31 decembrie 2010

2011! La multi ani!

In 2011 1 se intalneste cu 1 si stau fata in fata. Omul cu Dumnezeu, Omul cu extraterestrii, omul cu omul. Iubitul cu iubita. Inca nu sunt unul dar Dumnezeu vine la intalnirea cu alesii Sai. Cu mostenitorii Impratiei din aceasta ultima generatie dinaintea marii inoiri a lumii.

Fericirea este ca acestia din urma vor fi platiti precum si aceia dintai.

Hristos va sta fata in fata cu fiecare dintre noi.

Este anul marilor decizii si anul marilor intalniri, este anul rascruce in destinul nostru spiritual, anul cand din bebelusi spirituali devenim copilasi spiritual ce invata incet incet sa mearga si sa vorbeasca spiritual, ce invata jocuri spirituale si intra in comuniune cu ceilalti copii spirituali.

Acum ca am inteles pe deplin ce a vrut sa spuna Iisus prin comparatia cu un fur a venirii zilei Sale, putem sa intelegem cat de cruciala este nasterea interioara, viata spirituala interioara, comunicarea si comuniunea cu Cel care se Intoarce.

Intoarcerea este un fenomen spiritual la fel de important ca si Nasterea si Invierea.

Ea nu putea decat sa fie o provocare spirituala la fel de mare ca si Nasterea si Invierea.

Deci atentie, Intoatcerea lui Iisus este o mare provocare spirituala. De ea nu vor beneficia decat cei alesi… Si mai tarziu si multi altii, dar la inceput asa cum numai apostolii mai ales si un grup nu prea mare au beneficiat la inceput acum 2000 de ani. Intoarcerea reprezinta fenomenul spiritual de care se vorbeste la scara globala folosindu-se diferite sintagme, translatie, trasformare, cer si pamant nou etc. Inainte de Judecata Pamantului i se va da sansa sa accepte lumina si vointa lui Dumnezeu si astfel sa diminueze sau chiar sa anuleze Judecata. Dumnezeu va deschide portile noii lumi pentru ca toti sa poata sa intre in ea.

Curaj tuturor acelora implicati in efortul spiritual si aflati pe o cale spirituala. Ramaneti la inaltimea aspiratiilor spirituale, ramaneti cu Iisus.

Numai comuniunea si comunicare directa conteaza. Restul este poveste, restul este o simpla introducere. Cunoasteti-va Dumnezeul si vorbiti cu El si de la El. Iubiti-L, fiti cu ochii pe El.

Maestrul nostru iubit, cu sau fara forma infloreste in inimile noastre transformandu-ne in copiii sai, devenindu-ne Tata dar si Mama si orice poate fi.

Eu ma intalnesc cu tine si ne imbratisam. Dar pana unde sunt eu si pana unde esti tu? Vom fi una, si cel mai important, una cu al treilea, cu Stapanul si Domnul, cu El, cu Sinele, cu Duhul, cu Fiul, cu Tatal.

Va amintiti? El Iisus Hristos vrea mereu sa fie al treilea intr-un cuplu. El vrea sa fie viu in cei doi si sa se imbratiseze pe sine astfel, sa se odihneasca in iubirea celor doi.

Sa ne bucuram deci ca unde este Unul este si al doilea. Ca unde este Tata este si Fiu, unde este iubit este si iubita.

Sa ne bucuram ca sinele nostru trecator va sta fata in fata cu Sinele nemuritor contopindu-se cu acesta. Ca Tatal se va contopi cu Fiul, iubitul cu iubita, Mireasa cu Mirele.

Anul 2011 este anul marilor intalniri de dinaintea contopirii depline in lumina si in Dumnezeu . Mai este si anul solitudinii in si pentru Dumnezeu. Al retragerii in interiorul vointei lui Dumnezeu pentru pastrarea si indeplinirea acesteia.

Fie ca Domnul vostru si al infinitului sa fie mereu in inimile si in gandul vostru!

La multi ani! Cu iubire si lumina cristalina, La multi ani, un an sclipitor si plin de impliniri pe toate nivelele dar mai ales spirituale!

La multi ani, 2011 ! Fie ca eternitatea sa consemneze acest an ca anul intalnirii noastre cu Dumnezeu! 1 si cu 1, Noi si cu El! Noi si Duhul cel suav, dulce si atat de gingas... duhul...

Cu desavarsirea si plinatatea spirituala... Cu rafinamentul lui Iisus Hristos, cu iubirea Lui cea intensa si divina cu puritatea absoluta a cerului, cu lumina inimilor si muzica sferelor...

14 comentarii:

  1. La multi ani, Inger drag! Un an nou fericit iti dorim cu totii! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adriana am sa il rog pe Tatal meu ca oriunde voi fi eu sa fii si tu mereu si nu singura ci impreuna cu oricine vei dori.
    Deci gandeste si mediteaza pe cine vei lua cu tine in ceruri. Nu exista limite. Trebuie doar sa fie de acord sa faca ceea ce Dumnezeu le va spune sa faca...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai cam pus pe ganduri, Inger drag! O sa intru in anul nou meditand!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Asa si trebuie, meditatia si rugaciunea sunt porti, ferestre spre Dumnezeu.
    Vei ajunge departe. Cei mai pretiosi dintre oameni sunt acestia care sunt in mod spontan pe placul lui Dumnezeu...
    Pe acestia ii ridica intr-o clipa cat pe altii in vieti si mii de ani.
    Pentru ca cei din urma vor fi cei dintai... :)
    Vorbeste-le de Imparatia lui Dumnezeu. Spune-le ca Domnul ne-a daruit posibilitatea sa traim si sa evoluam vesnic. Nu trebuie decat sa-l ascultam si sa-i incantam Inima cu iubirea si devotiunea noastra.
    Caci acolo unde binecuvanteaza un inger va fi binecuvantarea unui inger . Dar acolo unde binecunteaza si Tatal si Fiul si o mie de ingeri va fi o poarta deschisa spre Cer si vesnicie...

    RăspundețiȘtergere
  5. Mulţumim pentru urări, Îngere! Cifra 11 este spirituală, este de două ori numărul Divinităţii, şi este premergătoarea cifrei 12 - numărul Sfinţilor apostoli, şi al triburilor lui Israel. Ne aşteaptă ani de transformări, dar simt că ele vor fi benefice!
    Mulţumesc şi pentru Mozart - astăzi, mi-am dorit să ascult muzică clasică, dar nu am mai avut timp. Iată că Dumnezeu a aranjat, cumva!:)

    Eu nu ştiu ce să îţi mai doresc, pentru că simt că deja ai ceea ce ai nevoie. Doar...lumina să nu te părăsească!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doreste-mi sa fiu ramura vesnic inflorita cu nesfarsite frunze si flori... :)

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc frumos.la multi ani si tie, iti doresc un An Nou plin de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani! Fie ca 2011 sa va ofere toate oportunitatile necesare pt. dezvoltarea interioara si exterioara. Multa sanatate si Armonie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, da , voi sunteti sperantele lui Iisus...:)
    Deci inimile voastre sa fie mereu o vapaie de iubire si aspiratie catre Dumnezeu... :)
    La multi ani cu impreuna cu toate creaturile cerului pana la Dumnezeu :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Inger drag, dupa o noapte intreaga de meditatie am ajuns la concluzia ca eu nu sunt demna sa am un loc atat de special langa tine, in ceruri... iti explic si de ce. Nu este suficient sa vorbesc oamenilor despre Imparatia lui Dumnezeu, trebuie ca mai intai sa fiu eu un exemplu bun, sa ma cunosc mai bine pe mine insami pentru a ma apropia mai mult de Tatal. Cum as putea eu sa determin oamenii sa imi asculte cuvantul, daca sunt in eroare si ii determin si pe ei sa greseasca? In plus, eu sunt plina de imperfectiuni, incerc sa ma indrept, sa repar ce este deteriorat insa oricat de mult m-as stradui ajung intotdeauna de unde am plecat... Asa ca, vezi bine ca am mult de munca cu mine insami!

    RăspundețiȘtergere
  11. Haha Adriana m-ai facut sa rad, :)
    Pai daca inima ta este mare Adriana de asta te iubeste Dumnezeu pentru ca are nevoie de astfel de inimi in care sa poata sa patruda El si toti oamenii pe langa El, si tot infinitul, si care sa poata sa se transforme in fluviu de iubire pentru toti oamenii oricat de diferiti ar fi si orice credinta ar avea.
    Deci daca El vrea sa te transforme in pescar si in salvator de oameni? Comorile si valorile Lui nu sunt constiente inca de El si de vointa Lui intru-totul dar asta nu le scade din valoare. Glorie Lui! Pentru El esti bine asa cum esti si nu trebuie sa faci decat ce iti spune inima sa faci, sa marturisesti despre Dumnezeu si despre lucrurile spirituale pe care le cunosti, sa le spui ca toate religiile sunt bune si ca Dumnezeu le va uni in curand...
    Sunt unii care se chinuiesc ani si vieti sa rezolve o dilema sau o problema, iar cine stie deja raspunsul, aceluia Tatal ii da altceva de lucru...
    Pur si simplu toti aceia pe care ii intalnesti vor fi binecuvantati de Dumnezeu cu prezenta ta mai tarziu, esti pentru ei o sansa, o poarta spre cer :)
    Esti foarte bine asa cum esti.
    Desigur toti trebuie sa ne autodepasim mereu si mereu si sa pasim zilnic spre desavarsire. :)
    Deci La multi ani in infinit si in Dumnezeu! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si apoi cine e demn de Dumnezeu?
    El se ridica pe Sine in ceruri, pe Cel care locuieste in noi. Noi nu mai suntem noi ci suntel noi locuiti de El. El vine asa cum a promis la noi impreuna cu Tatal si face casa, templu in fiinta noastra.
    Si in plus o sa vezi ca El o sa vorbeasca prin tine despre minunile pe care tu le-ai descoperit.
    Cuvintele tale sunt mereu frumoase si pe placul Lui :)
    Curaj, vreau sa spun ca tu ai mai multe de spus lor decat ei tie, mai ales acum ca ai inceput studiul scripturilor tuturor religiilor ;)
    Dumnezeu face semne subtile ca sa nu incalce nimenui liberul arbitru.
    Cei care spun lemnului aur sa creada la fel in continuare, iar cei care vad ca aurul e aur si unde se ascunde, Dumnezeu le va da sa invete lectii mai inalte...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mie imi vine greu sa cred ca as putea deveni un pescar si salvator de oameni. Nu am ustensilele necesare si chiar daca le-as avea n-as stii ce sa fac cu ele, nu stiu sa pescuiesc. Si apoi, ce sa le mai spun cand nici eu nu mai stiu ce stiu?
    Tu imi spui ca sunt bine asa cum sunt insa mie mie greu sa cred lucrul asta, atunci ar insemna ca nu mai este nici o lectie de invatat ori noi stim ca suntem aici tocmai pentru a invata, suntem intr-o scoala a ingerilor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. :) Iubirea care o vei simti pentru ei este ustensila si instrumentul...
    Uneori vei fi dezorientata pentru ca cei din jur, gelosi pe cunoasterea si preocuparile tale vor incerca sa te forteze sa asimilezi "cunoasterea" lor...
    Esti bine in sensul ca esti pe cale si asimilezi la scoala ceea ce trebuie sa similezi.
    Nu-ti fa griji totul vine de la sine :)

    RăspundețiȘtergere