30 decembrie 2010

Hristos este printre noi

Trebuie sa invatati ca nu este de glumit cu Hristos si ca un simplu fapt cotidian, o conversatie ce parea normala v-a proiectat cu sute de ani inainte sau inapoi.

Iar El nu vorbeste doar ca sa binecuvanteze. Trebuie sa vorbeasca si ca sa judece. Sunt intr-adevar locuri si comunitati unde nu se vorbeste decat exclusiv pentru judecata. Nu ca Dumnezeu nu ar putea sa-i lase sa moara prin ei insisi dar faptul ca ii repeta numele si ca pretind ca ar avea de a face cu El necesita interventia Lui si un mesager care sa-i vadeasca de neadevar.

Ei spun Doamne, Doamne, tu esti Dumnezeu , tu esti Fiul si noi suntem ai tai si El spune :

Şi pentru ce Mă chemaţi: Doamne, Doamne, şi nu faceţi ce vă spun? Luca 6, 46

Caci numai cine face voia lui Dumnezeu urca in cer, altfel si demonii recunosc spiritualitatea lui Iisus dar nu vor sa-l asculte…

Ei nu trebuie sa stie nimic. Dar asa cum Fiul a trebuit sa fie omorat de cel rau pentru ca, printre altele, Tatal sa aiba impotriva acestuia(ingerul cazut) cel mai mare si mai tare capat de acuzare, nu ca nu ar fi fost suficiente rautatile si nenorocirile facute de acesta, dar exista o justitie divina care functioneaza si ea dupa anumite legi si reguli, la fel acestia nu trebuie neaparat sa stie cand si cum i-a judecat Dumnezeu, iar Dumnezeu este drept si judeca drept si cu martori...

Iar omorarea lui Dumnezeu este suprema crima… nu-i asa? Iata maiestria Tatalui in lupta Lui cu cei care I se opun…

Iar orbii care spun noi il slujim pe Dumnezeu iar cand acesta vine la ei fie il omoara fie il primesc cu pietre si ocara intrebandu-l daca ii mai deranjeaza multa vreme… Si asta e suficient.

Ati primit bilete false la spectacolul mantuirii. Ati fost pacaliti. Biletele adevarate nu sunt date decat direct din cer de adevaratii slujitori. Numai acestia pot sa aduca in cer pe oricine doreste si invita Dumnezeu si care desigur accepta invitatia.

Si pentru ca noi nu ne vom mai pierde in eternitate unii de altii, Domnul a hotarat ca sa ne binecuvanteze cu semne, cuvinte si fapte eterne, a hotarat sa ridice mica noastra comunitate la rang de scoala eterna ce in timp se va transforma intr-o Universitate spirituala faimoasa in multe lumi, ai carei profesori vor fi ceruti in multe altele faimoase scoli si lumi si binecuvantati cu Honoris Cauze spirituale nenumarate….

Haideti eroilor aratati aici si acum ce puteti. Nu mai fiti asa mandri de bisericile voastre . Care dintre biserici este eterna? Si daca nu este eterna ci deja disparuta de ce va mandriti cu ea?

Mandriti-va deci cu ceea ce este etern si rusinati-va de tot ce este mort si trecator ca de o ciuma sau molima, pentru ca doreste sa va molipseasca si sa smulga de la voi ceea ce e vesnic si etern.

Ati vazut ca Domnul ne-a revelat prin Vassula Ryden ordinea in care Dumnezeu se reveleaza treptat alesilor: ingeri, Fiul, Tatal…

Nu aveti unde sa va duceti si daca nu va grabiti sa raspundeti la imbratisare si la consideratie veti sta cel mult pe loc, dar nici pe loc pentru ca flacara voastra va pali curand daca El nu o amplifica odata cu Intoarcerea Sa. Nu vedeti ca El i-a indepartat deja de unii care nu au raspuns la chemarea Lui si la imbratisare? I-a indepartat si izolat si i-a lasat sa vorbeasca doar pentru ei.

Pentru ca duhul omului nu este bun si trebuie sa dispara, iar Duhul cel Bun nu poate sa fie primit decat prin imbratisarea si ascultarea fata de cei care il au.

Dar voi nu cunoasteti nici pe Tatal, nici pe Fiul si nici pe ingeri si se pare ca nici nu vreti sa ii cunoasteti.

Dar v-a spus ca va veni ca un fur si ca nu il veti recunoaste. Iata ca la voi a si venit. Nu va distrugeti viitorul spiritual printr-o atitudine prosteasca! Dar va spun ca vi l-ati si distrus si a doua sansa va veni de la o ramura a ramurii, de la o mladita a mladitei.

Ati reusit cea mai mare contraperformanta posibila la nivelul intregii creatii. Sa rostiti Doamne Doamne si sa pierdeti mantuirea.

Treziti-va si intelegeti cum se manifesta Dumnezeu si cum actioneaza si cum vorbeste.

Vedeti, de la un punct divinitatea se opune atat de mult lumii si intunericului incat apare ca cea mai mare nebunie cea ce spune…

Dar voi nu puteti nici sa imi dati si nici sa imi luati nimic. Pentru ca Cel care are totul deja imi da tot ce doreste El si mai ales pe cine doreste El.

Dar eu sunt ceea ce El a spus si spune ca sunt si El va face ce va dori cu ceea ce ii apartine.

Nu trebuie sa ma credeti, puteti sa ma si injurati. Injurati-ma va rog.

Tatal voia doar sa stiti mai tarziu de ce nu ati facut mai nimic in aceasta lume si de ce nu puteti fi ridicati nicaieri si nimeni nu va vrea in Imparatie.

Tot la vointa Lui o sa sa avem mai mereu o melodie incarcata cu Duhul cel Sfant pe care sa o ascultam zilnic de cat mai multe ori…

Inregistrati-o cu Free sound recorder si apoi dati song repeating la player...

Mie imi pare rau sa vad ca din cauza unei simple intalniri v-ati pus existenta spirituala in stand by pentru sute de ani, dar eu sunt un simplu instrument, totul sta in mana lui Dumnezeu si daca pierderea unora ramane lectie pentru altii si pentru intarirea lor in Dumnezeu faca-se dupa voia Lui.

Dar El vrea sa ii imbratiseze pe toti, numai ca pentru asta trebuiesc seceratori si multe brate si multa maiestrie si rabdare. Dar inca odata spun, separarea graului de neghina si apoi Judecata nu sunt o lectie in sine ci doar un test, lectia a fost predata pe un munte cu mult timp in urma si desigur si pe alti munti cu alte mii de ani si mai urma. Dar daca pe voi nu va intereseaza toate acestea de ce ar fi Viata interesata de voi? Cand voi o dispretuiti sub pretextul unei carti ce are cruce pe ea?

Este un vai aici, pentru ca multi intorc spatele Cunoasterii si Intelepciunii pretinzand ei ca asa spune aceasta carte. Dar cartea va ramane si ei vor muri.

3 comentarii:

  1. Imi place blogul tau la fel de mult cum iti place tie al meu. Stiu f bine ce am eu pe blog pentru ca nu postez nimic doar pentru ca arata bine. Iar cu yoga sunt de acord in masura in care nu devine fanatism, ca dealtfel orice credinta. Daca vrei putem discuta mai mult dar nu aici. Poti lasa un id pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu e in inimile fiecaruia, greu de realizat chestia asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Dupa cum ziceam ai multe de spus, pacat ca nu le zici mai des...
    Nu toti beneficieaza de o inima pura de adolescenta... Si de aceea nu pot sa-l gaseasca nici pe Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere