2 noiembrie 2010

Doi ani !

                               Minunatilor, voi sunteti cei mai minunati viitori ingeri de pe intreaga planeta. 

S-au implinit doi ani de o zi sau doua de la prima postare si Domnul spune ca evolutia spirituala nu este asemenea unui maraton ci asemenea unei curse ce are puncte, checkpoints, unde ne odihnim, reculegem si multumim lui Dumnezeu pentru ca am reusit sa ajungem acolo, pregatindu-ne pentru urmatoarea cursa.

Asadar trebuie sa punctez aceste eveniment si sa ma bucur de el impreuna cu voi.

Sunt atat de multe de spus. Eu care am vrut sa spun totul am fost coplesit cu o infinitate de lucruri care nu am sa le pot spune niciodata in intregime, o parte pentru ca nu trebuiesc spuse ci descoperite, iar altete pentru ca nu sunt necesare. 

Trebuie sa impart cu voi acest secret ca lucrurile sunt spuse aici inclusiv pentru mine. 

Totul este o minune atat de mare. Dumnezeu este minunea cea atat de mare. Cine este ca Dumnezeu?

Intr-adevar aventura spirituala este aventura vietii noastre.

Dumnezeu a iesit in piata si imparte aur si comori.

Luati viata vesnica, luati daruri divine, oricine vrea sa intre va intra.

Oamenii trec pe langa acest nebun care spune lucruri atat de ciudate. Ei sunt prea preocupati cu bisericile lor si in curand il vor afurisi pe nebun ca vorbeste intr-o limba pe care nu o inteleg.

Doar mantuirea vine de la Iisus, cum ar putea sa dea mantuire si altcineva?

Dar oricine este una cu Iisus si cu Tatal pot sa dea la randul lor si mantuire si viata vesnica si tot ce au si toti acestia lucreaza pentru acelasi hambar al Imparatiei.

Am mai putea sa comparam totul cu o scoala unde elevii nu au fost avertizati ca vor veni si teste care chiar ii vor exclude din acea scoala daca le vor pica pierzand si locul din cer si chiar nedobandind deloc cerul.

 

Ma gandesc serios la un al treilea titlu pentru blog, deoarece nu vreau desigur sa monopolizez subiectul.

Nibiru reprezinta judecata, A doua venire, binecuvantarea celor alesi, iar Scoala Ingerilor ar exprima foarte bine al treilea pas a ceea ce urmeaza sa se intample. Suna bine “Scoala Ingerilor” ?

Consider mai mult decat necesar acest lucru deoarece Domnul insusi s-a intors si dezastrul care l-a gasit nu il multumeste deloc si va infiinta degraba aceasta noua institutie condusa de El insusi.

Harababura era maxima. Nimeni nu asculta de nimeni ci doar de el insusi. Unii il dobandeau dar ce folos daca un copil de gradinita care nu are sansa sa urmeze o scoala superioara il dobandeste? Iar daca unii urmau si scoala generala, orgoliul lor crestea atat de mult incat nici prin gand nu le mai trecea sa se intoarca la un invatator care vorbea in parabole.  Da, da, doua mii de ani Domnul vostru s-a chinuit in continuare, dar Tatal va rasplati inca si mai mult rabdarea si fidelitatea Lui. 

Desigur voi formula foarte clar, rezumand, tot ce este esential in legatura cu Intoarcerea lui Hristos. 

Deoarece este vremea judecatii, Dumnezeu va ridica si judecatori. 

Ca judecatori trebuie sa fim drepti si impartiali, plini de iubire dar si fermi si necrutatori, chiar teribili adesea. 

Adevarat, dupa primele 5 pedepse nimeni nu va mai indrazni nici macar sa respire si toti elevii se vor reculege impresionati de puterea Domnului. 

Eu ii mustru pe cei pe care ii iubesc spune El. Mustrarea este in sine o binecuvantare pentru ca arata ca vrei sa il pastrezi langa tine si egal cu tine pe cel pe care il mustri.

Domnul Insusi s-a intors la voi toti si nici unul dintre voi nu poate sa il urmeze direct pe El de aceea va trebui sa urmati pe cei pe care El ii va lasa pentru voi.

Si daca nu veti face acest lucru din aceasta viata , veti face in lumea de dincolo.

Ridicati-va pana la El daca puteti, dar eu va spun ca nimic nu dispretuieste El mai mult decat orgoliul, asa ca bine ar fi daca ati asculta pentru ca nu exista cale de salvare decat ascultarea. 

Eu nu am spus ca Hristos se intoarce in 2012. Daca El spune ca se va intoarce ca un fur asta inseamna ca nimeni nu va baga de seama intoarcerea Lui. Stiu, stiu, de la un capat la altul al cerului se va vedea.... Dar nu pe cerul pe care va asteptati voi.  

Nu pentru cataclisme exterioare pregatiti-va ci pentru cataclisme interioare, pregatiti-va sa fiti mustrati si certati de Domnul vostru, pregatiti-va sa ii dati ascultare si sa nu cadeti daca va va mustra, mai ales daca nu va va mustra direct pentru ca nimeni nu il va vedea decat cei care vor fi pregatiti pentru asta. 

Pentru ca El se intoarce sa se razboiasca cu voi care pretindeti ca sunteti ai Lui si ca lucrati pentru El, dar faceti ce vreti voi si nu sunteti una cu El. 

Dar sa ne bucuram de aceasta nebunie spirituala nemaivazuta si sa il lasam pe El sa lucreze prin noi toti. 

Dumnezeu se va darui pe Sine voua. Fie ca voi sa il recunoasteti si sa il urmati devenind una cu El!

4 comentarii:

  1. La multi ani, Ingerul nostru! Cred ca ,,Scoala ingerilor'' suna perfect!

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Mersi Adriana, esti foarte buna, cuvintele tale sunt pretioase pentru Dumnezeu si iti va darui intotdeauna pentru ele binecuvantari nenumarate.
    Pentru ca Tatal vrea sa arate lumii care este puterea Lui in raport cu oricine altcineva din Creatie.
    Nu exista binecuvantare mai mare decat sa fim ai Tatalui si sa-l recunoastem pe El dincolo de granitele religiei, dincolo de granitele scripturilor, dincolo de orice granita manifestata in Creatie.
    Vad ca Tatal ti-a rezervat loc in primul rand la marele spectacol al transformarii spirituale a umanitatii.
    Fie ca tu sa ramai mereu in binecuvantarea Lui.
    Nu exista pentru El bucurie mai mare decat sa fie recunoscut, iubit si ascultat.
    Totul, toate sunt ale Lui si va face in eternitate ceea ce doreste cu ele.
    Talharul si-a cucerit mantuirea prin cateva cuvinte si un strop de iubire. :)
    Tatal cauta mereu in jurul slujitorilor Sai, copii Sai iubiti pe care sa-i ridice langa inima Sa fierbinte.
    Dumnezeu sa te rasfete cu iubire si cunoastere!
    Toti au zei si ingeri carora se inchina. Tatal este zeul nostru, preaiubitul Rege si Stapan caruia ne inchinam cu dragoste si pasiune.
    Glorie Tatalui Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Multumesc din suflet pentru tot, Inger drag! Mi-ai luat multe pietre de pe suflet cu aceste cuvinte!
    Glorie Tatalui Ceresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Dumnezeu nu a venit ca sa plece ci sa ramana si sa faca ce a promis:
    "Iata, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii si El va salaslui cu ei si ei vor fi poporul Lui si insusi Dumnezeu va fi cu ei." Ap 21,3

    RăspundețiȘtergere