28 ianuarie 2011

Lupta pentru Adevar

Am fost si sunt un admirator al lui Osho. Va spun asta pentru ca aflandu-ma in aceasta comuniune cu Iisus, daca admir ceva care nu corespunde intru-totul vointei Sale, imediat imi arata ce e in neregula cu acea fiinta. Si in mod aproape miraculos am fost condus spre acele texte in care Osho vorbeste prostii despre Iisus… In sensul ca nu a murit pe cruce ci a coborat viu de acolo si restul vietii si l-a petrecut pe undeva prin India…

La fel Iisus imi arata ce are impotriva fiecaruia, ce ii displace, si adesea ma trimite cu mustrari la acestia.

Pentru ca sunt multi care afiseaza numele Lui dar se inconjoara de adevarati dusmani ai lui Iisus care pentru a aparea pe blogurile respective si pentru a se baga in seama pretind ca l-ar respecta pe Iisus. Dar in inima lor il urasc si se afla intr-un duh cat se poate de… antichristic.

El Hristos poarta lupta impotriva acestora. Desigur ei ma cred nebun si nu vor sa creada asa ceva. Dar El Iisus are impotriva lor multe si de aceea ii avertizeaza fie prin mine fie in alte feluri.

Si daca nu se cumintesc si nu se pocaiesc ii va lasa cu totul pe mana ingerului cazut.

Deci sunt acestia care pretind ca ar fi crestini si intr-adevar mai fac cate o cruce si unii chiar afiseaza cate un cuvant bun despre Iisus.

Dar Iisus nu poate sa intre in ei si nici sa fie cu ei pentru ca nu vor sa faca voia Lui. Nu vor sa renunte la viata si vointa lor pentru a face voia Lui. Nu vor sa lucreze pentru El ci lucreaza pentru ei pretinzand ca ar fi crestini si chiar teologi.

Poate teologi ati fost candva demult dar acum ati uitat si cuvantul si voia Lui si v-ati ratacit atat de tare si v-ati departat atat de mult de El incat luptati chiar impotriva Lui si smintiti si pe altii cu falsa voastra infatisare.

Dintre toti cei care spun ca Iisus nu a murit pe cruce vor fi ingaduiti doar musulmanii. Doar ei au o scuza pe care Iisus o accepta pentru o vreme…

Restul veti fi atentionati si mustrati. Incetati sa mai vorbiti despre Dumnezeu fara acordul si binecuvantarea Lui. Straduiti-va sa deveniti una cu El intai. Si intelegeti ce grozavie este sa spuneti prostii despre celelalte religii. Vedeti bine pe cati pot sa afecteze asemenea prostii care in timp devin credinte.

De aceea Iisus nu ingaduie sa apara neadevaruri despre El si este vehement impotriva acestora care se trezesc ei meditand ca Dumnezeu ar fi masochist…

Iar daca nu va pasa ce vrea si ce spune Dumnezeu si va place sa inventati in mintea voastra un Dumnezeu pe care ca doriti sa il asculte si adevaratul si viul Dumnezeu, atunci nu aveti de cat. Eu v-am atras atentia, si dupa mustrare si neindreptare oare ce poate sa urmeze?

Deci sa respectam simbolurile spirituale si religioase ale tuturor religiilor. Si in privinta crestinismului asta inseamna respectarea adevarului ca Iisus a murit pe cruce la ordinul lui Dumnezeu pentru mantuirea celor multi. Adica Tatal ne-a mantuit prin intermediul sacrificiului lui Iisus.

Cred ca puteti sa intelegeti cat de greu le va fi unora sa accepte ca profetul lor a spus si prostii. Cine l-a pus frate sa se ia de celelalte religii?

Si daca el s-a luat voi fiti intelepti si nu faceti asta. Iisus nu va mai ingadui pentru multa vreme asocierea numelui Sau cu nenorocirile langa care il puneti voi. Iata deci unde erau minciunile si fariseimul si falsa inchinare. Ce treaba are Iisus cu lupta voastra pentru imagine. Ce treaba are Iisus cu lupta voastra pentru imagine?

Veti fi uimiti sa constatati ca 90% din populatia in viata va avea soarta copacilor si a firelor de iarba, care dupa cum spune Dumnezeu, astazi sunt si maine se iau si se arunca in foc.

Veti fi uimiti ca multe astfel de fire de iarba, ceea ce este o frumoasa comparatie pe care nu o merita, care astazi sunt si maine nu vor mai fi, se afla chiar in apropierea voastra.

Iar daca voi in loc sa incercati sa-i treziti din moartea in care se afla le turnati in vene calmante mintindu-i ca s-ar afla pe drumul cel bun, vai mai ales voua pentru ca daca i-ati fi mustrat poate aveau timp sa se trezeasca.

Si Iisus nu a terminat lupta cu voi ci abia a inceput-o…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu