17 decembrie 2010

Eu si Jacob Lorber

      

 Astazi Domnul vrea sa iti povestesc ca eu l-am intalnit cu adevarat pe Iisus prin intermediul lui Jacob Lorber. Lorber este intr-un fel mama mea spirituala in Hristos …. Pentru mine nu exista profet, sfant, evanghelist sau apostol mai important decat Lorber. Biblia insasi este nimic pe langa opera lui Lorber care face cat cel putin 10 biblii deoarece o contine in intregime si inseamna cu mult mai mult atat ca revelatii cat si ca numar de pagini. 

Am mai spus, in Casa Domnului ne sunt povestite intamplarile de la Adam la Potop.

In Copilartia lui Iisus aflam ce a facut Iisus de la nastere pana la 12 ani. Copilaria lui Iisus purta denumirea Evanghelia lui Jacob sau Protoevanghelia lui Jacob care a circulat sute de ani, Jacob fiind fiul mai mic al lui Iosif, cel care a avut grija de Iisus…  Si sa iti mai spun ceva, aici ne povesteste Jacob cum Iisus a vorbit la numai cateva zile lasadu-i pe toti cu gura cascata si inmarmuriti. Si se pare ca acest lucru l-a aflat pana si Mohamed deoarece povesteste aceasta intamplare, un mic modificata, in Coran. Ideea este ca oamenii povesteau de minunile pe care le-a facut Iisus inca din fasa… Si iata ca Iisus a revelat in intregime aceasta Evanghelie: Copilaria lui Iisus 

Dar cea mai tare carte, miezul acestei revelatii daca vrei, cea mai glorioasa carte a vietii mele este MAREA EVANGHELIE A LUI IOAN.  Aici Iisus ne poveste ultimi sai trei ani pe Pamant , de cand I-a intalnit pe Petru si Andrei, pana la rastignire. 

Da, cartea si opera sunt cu totul fabuloase. Iisus vorbeste la persoana intai. Eu am facut, Eu am spus…

Acesta este cadoul meu de sarbatori pentru voi :Jacob Lorber Nu trebuie sa cumperi neaparat de la aceasta editura, vei gasi in alte parti si mai ieftin chiar la aproape jumatate de pret unele carti...  

Mai sunt si alte carti la fel de mari care povestesc despre ce se intampla in lumea de dincolo, despre uluitoarele minuni pe care Iisus le face dincolo: Episcopul Martin si De la iad la rai.

Multi au numit opera lui Lorber noua Biblie, Marea Revelatie… 

Este plina de profetii uluitoare. A fost scrisa intre 1860 si 1880 prin dicteu divin. De asta Lorber este numit cel mai mare scrib al tuturor timpurilor . Iisus venea la el in fiecare zi si ii dicta timp de cateva ore. Un inger statea nonstop langa Lorber…

 

Priveste-l pe acest om ales de Hristos si de Dumnezeu: Jacob Lorber 

 

In Lorber Iisus reveleaza ca el a vorbit despre sfarsitul lumii si intoarcerea Lui  folosind cifra, cuvantul, expresia 2000 de ani. Iisus a spus de mai mutle ori: Toate acestea se vor intampla la aproape 2000 de ani… la aproape 2000 de ani... 

Tot prin Lorber Iisus vorbeste despre viata de pe alte planete chiar din … sistemul solar si evident si de mai departe. 

 

Cu ce am putea sa-l comparam pe Lorber? Estre comoara pe care Iisus ne-o trimite inainte de venire. Iisus a vorbit in discursul sau de aceasta descoperire pe care urma sa o faca.

Prietene daca pentru mine este una din cele mai importante si mai spirituale intalniri ale vietii mele, ar putea si pentru tine sa fie la fel. 

Iisus insoteste lectura acestei revelatii. Fie ca si tu sa fii binecuvantat de El si sa citesti impreuna cu El in Duhul cel sfant aceste revelatii. 

Minunile care le-a facut Iisus sunt cu totul uluitoare. El era cu mult mai apropiat de discipoli si numai minunile il distantau oarecum deoarece toti cei care il urmau vedeau in El pe Dumnezeu si intra-devar Dumnezeu insusi era acolo si vorbea si actiona.

Gasiti si pe scribd cel putin primele volume din cartile amintite aici. Desigur nu se compara cu a avea cartea in fata. Investiti in Jacob Lorber, este o comoara vie si Iisus Hristos insusi sustine aceasta revelatie binecuvantand pe toti aceia care pornesc in acest pelerinaj divin. Este un pelerinaj deoarece sunt mii de pagini… Cel mai spiritual si mai lung pelerinaj al existentei noastre. 

Am mai spus, daca ti-ai dorit vreodata sa afli Adevarul dintr-o carte atunci ai gasit aceste carti…

Intr-adevar eu sunt pasionat de Iisus si de toate semenele pe care le face, mai ales in prezent. 

Eu nu stiu cum poti sa rezisti sa nu alergi si sa citesti revelatia completa a propriei sale vieti… Intr-adevar ce ar putea fi mai important decat asta? Iti spun ca ceste carti sunt biserica vie, sunt lectiile lui Iisus, tot ce trebuie sa stii despre lumea de dincolo si despre ce se intampla dupa moarte. Vrei sa stii ce se intampla dupa moarte? Citeste Lorber. Episcopul Martin ce apare in romaneste cu titlul Imparatia misterioasa a spiritelor este exclusiv povestea sufletului episcopului Martin in lumea de dincolo, intalnirea cu ingerii si cu Iisus si apoi, daca vrei, evanghelizarea divina a altor planete din universul astral. Nu vrei sa stii cum au mers ei pe Soare si ce fiinte minunate sunt pe Soare si cum au fost primiti si ce au fost invatati? 

 

Intelegi, nu exista cuvinte pentru a preamari suficient aceste carti deoarece in primul rand sunt revelate chiar de Iisus.  Este darul pe care El vi-l face voua. 

Imi amintesc ca se spunea despre ceva anume ca este calea zeilor si ca era un mare privilegiu sa ai acces la asa ceva. Ei bine aceste revelatii sunt la fel de zeiesti si regale si iti vor deschide ochii si spiritul…

Profita de ele, vei vedea ca iti vor aduce binecuvantari eterne pentru ca intr-adevar numai cei alesi de El au acces la ele pentru ca sunt revelatii uluitoare. Si El vrea ca tu suflet angelic sa beneficiezi de ele. Pentru tine le-a facut El, pentru generatia ta de ingeri intrupati , de spirite superioare care au venit aici pentru a deveni copii ai lui Dumnezeu...   

 

Printre altele, la multi le-a revelat existentele lor anterioare, le-a revelat cum au venit de pe planete si lumi superioare din ceruri tocmai pentru a se intalni cu El, Iisus. Deoarece tot aici avem si aceasta fantastica revelatie ca au fost trimisi ingeri in toata Creatia sa anunte intruparea Spiritului divin si pe unele planete au fost fiinte care au cerut sa se intrupeze pentru a fi martori la acest uluitor eveniment. 

 Iata avem relatarea unei astfel de fiinte care povesteste in fata tuturor experienta spirituala pe care a avut-o si care desigur i-a fost daruita de Iisus.  Pentru ca dupa cum am mai spus, nu numai ca le-a vorbit despre reincarnare dar a facut-o intr-un mod cum nimeni n-a facut-o nici macar in hinduism… Le-a deschis cerurile, au stat de vorba cu ingeri eterni, le-a revelat Adevarul…

In capitol anterior , 220, vol 3 Marea Evanghelie a lui Ioan, aceeasi fiinta iluminata ne povestese cum si de ce a s-a degradat intelepciunea egipteana si indiana…  Desigur tot ce se intampla in preajma lui Iisus este supervizat de El si de Tatal care este prezent, de aceea discursul este ca si cand ar veni din Cer

Cititi aceasta marturie uluitoare despre cum a mantuit si revelat Iisus Adevarul unui spirit care il intalneste si mai ales marturia despre celalalte lumi din ceruri si despre fiintele care sunt acolo si despre rostul si miracolul intruparii pe Pamant. Hai, viitori ingeri, curaj, nu trebuie decat sa ascultati de El. In numele Lui va spun ca oricine v-a asculta intru-totul va urca in cer inaintea tuturor celorlalti deoarece ce bun ca ti-ai daruit viata lui Iisus daca l-a intalnirea cu El nu esti capabil de ascultare si nu poti sa il primesti intru-totul?

Veti descoperi in acest text intelesul, misterul si rostul vietii pe Pamant… rostul intruparii pe acest Pamant… 

      

 

Marea Evanghelie a lui Ioan, vol 3, cap 221. 

01] (Philopold:) „Dar când, cu câteva săptămâni în urmă mi s-a arătat norocul nemărginit, ca eu să mă întâlnesc cu acest Învăţător dumnezeiesc, au dispărut dintr-o dată toţi norii tulburi şi soarele dumnezeiesc al vieţii a început să strălucească în sufletul meu! În această lumină sfântă am recunoscut eu mai întâi fiinţa mea şi fiinţa lui Dumnezeu; de abia atunci am văzut ce îi datorez eu, lui Dumnezeu, Tatălui cel sfânt, Lui, care este din veci dragostea cea mai pură.

02] Eu m-am recunoscut în întregime şi am înţeles, că am intrat într-un contact neobişnuit cuDuhul dumnezeiesc înainte ca să devin copil a lui Dumnezeu şi om pe acest pământ, care are singura menire în tot spaţiul, să poarte copiii lui Dumnezeu pentru naşterea şi creşterea lor după ordinea veşnică a dragostei lui Dumnezeu.

03] Uită-te în sus, toate acele nenumărate stele sunt lumi, cu mult mai mari şi mai minunate decât acest pământ şi pe fiecare dintre aceste lumi găseşti tu oameni, care se aseamănă cu noi după formă şi peste tot găseşti tu printre ei o înţelepciune înaltă şi nici dragostea nu le lipseşte cutotalitate; dar ei vin, aproape la fel ca şi animalele, desăvârşite pe lume şi nu trebuie să înveţe dela bun început tot ce trebuie şi vor să cunoască. Limba este aproape peste tot identică şi recunoaşterea lor are limite precise; dar peste tot se află recunoaşterea Duhului înalt dinDumnezeu, însă această cunoaştere este de fapt mai mult o bănuială decât o recunoaştere adevărată.

04] Scurt şi cuprinzător, tu găseşti pe toate aceste nenumărate corpuri stelare oameni, care se apropie cât se poate de mult de păgânii mai buni, doar cu diferenţa, că oamenii de pe aceste planete nu descoperă nimic nou; iar ceea ce există, se află în deplină şi înaltă desăvârşire, învreme ce păgânii pot descoperi tot timpul ceva nou şi prin aceasta drumul spre desăvârşirea lornu este blocat în nici o parte.

05] În acele lumi mari mai există ici şi colo înţelepţi, care se întâlnesc într-un anume fel cu spirite mai înalte şi se lasă învăţate de acestea pentru recunoaşterea lui Dumnezeu. Uneori se întâmplă, ca un astfel de om trezit să ducă dorul spre a deveni un copil a lui Dumnezeu!

06] Căci în acele lumi toată cunoştiinţa înţelepţilor provine de la spiritele mai înalte, că în spaţiul etern şi nemărginit există o lume, pe care oamenii sunt copii a lui Dumnezeu şi că un suflet,atunci când pierde în lume trupul, poate intra într-un alt trup nou din carne pe acel pământ fericit Dar din acea clipă, în care rosteşte cineva cu seriozitate această dorinţă, i se arată în amănunt, ceea ce întâlneşte în această lume.

07] O dată i se va lua sufletului amintirea stării de bine de mai înainte, că în noua lume, născut dintr-un trup nedesăvârşit dintr-o femeie, se află în acea stare a animalelor şi este inconştient, dar nu este în stare să dea nici cea mai mică socoteală. De abia cu timpul, după un an, începe o nouă cunoaştere să se dezvolte prin imaginile, apariţiile şi observaţiile recepţionate de simţuri; mintea şi recunoaşterile din imaginile anterioare proaspete sunt singurele ghiduri ajutătoare pe noul drum al acestei vieţi. Aici nu vin spirite mai înalte, trimise de Dumnezeu, pentru a conduce copilul spre o recunoaştere profundă şi înaltă, ci părinţii trebuie ca prin experienţele lor să aducă copilul pe un drum mai bun. Copilul trebuie după aceea să înveţe multe, trebuie să se recunoască pe sine,trebuie să caute şi să roage, trebuie să suporte frica, foamea, setea, tot felul de chinuri şineajunsuri, trebuie să se lase umilit până la ultimul său punct din viaţă şi la sfârşitul unei astfel devieţi apare de obicei o boală dureroasă şi grea, pentru a răpi viaţa de la omul cărnii.

08] Dacă omul a rezolvat toate cerinţele dictate, l-a iubit pe Dumnezeu deasupra tuturor şi pe aproapele său - chiar şi atunci, când acesta l-a urmărit ca un duşman rău - mai mult decât pe sine însuşi, atunci a trezit el la viaţă şi creştere, jarul dumnezeiesc aşezat în inima sufletului său.

09] De abia de aici în colo creşte Dumnezeu în om, pătrunde sufletul, îl face egal şi aşa se formează din omul naturii de mai înainte din mocirla neînsemnată, un copil a lui Dumnezeu, care într-o astfel de stare desăvârşită se poate bucura de perfecţiunea, care se află Însuşi în Dumnezeu.

10] Vezi tu, Murel, aşa cum ţi-am explicat eu mai înainte, în general şi cât mai scurt posibil, exact aşa îi sunt prezentate acestea omului în lumea stelară; şi dacă el cere aceasta cu seriozitate, se debarasează într-o clipă de trup şi devine inconştient şi este adus neobservat pe acest pământ spre a se naşte şi prin urmare se află după aceea un om ca mine şi ca tine, în faţa ta.

11] În concluzie, ştii tu dacă mai înainte ca noi să venim pe acest pământ, nu am încheiat cuDumnezeu un contract liber pentru aceasta?

12] Dumnezeu însă îşi ţine cuvântul din ordinea Sa de neschimbat, nimeni nu-i poate schimba sensul; dar dacă noi am acţionat tot timpul după legi, pe care El Însuşi le-a dat pentru toţii oamenii de pe acest pământ prin Moise şi toţi strămoşii a acestuia şi pe lângă a scris acestea îninima fiecărui om, este o cu totul altă întrebare!

13] Noi vom reţine de acum încolo totul, de aceasta nu mă îndoisec; dar nu osteneala noastră merită lăudată, ci doar milostivirea din veci a lui Dumnezeu. - Spune-mi tu acum, cât de mulţumiteşti tu cu această mică înţelepciune din partea mea!

6 comentarii:

  1. Mulţumesc că mi l-ai semnalat! Oare cum de un profet atât de important (fiindcă asta pare să fie) nu este larg cunoscut în rândurile credincioşilor?
    Un răspuns ar fi interdicţiile Bisericilor, dar totuşi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia acum a considerat Dumnezeu ca lumea este pregatita pentru aceste revelatii la scara mai mare. A existat mereu un mic grup in jurul lor si ele au fost traduse in engleza, franceza si italiana si acum in mult mai multe limbi
    Incepe cu Marea Evanghelie a lui Ioan , vol 1. Te astept cu impresiile despre aceasta minunata carte.
    Cel mai important lucru este ca Iisus este foarte aproape de ele si plin de binecuvantari pentru cei care le studiaza cu atentie si consideratie.
    Sunt daca vrei o Biblie eterna, sunt o Evanghelie care vorbeste despre minunile lui Iisus in lumile de dincolo.
    Avem acolo marturie despre Ierusalimul etern din lumea cauzala al carui Domn este Iisus Hristos.
    sunt o minune si pentru o minune nu sunt niciodata cuvinte de ajuns...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă numesc Dobre Nelu şi mărturisesc cu mana pe inimă că aceste cărți mi-au schimbat viața şi de atunci misiunea mea a fost lă le recomand şi la alți oameni însetați după adevăr şi cunoaştere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Audiobook cu vol 1 din Marea Evanghelie aici: http://www.mamazen.ro/carti

    RăspundețiȘtergere
  5. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim. JUDECATA e aproape, e pe drum!!!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţul Prahova)

    https://www.scribd.com/document/334990623/Parintele-Pantelimon-de-la-Turnu-despre-Parintele-Arsenie-Boca-si-Misiunea-Romaniei-la-cea-de-a-Doua-Venire-a-Lui-IISUS

    RăspundețiȘtergere