi vor fi omorati pentru ca Oricine ridica sabia de sabie trebuie sa piara:

Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.  Ap 13, 10

 Trebuie, nu ignorati acel trebuie pentru ca nimeni din cei care omoara nu va scapa numai daca nu cumva pornesc la razboi din indemnul lui Dumnezeu.

Fiti deci atenti pentru ca si la voi trimite Dumnezeu mesageri si voi insiva veti fi judecati sau binecuvantati in functie de atitudinea voastra fata de aceia.

Nimeni nu este in masura sa respinga mesagerii lui Dumnezeu fara sa fie judecat, pentru ca Dumnezeu este intotdeauna una cu mesagerii sai si desi unii sunt buni si blanzi si raman o vreme langa voi nu de ei depinde ridicarea si iertarea voastra ci de Dumnezeu si de ascultarea voastra fata de El. 

Intr-adevar Dumnezeu vrea sa imparta autoritatea Lui cu toti ai Lui si spune ca ceea ce veti lega va ramane legat si in Imparatie. Dar mesagerii se straduiesc mereu ca nu ei sa lege de la ei ci sa-l lase pe Dumnezeu sa lege prin ei daca este cazul.

Fiti optimisti si veti vedea ce nu ati mai vazut si veti primi ce nici nu visati sa primiti. Fiti umili si ascultatori pana veti deveni una cu Dumnezeu si pana veti cunoaste direct vointa Lui.

Sustineti autoritatea actuala a Romaniei si cautati sa o faceti mai buna prin binecuvantari si rugaciuni. Sustineti autoritatea actuala a Europei si cautati sa o ajutati prin rugaciuni si binecuvantari. 

                          Rugati-va si binecuvantati viitoarea autoritate mondiala ca ea sa fie calauzita de Dumnezeu si sa fie instrumentul Lui. 

PS: Practicati constant introspectia si amintiti-va ca Dumnezeu nu este in spatele nici unei actiuni al carei motor este orgoliul. In acelasi timp El este in spatele oricarei actiuni care porneste dintr-o adanca umilinta... 

PS: Ceausescu l-a omorat pe Arsenie aigurandu-i acestuia un inalt loc in ceruri si simultan asigurandu-si siesi locul in infern. Intr-adevar acelasi lucru se va intampla si cu actuala conducere a acestei lumi daca nu va asculta de Dumnezeu. 

                       Lumea aceasta va deveni un paradis si nu exista cale de intoarcere. Totul trebuie sa fie al tuturor si toti cei care nu vor fi in stare sa imparta tot ce au cu ceilalti vor avea de suferit. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu